Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opravdu ruská vojska nepřekročila Dněpr? Na kterém břehu je tedy třeba Voznesensk, kde na začátku března proběhlo celkem divoké střetnutí mezi jednotkami Ruska a Ukrajiny?

2 0
možnosti
Foto

Představa, že jedou premiéři v době války jednat s válčící stranou, přičemž používají své mobilní telefony k posílání fotek na sociální sítě vnoučatům během cesty, jako by se jednalo o výlet na Karlštejn....

Asi se cítili v bezpečí, když Lipavský už je doma a nehrozí, že se střelí do vlastní nohy a vyvolá tím zmatečný konflikt se zapletením ČR do války.

Na jadernou válku jsme prý připravení. Uff, tak to jsme si oddychli...

Já mám pocit, že se mi ta naše vláda fakt jen zdá....:-)

2 6
možnosti
Foto

To o té jaderné válce někdo z vlády řekl? Pokud ano, tak by to mohla být jasná pozvánka do psychiatrické ambulance.

0 0
možnosti

Zase ten pravopis, pane Zemane!

Chyb jak bomb nad Mariupolem!

Jasně, je to překlad z ruštiny, ale stejně...

5 2
možnosti
Foto

Kdyby Putin jednat chtěl, neposlal by vojáky střílet před Kijev. Ve válce je "zatím" jen UK a RF. Pokud by Putin sestřelil letadlo se zbraněmi jemného státu, má problém a byla by válka i jinde a to i u něj. To samé s delegacî Fiala a spol.

3 0
možnosti

P96e37t14r 14B87u29r52i77a23n

17. 3. 2022 16:15

Taková skrytá proruská agitka zabalená do tří papírů od tlačenky ve slevě.

6 0
možnosti

Omyl, válka pravidla má. Smyslem je zisk. Nic jsem neměl, už mám. Území, otroky, suroviny, bankovní zlato, znásilňuji - jsem silnější. Nepadnu, sedím v kanclu - bunkru. Doblbnu ty druhé, vybojují mi to. Ideální pro šílené diktátory.

Klasika pruských škol a váleřné morálky. Mazaný obchvat po křídle, taktika. Zajatec je člověk, proč jej zabíjet - Ženevské konvence. Dokonce jeho houževnatost lze uznat! Odsud první nesouhlasy Hitlerových generálů - Tak se přece válka nevede! Jaká genocida, komanda? To odporuje našim vetnutým pravidlům. Vladimirovič? A hodit atomovou bombu? Na koho, proč. Na frontu s chlebem? Rusko nikdo nenapadá. A co bude dělat s tím zamořeným územím radiací? Válka je hrozná, přesto nějaká pravidla má. Pro Putina evidentně nikoliv. Má 3 bunkry, přežije. Podobně Sadám, každou noc v jiném středisku. Nakonec vyloven z kanálu jako krysa ... ... :-)

4 0
možnosti
Foto

S Putinem se jednat nedalo před tím, ani dnes. Kdy už to pochopíte? On si stále jel jen svou, žil v bludech a žádná dohoda, natož pak nějaký kompromis ho nezajímal.

2 0
možnosti
Foto

V NATO je Estonsko, Litva, Lotyšsko, a proč by nemohla být Ukrajina, pokud bude mít zájem a splní podmínky, které má NATO. NATO někoho ohrožuje ???? Jmenované státy, které mají kolem milionu obyvatel šli do NATO ze strachu z Ruska.

6 0
možnosti
Foto

K45a16r89e27l 97C46a54c64h

17. 3. 2022 12:24

Při střízlivém posouzení to vychází asi takto. RF ztratí na svém image ve světě, vyčerpá své vojenské síly a poškodí svou ekonomiku. Ukrajina bude rozflákaná a bude trpět nejen ztrátami ve válce, ale i další vlnou emigrace svých občanů. EU ekonomicky oslabí protože celou tu legraci zaplatí. USA jako velmoc v konečném důsledku proti RF posílí a téměř nic je to nebude stát. Tak komu na tom konfliktu asi může nejvíce záležet?

1 1
možnosti
Foto

No ale to přeci víme všichni. Mohou za to USA, NATO, FBI, OH, NASA, EU, CIA, Soros a Kalousek ;-D.

7 1
možnosti

Taky se někdy divím, proč všechno vykecáme, jako bychom byli nezranitelní a nenapadnutelní. Možná Černochové a Fialovi v tomto chybí mozek. A nebo si myslí, že Putin je neškodný- Američani o sobě většinou vykecají všechno.

1 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik