Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lžete.

1) Na střední školy se opět, jako každý rok, dostanou prakticky všichni, kteří se tam přihlásí. Z jednoho prostého důvodu - přijímací kritéria jsou z ekonomických důvodů nastavena tak, aby byl co nejvyšší počet co nejplnějších tříd. Zdaleka není pryč doba, kdy se na střední školy hlásily slabé ročníky. Letos je to o chlup lepší, ale střední školy mají dostatečné kapacity na to, aby zájemce vstřebaly. Vybírat si budou prestižní školy, kde poptávka převyšuje nabídku, ale tam z těch 1300 Ukrajinců skončí asi málokterý.

2) Před 40 minutami jsem ukončil dozor u jazykové části přijímaček. Náročnost textu odpovídá učivu 7. třídy ZŠ...

A vzhledem k výše uvedenému ani není důvod, aby byl náročnější. Ve druhém kole většina škol přijme každého, kdo se přihlásí.

Pane Zemane, doporučuji Vám, abyste si nejprve něco zjistil, a pak teprve psal. Jinak budete za ... Doplňte si sám.

1 0
možnosti

To nemyslíte vážně, že nároky na studium střední školy jsou na úrovni obecné školy za CK monarchie !?

8-o;-D

0 1
možnosti

"Putinových 80% oblíbenosti (z 65% před válkou), možná taky o lecčems svědčí."

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=786122

Ano, svědčí o tom, že Rusko mezi civilizované státy nepatřilo, nepatří a dlouho ještě nebude patřit (jestli vůbec někdy).:-/

4 0
možnosti

Nevím ve které zemi žijete a její rozvoj komentujete. Jí žiji v ČR a pak pravím, chvála bohu! Konečně vláda, která se stará o republiku a nikoliv o rozvoj Anofertu. Jakkoliv zdědila zdemolovanou kasu, k občanům se staví seriozně. Cílí na adresnou pomoc. Plošně by ji to přineslo větší popularitu, nepodléhá lacinosti. Říká to otevřeně, nechceš zadlužovat ty, co půjdou po nás. Není necitlivá k neštěstí, které vyprodukoval V. Putin. Vytváří podmínky pro Ukrajince. Dospělí mají robit a děti studovat. K dispozici je 350.000 volných, pracovních míst. Předcházející vláda investovala do svých voličů. Tato - do rozumné reality. Je lepší, když se vede boj na cizím území. Tedy dodat zbraně. Je lepší využít kolektivní obranu NATO, přímou základnou v ČR. Vytvořit silnou čs armádu je Sci-fi a hlavně, k čemu je to dobré? Ty síly již existují. Pokud se válečného zločince Vladimiroviče podaří porazit? Investice naší vlády byla správná. Na konci by mohlo být to, co již hlásal agent Bureš - Silná a sebevědomá republika. Taková, za kterou sem již bili naši dědci a parašutisté z krypty. Tak to hlásím já, odkud dopisuje autor blohu. To věru netuším. Z Běloruska ? ... :-)

4 0
možnosti

Jak si představujete konkrétně ten výsledek jednání?

0 0
možnosti
Foto

Naše vláda dělá rozumné, správné, ale vůči Ukrajině především lidské kroky. A já jí za to tleskám. Furt si myslím, že být bez rohlíků je lepší než být bez střechy nad hlavou, jedné nohy a vlastních příbuzných. A Ukrajině můžeme pomáhat i individuálně:

Velvyslanectví Ukrajiny uveřejnilo účet u ČSOB, kam lze posílat příspěvky, které budou:

Za shromážděné finanční prostředky zastupitelský úřad Ukrajiny vybere obranný materiál ve spolupráci s obrannými experty a zástupci Obranné sekce Hospodářské komory ČR a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR. V koordinaci se státními orgány, HK ČR, AOBP a ukrajinskou ambasádou bude zajištěna zákonem určená administrativa a následná logistika dodání. Zdroj: https://www.facebook.com/UkraineEmbassyinCzechia/

Číslo účtu je: 304 452 700/0300

A Češi poslali už kolem jedné miliardy korun !!!

[UA] [>-] [UA] EU [UA] [>-] [UA]

1 0
možnosti

To je fajn, že češi posílají peníze. otázkou je pouze, kde tyto peníze nakonec skončí. Jak znám Ukrajinskou státní správu, Ukrajinské bose, kteří tady zaměstnávali Ukrajince a vedení neziskovek, tak mám trochu obavy, že to skončí převážně v rukou organizátorů sbírek.

;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik