Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si myslím, že i hlouposti a nesmysly je nutné navrhovat. Při jejich hromadění pak někomu prasknou nervy a navrhne něco rozumného.

1 0
možnosti
Foto

K57a65r37o28l 42W76i82l44d

1. 2. 2022 9:08

Pánové Vladimír Zeman, František Petrík a Milan Klesl to napsali za mne. Díky, ušetřili jste mi psaní.

0 0
možnosti
Foto

Musím přiznat, že jsem naletěl, když jsem čekal od autora seriózní zamyšlení nad možnostmi úspor.....

2 0
možnosti
Foto

To já sem chodím najisto za zábavou, pane Chválny.;-):-)

1 0
možnosti

M69i96l17a33n 12K36e45s95l

31. 1. 2022 23:09

Tak zle na tom nejsme,abychom tolik škrtali.Náš dluh je cca50% HDP.Je šestý nejnižší v EU,Dluh států EZ je ve výši cca 100% HDP.To znamená že dost států EU má dluh minimálně dvakrát vyšší než republika.A netrojčí tak jako my.Jsem si vědom,že se musí šetřit,ale rozvážně.V době rekordní inflace,energetické krize,možná i potravinové krize,covidu,zdražování,propouštění státních úředníků a Ukrajině, je krajně nebezpečné a nevhodné zahrávat si s důvěrou lidí.To vše může vyvolat protesty,nepokoje a demonstrace.Zaručeně to využijí levicové strany.Co chybělo,aby se do sněmovny dostaly ČSSD ,KSČM a Přísaha.Pravice zase není tak silná jak se domnívá.Musí si uvědomit,že je u nás 1,5 milionů spících hlasů.Na to naše vlastenectví bych také moc nesázel.

2 0
možnosti
Foto

Zruseni zaclenovaci agentury se taky nabizi, stejne jako zruseni dotaci pro veskere politicke neziskovky, zruseni zahranicni pomoci, ukonceni zahranicnich misi armady. Zruseni povinnosti pridavat bioslozku do nafty a benzinu by zlevnilo dopravy a utlumilo inflaci. A odstoupeni od systemu emisnich povolenek by vyrazne pomohlo snizit ceny energii.

3 0
možnosti
Foto

Mohli by se také inspirovat programem Svobodných, kteří mají krásně zpracované - instituce na zrušení a proč.

Viz: https://www.svobodni.cz/volby-2017/zrusime-36-zbytecnych-uradu/

1 0
možnosti

Vypadá to hezky - ale je to odkladiště pro dobře placené přátele politiků a to prostě nejde, to snad sám uznáte.

;-)

2 0
možnosti

Pane Zemane. Neznalost prava vas neomlouva. Zakladem statu, nebo lepe jeho povinnost, stoji v prve rade na ochrane obcanu. Vnitrni a take vnejsi. To znaly vsechny staty v minulosti a na celem svete, i kdyz take znaly teorii statu podle Plato. "Stat je organizovane nasili".

Tato ma uvaha je na vas druhy odstavec.

Ten prvni odstavec vaseho clanku nam radi, vse dalsi seskrtat a usetrit. Uzasna myslenka. Zde mate obrovskou ideologickou pravdu. Kazdy statni program vyzadujici financni rozpocet je DIKTATEM statu vuci obcanum, protoze jsou to jejich penize. I ty obedy skolakum, slevnene jizdne stydentum a duchodcum a mnoho dalsich. Zde jsou programy, ktery jsem v CSR nezazil. V CSSR uz prislo jidlo ve skolach, ale s malou castkou od rodicu. Jinak nic. Totiz, budovali jsme prece socialismus!!!

Nebudu dale jmenovat ty socialisticke nebo socialni vymozenosti dneska, ktere nas stoji penize. Osobne to znacim jako DIKTAT pro kazdeho. Zvlaste, kdo volil a ma rad republiku.

0 0
možnosti

Myslím si, že vláda nakonec ušetří nejvíc na důchodech - tváří se, jako by to neměla vůbec v plánu, ale nakonec jí nic jiného nezbyde (důchodců je u nás nadměrně a mají se zbytečně dobře, jsou pak tlustí a nic nevydrží). Kapesní česká armáda je komická, ale aspoň na nás nikdo nebude útočit atomovýma hlavicema, protože je to zbytečné. Za 1.republiky jsme měli velkou armádu, jen měla tu chybu, že jsme neměli žádné tanky, ani pořádnou protileteckou obranu, byla to armáda určená ke zničení. Za sovětského protektorátu jsme měli asi 200 000 mužů ve zbrani, ale byl to jen konenfutr pro případ války.

3 0
možnosti

P91e87t28r 94B48u45r25i89a68n

31. 1. 2022 17:13

Ani jedno zrušit nejde, neboť je to dlouhodobě zákonem ustanovené.

Prakticky radíte rodině se třemi dětmi ve finančních potížích, aby si nepořizovali tři děti a tím ušetří.

Asi takovou váhu mají vaše knížecí rady.

2 1
možnosti

Pane Buriane, jsem zdesen vasi vymluvou o nemoznosti i uzakonene programy zrusit. Vase druha veta prispevku je jak z ucebnice Marxe.

Vse je mozne ukoncit co se zacalo. Je otazkou JAK?

Konzervativec vam muze upresnit cestu. Je slozita a ma take vychovne podnety.

Socialista vas jen okrade podobnym programem. Je to prece velice snadne.

1 1
možnosti

J88i73r55i 12T40i36c39h43y

31. 1. 2022 16:51

Najmul bych skupinu specialistu a odborniku a proveril bych kazdou pozici statniho zamestnance. Vysledky by ukazaly, kolik zamestnacu pracuje neefektivne, kolik zbytecne presouva papiry z jedne funkce do druhe, kolik se jich zabyva uplne zbytecnou cinnosti. Myslim si, ze uspory by byly velmi znacne.

3 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik