Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zažíváme to na co nás v opozici připravovali. V opozici, kdy měli čas na přípravu jak schopných ministrů tak změn zákonů i prvků strategické komunikace. Tak to všechno se teď před národem odehrává. V okamžiku kdy pochopíte, že vám/nám všem přivezli plný náklaďák dobra a ten kdo nebude mít radost tomu rozbijí "vrata" - začnete mít radost spolu s námi.

6 1
možnosti
Foto

Karma článku: 32.85 | Přečteno: 583

To jako že karmoval každý třetí?8-o

1 4
možnosti

Zkuste očistit monitor a uvidíte i text blogu. Diskuse jde o textu.

3 0
možnosti

A hele u občana ducha ruského nebo čínského se projevilo i maločešství v plné kráse. Jak je možné, že já nemám to co má soused, vládo zařiď to a hned (Nasťa má chasníka, tak já chci prince a hned. Když vy kachličky, tak mi břizolit.). Ptáte se proč, a místo hledání odpovědi máte jen ohnivou slinu na vládu. Proč to dělají? Jaký to bude mít Polsku dopad? Jak tu změnu chtějí sanovat? Co od toho čekají? a nakonec, neblíží se zase volby? Inflace zvedá příjmy státu, ovšem zvedá i výdaje takže ta vaše teze o mazaném okrádání občana je v kanále, stejně jako zbytek naříkání nad mlékem, které rozlil Babiš se svou tlustou účetní. Pochopte to budeme za Andreje pykat, za jeho dotace, za jeho zámky, za jeho akvizice a pomáhání přátelům. Babiš zmizel, ztratil se, jak vydržíte bez dávky "čau lidi" a jeho břitkého humoru v marťanskoslovenštině. To byl vrchol populismu, když odpoledne něco schválí na vládě a pak to na "čau lidi" večer zruší, protože mu napsala babička z Orlických hor dopis. Máte povahu plnou paradoxů a ano stejně jako zapálení komunisti za totáče.

5 8
možnosti

Kolik višní tolik třešní. Hodně slov - hodně blbostí pane Kučero!

6 0
možnosti

"Zatímco v roce 2019 míra zadluženosti Polska představovala 46 procent výkonu ekonomiky (HDP), tak koncem roku 2020 dosáhla už 62,2 procenta a do konce roku 2021 podle hospodářských prognóz stoupne na 67 procent."

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/obri-polsky-dluh-neprestava-bobtnat-40363313

Jak to říkal feldkurát Katz? "To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou!":-P

1 0
možnosti
Foto

Populismus je základní povinnost politika. Vox populí - hlas lidu, vás do těch funkcí vytáhl, lidu tedy zpětně musíte sloužit.

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=782665

Nic nového pod slubcem, toho Vox populi jsme za minulé vlády užili až až.

2 0
možnosti

Tak ještě chybí skandální odhalení, že celou inflaci a zdražování způsobil Stanjura, aby měl na splnění předvolebních slibů ;-D

4 0
možnosti

To říkáte vy.

My víme, že podstatou problému je především růst cen plynu a energií.

Koho za to obviníte, je váš problém.

:-/

6 3
možnosti

Uvědomte si, že je třeba někde vzít na ty předvolební sliby - kde jinde než u těch, kteří mají takové úspory.

Firmy i domácnosti loni výrazně zvýšily své úspory. Vklady firem u českých bank za rok 2020 vzrostly o 123 miliard korun, tedy o 11 procent, což je nejrychlejší nárůst od roku 2007. Podobně výrazně rostly také vklady domácností. V roce 2020 se zvýšily o 331 miliard korun, tedy o více než 12 procent. Jde o největší nárůst v historii ČR. Objem úspor českých domácností poprvé překonal tři biliony korun, vyplývá z výpočtů společnosti CRIF.

Jak je názorně vidět, tak se lidem i firmám za vlády Babiše a socanů celkem dařilo, takže teď za to budou muset daňoví poplatníci zaplatit.

;-)

6 5
možnosti

Vklady a úspory rostly zejména díky tomu, že prachy nebylo kde a za co při omezeních a lokdaunech utratit.

A jestli tu chcete tapetovat ten nesmysl, jak se lidem dařilo lépe díky panu Babišovi, tak já tu budu tapetovat, že to nebyla zásluha Babiše ale růstu celosvětové ekonomiky, na kterém se ten vykuk svezl.

4 1
možnosti
Foto

Ještě se budeme divit... Občane, plať.... Chytrost a mazanost nejsou žádné čáry.... A zbabělost je snadnější než rozhodnost a statečnost. Však ten český OVČAM si to zaslouží, viďte, fialová vládo. Patří mu to. ;-(Rv

6 5
možnosti

Další kňourající kobliha !

1 8
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik