Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

EET dočasně zrušil sám Babiš a nyní tento dočasný stav bude změněn na trvalý. Tato šikana soukromníků už je dávno mrtvá. Berte to jako fakt o kterém se už vůbec jednat nebude.

A dalším faktem je Green Deal. Poslední možnost na jeho odmítnutí byla ve chvíli, kdy se o něm hlasovalo. Babiš ho neodmítnul, Babiš hlasoval pro. Žádná další příležitost odmítnout už prostě nebude. Za současný stav nese plnou odpovědnost Babiš, který upřednostnil zájmy Agrofertu před zájmy Česka. Současné vlády už se na názor nikdo neptá a tak její možnosti změnit situaci jsou prakticky nulové.

7 2
možnosti
Foto

Přesně tak, trochu mi to připomíná Klausův podpis pod Lisabonskou smlouvou, se kterou opravdu, ale opravdu nesouhlasil a dodnes ji kritizuje.:-)

3 1
možnosti
DH

S tím ponecháním EET jednoznačně nesouhlasím!

Jednak to byl výmysl minulé vlády, která už je naštěstí v propadlišti dějin a vše, nebo alespoň většina z toho, co za ty čtyři roky vymyslela by mělo zrušeno být.

A za druhé zde máme vládu novou, která slíbila více svobody. A tak doufám, že svůj slib dodrží, a podnikatelé i živnostníci se díky zrušení EET budou moci opět svobodně nadechnout.

...a nějakou tu korunu na daních a odvodech uspořenou do své kapsy nenápadně vstrčit.

3 3
možnosti
Foto

EET v každém případě zrušit.

Očkování postavit na dobrovolnosti.

Zrušit veškerá omezení překážející vstupovat na trh s energiemi, očistit cenu od zelené daně a zrušit, nebo alespoň v prvopočátku snížit razantně DPH na el.energii.

Snížit byrokracii o 50% použít program Svobodných kde mají dobře vyargumentované instituce na zrušení.

Vyřazení Pirátů je možná jediná věc, na které bychom se mohli shodnout.

0 0
možnosti
JD

J78a94n 86D36o36u73š30e56k

3. 1. 2022 21:43

Koukám, že jste pro absolutní svobodu.

0 0
možnosti
Foto

Tak zatím v ruinování rozpočtu vesele pokračují zcela nesmyslným masivním testováním

5 1
možnosti
Foto

Ano, je to nesmysl. Kdy jste na to přišla?

1 0
možnosti
JK

EET se mohla v krizi ukázat jako pomoc podnikatelům na zrychlení, zjednodušení a zlepšení práce, to samozřejmě i pro úředníky, vše online. No a výsledem, sám její otec vůdce i matka úřednice tu maškarádu vypnuly úplně, pote co ještě před krizí zkrachovala podvodná "účtenkovka". Být vámi, raději bych to fiasko Babišovi nepřipomínal.

Co udělá covid ví jen covid. Premiér prý nehne prsten a nařízení se budou jen tak z ničeho nic sypat, jak z oslíčku otřes se.

Babiš podepsal Green deal, u vás elegantně "před časem rámcově neodmítnul". No nezní to hned lépe? Co říkáte? Energie a zvláště jádro je technicky i politicky složitá věc a pouštět se v tomto směru dál než za vlastní jistič je možné jen s dobrými znalostmi. Politici k tomu mají týmy vědátorů, je divné, že vás nepřizvali, takového znalce.

Není schodek jako schodek, Babiš většinu z toho dluhu prožral a prachy jsou nenávratně fuč. To je rozdíl od investice, kde se očekává návratnost. No a to je taky rozdíl našeho dluhu a jiných zemí.

Tahle Babišova taktika použít a zahodit evidentně skončila co by za to dali Socani a Komoušové, ne že je jich škoda. Piráti probudili hlavně mladé voliče a tak se národ nenechal přehlasovat důchodci a prospěcháři i když se sešikovali pod jednou vlajkou. Piráti schytali největší díl dehonestace pomocí všech Babišovi a Zemanovi dostupných médií, ani účast pirátstva ve volbách nebyla malá, jen to kroužkování překvapilo všechny. Novinka, do teď nikdo netušil, že kroužkování může mít tak obrovský vliv. Do budoucna s tím musí strany počítat daleko více, ale i voliči, nám se to kroužkování líbí.

9 5
možnosti
Foto

Perfektně shrnuto.

Babiš podepsal Green deal proto, protože je výhodný pro AGROFERT. Republika, jíž byl v té době premiérem, mu byla ukradená, protože Agrofert je jeho. Za to by jednou měl být hnán k zodpovědnosti. A ti, co stále nevidí střet zájmů pana bývalého premiéra, ať jdou k očnímu.

6 1
možnosti
JB

J61i12r50i 50B96o52r

3. 1. 2022 12:21

Další ukázka, jak psát o problematice o které nic nevím. Jste vytrvalý.

10 3
možnosti
Foto

Jak to říkal, ten jeden: "ať jsem bit, jen když se Peru" :-)

To je jako když pan učitel píše humor.;-)

0 4
možnosti
KT

Už v perexu máte chybu, říkám Vám to pořád, tu češtinu byste měl zlepšit.

1 1
možnosti
Foto

Udělal jste to tentokrát za mě, mne. :-)

0 0
možnosti
AN

A62l59e42š 98N28o81v67á43k

3. 1. 2022 11:54

Fiala představil jen témata, nikoli kroky.

2 0
možnosti
Foto

Ekonomický expert Zeman promluvil ;-D

6 8
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik