Diskuse

Bylo nás pět.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K94a75r69o52l 89W74i60l75d

14. 5. 2021 7:01

Děkuji autorovi článku, napsal to dobře a souhlasím s ním.

2 1
možnosti
MK

M12i62l75a96n 83K43e93s34l

13. 5. 2021 22:19

V příštích parlamentních volbách chci volit ty,kteří budou mít ve volebním programu: stop migraci,zachování benešových dekretů a konečně zákon o všeobecném referendu.Myslel jsem si,že to chtějí , kromě nynější koalice, ještě SPD a KSČM.Proto mne překvapilo,že tyto dvě strany chtějí také vyslovit nedůvěru vládě.Nechápu proč tyto dvě uskupení chtějí ometat cestičku pětikoalici k vládnutí.Pětikoalice o migraci a benešových dekretech nemluví.

5 1
možnosti
Foto

A64l78e43š 82M34e10r49t20a

14. 5. 2021 11:12

Vláda několikrát komunisty podrazila a tak mi vysvětlete, proč by ji měli komunisté nadále podporovat.

0 0
možnosti
Foto

Tohle nemůže napsat normální osoba. Jsme jediná země, která totálně nezvláda pandemii. Byl to jeden velký zmatek a amatérismus. To ví i malé dítě jenom koblihy ne, Pokud západ nevypověděl diplomaty, tak důvod byl vcelmi jednoduchý. Naše vláda o to nepožádala. Jak řekl šéf unijní diplomacie Josep Borrell . Naše slavná vláda, aby udržela rozpočet sáhla na státní rezervy, které nesmyslně rozházela. Byly to státní rezervy z dob privatizace na které žádná vláda nesáhla. Tahle ano, přes varování opozice. V únoru roku 2020 bylo i bez covidu zřejmé, že rozpočet se řítí do ohromného průšvihu, který vláda dorazila nesmyslnými uzávěry, kterých se žádná západní vláda neodvažila uvést v život. Vláda neměla v době covidu žádné rezervy, protože je rozházela. Co tahle vláda dokázala je skutečnost, že 75 procent státního rozpočtu tvoří povinné výdaje. To je živení hromady úředníků, kteří jenom předstírají, že neco dělají. Pokud nastoupí nová vláda, tak všichni pocítíme důsledky vlády Babiše a ještě hodně dlouho. Ono někdo to hodvání musí zaplatit a tro bude daňový poplatník

5 6
možnosti
LH

Která země podle Vás pandemii zvládla?

6 0
možnosti
VP

Pět vyprázdněných štváčů sjednocených pouze nenávistí a fanatismem. Navíc nevím, na čem by se shodli? Na tom NIC, co doposud dělali, se snadno shodnou, ale až dojde na realizaci, každý má jiné názory.

8 5
možnosti
PB

Imperialistických štváčů, jste zapomněl dodat.

2 2
možnosti
PP

P18a22v64e62l 81P54o27n91e34c

13. 5. 2021 17:00

Už se blížíme: z Babišova absurdistánu rovnou do multikulturního ráje ;-)

Více na: https://cs.wikipedia.org/wiki/Isl%C3%A1msk%C3%BD_terorismus_ve_Francii

3 1
možnosti
PP

P75a87v30e75l 61P41o66n76e10c

13. 5. 2021 17:07

Francii prorůstají území, nad nimiž stát ztrácí kontrolu, vládne zde radikální islám, drogové bandy a násilí. Nejedná se jen o neslavná předměstí Paříže a dalších metropolí, tento mor zasahuje už i středně velká města.

Zdroj na iDnes: https://bit.ly/3eHc8DK

4 0
možnosti
PB

P64e37t20r 82B36u13r22i12a90n

13. 5. 2021 16:58

Tak se pojďme na ty vaše přiotrávené koblihy podívat zblízka:

- Jiný program než odstranit Babiše z politiky tyto strany nemají. LEŽ, jednak mají samozřejmě své konstruktivní programy, které v každé debatě zdůrazňují, a potom do koalice s ANO nešly některé strany s podmínkou "dokud bude trestně stíhaný Babiš premiérem", nikoliv pokud vůbec bude v politice. Tedy i s ním v ANO by do vlády šly.

- Pandemie se rozrostla do nevídaných rozměrů, nikdo nebyl schopen hned, rychle a správně reagovat. LEŽ, ihned a lépe reagovaly téměř všechny státy Evropy. Např. v Rakousku se děti plošně testovaly už v lednu a taky chodily do školy, v Italských Benátkách se v únoru konal mezinárodní šachový turnaj s otevřenými hotely, kavárnami, ve Francii a třeba Španělsku fungovaly restaurace se speciálně pro ně určenými podmínkami, jinde fungovaly sjezdovky, pandemická centra atd. Opatření byla jen krátkodobá, za to adresná a účinná a hlavně JINÁ než ty naše paskvily. Okolní země měly až 10x lepší čísla, než my.

- Opoziční strany velmi přivítali organizaci hostiny a bujarého veselí na Karlově mostě, kterého se sami v hojném počtu zúčastnili. LEŽ číslo tři. Opoziční strany hostinu na Karlově mostě ani neorganizovaly, ani k ní nevyzývaly. Ze 2 tisíc účastníků se ji soukromě zúčastnily pouze čtyři (!) mediálně zmiňovaní opoziční politici, ale jinými byla zase kritizována (např. Kalouskem). Hostina proběhla ve vládou povolených podmínkách, měsíc poté, co se Babiš veřejně vysmíval druhé vlně covidu a měsíc předtím, než tento sám zakázal ministru zdravotnictví nařídit roušky. Proběhla v době povolených veřejných koncertů se stovkami lidí hlava na hlavě a na šíření pandemie neměla žádný vliv.

- Státní rozpočet má nabouraný každý. ZKRESLOVÁNÍ, polovina obří sekyry zpackaného vládnutí ANO neměla vůbec spojitost s covidem. Jinými slovy, takovej Klondajk a bezuzdný western nám tu nepředvedly ani obě vládnoucí strany za 20 let dohromady. Středověcí nájezdníci blednou závistí.

11 2
možnosti
PB

P89e24t44r 78B92u83r59i86a94n

13. 5. 2021 16:59

A moje oblíbená třešnička nakonec (všimněte si datumu hostiny na Karlově mostě 30.6 2020 a data projevu premiéra):

Já bych možná ještě využil tu příležitost a okomentoval tu tzv. druhou vlnu, o kterou vlastně všichni mluví a nějak se strašíme. Ale myslím si, že bychom se neměli strašit.

Takže není potřeba nějak... I včera v Parlamentu, opozice chce od nás nějaký plán. No plán je takový, že každý den vlastně to sledujeme. Takže já jen chci říct, že já si myslím, že bychom se neměli už strašit s tou druhou vlnou, že jsme na to připravení. Takže toto všechno jde. Takže vůbec ani nechápu, co vlastně od nás opozice chce. Jaký plán. No, tak když budeme mít pocit, že je tady nějaký zvýšený výskyt, tak samozřejmě budeme reagovat velice rychle, ale už to nebude nikdy plošné opatření.

Premiér Andrej Babiš, tisková konference vlády 5.6.2020, zkráceno

1 0
možnosti
Foto

Kolik peněz stojí občana jedna hodina mzdy poslance v parlamentu? To budou od rána všichni poslanci exhibicovat - a pronášet sdo mikrofonu svoje "moudra," která slýcháme dennodenně z médií? To nemají fakt nic na práci? A výsledek = 0. Ach jo.... . :-/Rv

4 5
možnosti
Foto

Asi se pomátli.... A program na další dobu = nula. Dvakrát už neuspěli - takže do třetice )všeho ,,,Rv No jo, hlavně že jsou "státotvorní..."

1 0
možnosti
MB

Současná vláda, je z nejméně schopných, od r. 1989. Nehospodařila, nepředložila - tak potřebné reformy ! Covid prokázal neumětelnost a neefektivnost Státní správy. V očekávání racionalizace, přišel opak, nabírání dalších úředníků . Problémy rozpočtu již k 03/2020, nyní jsme doslova na bubnu.

Menšinová vláda chce vládnout. Je tedy snadno vydiratelná, potřebuje spojence. Využívají toho komunisté, ČSSD a hlavně Miloš Zeman. Burešovi to nevadí, zbytek ministrů mu zajišťuje osobní - beztrestný byznys. Problémy již zde, EU nic neposílá, Havlíček se poprvé ulekl a min. průmyslu prachy neposílá !

Vláda důvěru nemá - 11-19%. Zesměšnila se sama. Vyslovení nedůvěry přesto význam má. Jde o morální gesto a varování sloužících úředníků - Zneužití pravomoci ! Již to začíná fungovat ! Vláda v demisi, řádně dovládne do voleb. Podpoří ji pan Zeman a tak se dobrovolně zařadí tam, kam patří. Do "Sběrného dvora". Pochopitelně rozhodnou volby. Ti dnešní ovšem jsou - "Skřivánci na niti":-)

7 4
možnosti
Foto

Spíš někdo jiný... Kdyby nevypukla pandemie, výsledky by byly jiné. Kritiizovat dovede každý... :-/Rv

1 3
možnosti
Foto

Výstřel té pětky proti Babišově vládě je nesmyslný. Aby se sněmovna zabývala takovou hloupostí, místo smysluplné práce, vypadá až přitažené za vlasy.

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=770606

V současnosti je jedinou smysluplnou akcí, zbavit se té vládní party hic.

7 0
možnosti
PK

Rakušan to vysvětloval, že budou vládnout v demisi a tam si je "nadřízení" (sněmovna) pohlídají aby dělali jen operativu. Prodávám jak jsem slyšel.

2 0
možnosti
JB

J79i53r38i 72B43o71r

13. 5. 2021 13:03

Vaše brilantní obhajoba tohoto šíleného vládnutí se dalo napsat jednou větou. "Vono je všude něco."

5 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik