Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Inu, dočetl jsem celkem zajímavé úvahy po paslovo "5-tikoalice", dál už to nešlo. Všechno má své meze.

0 0
možnosti
PB

P34e58t37r 94B91u97r65i42a46n

1. 12. 2021 13:39

Vy máte, pane Zemane, oproti jiným jednu citelnou nevýhodu.

Vy naprosto zbožně věříte takovému mediálnímu obrazu AB a ANO, který vám Prchal předloží. A podle toho ta komedie taky vypadá.

A tak samozřejmě předpokládáte, že jít do vlády s AB bylo jediné správné a pro všechny výhodné řešení, jen ta uměle vytvořená hysterie antibabiš to zhatila.

Vy také samozřejmě věříte, že vláda ANO tady nejenže dělala všechno správně, ale dokonce ještě stihla vládě budoucí všechno předpřipravit dopředu. Jako třeba tu výstavbu dálnic, kde se udělal obrovský kus práce a teď už stačí jen takříkajíc zažehnout jiskru. Není to pravda. Snížení investic a zamrznutí výstavby dálnic nabralo za vlády Babiše naopak tragické polohy.

To stejné s EU. Máte obavy, aby v nové vládě nepřevládly probruselské a eurohujerské vlivy. A samozřejmě předpokládáte, že vláda AB tohle vše držela hrdinně na uzdě. Naprostý omyl. Bylo tomu přesně naopak. To Babiš na setkání evropských ministrů financí vykřikoval, že ČR může a chce přijmout tisíce migrantů, to on podepsal zelený deal, to jeho europoslanci hlasovali pro postihy EU vůči Maďarsku, europoslanci dnešního SPOLU byli proti.

Podobně u přijetí Eura. Máte obavu o jeho přijetí ze strany nové vlády a automaticky předpokládáte, že ANO je proti. On Babiš proti sice je, ale svůj názor, několikrát mění a zároveň jeho vláda PLNÍ předběžná kritéria k jeho přijetí. SPOLU je proti (ODS celou dobu).

V KC se tomu říká papežská dogmata.

Takže příště méně dogmat a více realismu (což ovšem značí mít přehled, chtít a umět si fakta dohledávat).

A jako bonus Babiš a přijetí Eura:

Česká republika je připravena na vstup do eurozóny, nicméně raději počká, až Evropská unie přijme některé nezbytné reformy. Například takové, co umožní členským státům donutit země na jihu Evropy, aby "rozumněji" nakládaly se svými rozpočty. Český premiér Andrej Babiš to uvádí v rozhovoru, který zveřejnil časopis Harvard International Review. (tak tohle prohlásit Fiala, napíšete o tom dvanáct blogů)

5 0
možnosti
JZ

Průměrný důchod 20 400 Kč. Inu, lidé mdlého ducha si myslí, že peníze rostou na stromě. ;-D

3 0
možnosti
JF

Vážený pane Zemane, i ODS tenkrát byla pro s jedinou podmínkou - s ANO bez Babiše ano! ;-)

4 0
možnosti
Foto

No vidíte pane Fardo, Babis neřekl s ODS bez Fialy. Teď si pánové podávají ruce. Tak jste asi proti Babisovi už jenom vy, no vlastně paní Jandová asi taky.

1 0
možnosti
Foto

Jenom člověk ducha matného by šel do party s Babišem.:-/

6 2
možnosti
Foto

Pro lidi ducha matného mé blogy nejsou. Už jsem vám to paní Jandová jednou psal.

4 1
možnosti
JD

Pěkně sepsané. Mám od nové vlády velká očekávání! R^[>-]V

0 1
možnosti
RK

Ale nemáš, Juro. Ty fakt ne;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik