Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan premiér není očkovaný, nepustili ho kdesi do místnosti při návštěvě v Izraeli.

Nevím, kde jste přišel k výroku, že záchrana je v očkování. Pokusné látky aplikované do lidí nepomáhají, v Izraeli to zdůvodňují tak, že je třeba další injekce. Většina lidí v nemocnicích jsou očkovaní, úmrtí i obtíže očkovaných jsou tutlány nadkomunistickým způsobem cenzury. Co to je za režim, kde nesmí znít realita a názory všech odborníků, ale jen těch se "správným" názorem za podpory nadnárodní cenzury např.facebooku?

0 0
možnosti

P11e77t97r 28N60e59d40v67ě73d

19. 9. 2021 18:23

Tak já Vám taky zatleskám. Tudíž tu někdo lže. Netleská totiž jen pan Havránek.

Akorát bych neobviňoval těch 200 lidí, které jsme si napříč republikou navolili. Část se snažila něco dělat, jako prakticky na celém světě a část jejich konání značně podkopávala, to se jinde v takové míře nedělo.

Možná jen nedávám pozor, ale nezdá se mi, že by byl covid nějak extrémně vytahován a to se volby kvapem blíží. Antirouškaři a antivakcináři jsou také voliči a většinově proti vládě. Nejspíš jim nechtějí naznačovat, že by po nich chtěli to samé, jako současní vládci.

0 0
možnosti

Pane, vy lžete. Jak může mít Sněmovna vinu za pandemii v 1.čtvrtletí 2021? Jaké odmítání nouzového stavu?

Nouzový stav platil nepřetržitě od 5.10.2020 do 11.4.2021. Tedy po celé čtvrtletí. Navzdory vůli Sněmovny. Vláda si prosadila, co chtěla a tak nese plnou zodpovědnost.

4 1
možnosti

Nouzový stav je zvláštní právní stav, který se vyhlašuje při vzniku živelních, ekologických nebo průmyslových havárií a pohrom, pandemií a podobně.

Vláda si jej nevymýšlí, ale vyhlašuje jen když musí.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 3
možnosti

P15e88t45r 46B58u61r19i63a21n

19. 9. 2021 12:30

7 let trvá vyšetřování, aniž se došlo k nějakému závěru. Kauza je podle závěru normálních občanů vyčpělá a jak říká sám pan premiér Babiš účelová, vedená snahou Babiše a hnutí ANO poškodit. Jak vyplývá z uveřejňovaných preferencí, volič už státním žalobcům nevěří.

Další kalibr, který tasí opoziční seskupení je...

-------

O Čapím hnízdě prohlásil Babiš, že je to jeho projekt a taky v něm bydlí i s celou rodinou. Akcie byly zapsány na jeho rodinné příslušníky. Kauzu poprvé uveřejnil týdeník Ekonom a to v době, kdy Babiš nebyl vůbec v politice. Poprvé ji proti němu použila vládní ČSSD, Babišův koaliční partner. V kauze je zatím stíhán premiér Babiš a Babišova manažerka. Jako svědci vystupují Babišův syn, Babišův manažer a Babišovi bankéři z HSBC. Kauzu vyšetřuje policie, která spadá do gesce premiéra Babiše a státní zástupce, který tam spadá také.

Můžete mi vysvětlit, kde tam, u všech dotací, vidíte jakou opozici? A pokud tvrdíte, že ho má kauza poškodit, tak mi vysvětlete kdo z Babišovo lidí, ministerstev a kamarádů po něm jde? Protože opozice určitě ne, to jde zcela mimo ni.

---------

Kauza střetu zájmů premiéra si vede podobně "úspěšně"...ta je už došetřena. OLAF to uzavřel a EU zase uzavřela kohouty. Co na tom chcete ještě šetřit?

6 2
možnosti
Foto

Střet zájmů Babise není oprávněná vůbec nijak řešit Evropská komise, tedy ani OLAF. EU tedy ani nemůže zavřít kohouty.

2 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik