Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ať se očkuje kdo chce a ta paní ať si ty eura strčí do polobotek.

0 0
možnosti
Foto

Díky za diskuze. Jediné co mě v diskuzi chybí, je odpověď na otázku, co že jsou to finanční trhy a jak to teď, když jsou v krizi všichni vlastně funguje, to jest kde tý finanční trhy berou peníze. Občas tuto otázku opatrně kladu v naději, že mi to někdo vysvětlí. Mám tolik kritiků, že by mi to někdo z nich snad vysvětlit mohl. Díky.

0 0
možnosti

Čína z toho není venku. Čína pouze posílila cenzuru na informace směřující z Číny ven.

A ta vládní doporučení vyžadují od nás velkou ostražitost. Pokud nám něco takhle intenzivně vnucuje zločinec, je správné mít se na pozoru.

0 1
možnosti

Chcete říct, že cenzuruje ty stovky zahraničních zpravodajů?

0 0
možnosti

Viry ani jiné věci nejde nikdy úplně zastavit, lze je jen tlumit určitými opatřeními vč. těmi nefarmakologickými. Premiér UK zatím říká, že úmrtí jsou na nízké úrovni, a to už od března, delta nezpůsobuje nápor na nemocnice (BBC). Podle worldometer.info: v UK (přes 66 mil. obyv.) nově nakažených včera 39 950, 19 úmrtí (vydělte si to asi šesti), 18.7. bylo 48 823 nakažených, ale 25 úmrtí (na UK je to malý počet).

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím, v podstatě potvrzujete co jsem napsal. Lidí s dobrým imunitním systémem očkování poškodit nemůže. Takže očkovat. To může ten virus úplně zastavit.

2 1
možnosti
Foto

Proč očkovat lidi s dobrým imunitním systémem. Izrael očkoval a dnes je covid zpět a očkuje znova.

1 0
možnosti

J30i17r17i 58B87o47r

20. 7. 2021 12:06

Tak to má být. Vytvořit si úplně nesmyslnou teorii a na tom se točit. Jako obvykle.

1 0
možnosti

Obranyschopnost, přirozená imunita existuje u většiny lidí (většina nakažených se nedostala do nemocnic ani v době covid-19), pouze jedinci s poruchami imunity (vč. např. onkologických pacientů oslabených navíc chemoterapií) mají větší problém s covid-19 (i s chřipkami), jenže právě u nich vakcíny selhávají (nejen proti covid-19, ale i proti chřipce aj.). V ČR se moc nesleduje očkování proti chřipce, v zahraničí ano, např. Německo má dost důkladný výzkum: vakcíny mají velmi rozdíl. účinnost, fungují zpravidla méně u těch, kdo není odolný. Bohužel, většinu zdraví vám dají vaše geny, vrozená a získaná imunita během života; protilátky proti SARS-CoV-2 měli již před touto pandemií lidé v krvi až z 81 % (německé šetření), ač se s covid-19 v dané době ještě nesetkali, ale v minulosti se zřejmě setkali s jinými koronaviry (např. virus nachlazení). Takže nyní je někdo z nás např. víc odolný proti covid-19 tím, že v minulosti prožil některou "chřipku" a funguje mu dobře tzv. buněčná imunita, kdy jeho tělo produkuje nové protilátky při setkání s nákazou.

3 0
možnosti
Foto

Co je to ale platné? Jediná výjimka, které se nebude týkat očkování, protože má vysokou míru antivirů, je Babišova dcera. Na ostatní se výjimka nevztahuje a ani test na míru antivirů, stejný ne-li vyšší než Babišova dcera,

není dostatečným důvodem pro tvrzení, že očkování takových lidí je zbytečné a někteří imunologové dokonce tvrdí, že nebezpečné.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS