Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Já bych ještě docela pochopil vznik koalice černo-zelení Piráti + spolek bez ideologie STAN. Ovšem koalici mírně konzervativní, mírně euroskeptické a mírně protiimigrační ODS a liberální, eurohujerské a proimigrační TOPky, rozum se mně hrbí. Chtěl bych poznat myšlénkové pochody voliče takového uskupení.

3 0
možnosti
Foto

Pořád lepší, než ten dnešní prasopes :-/

1 0
možnosti
MK

Babiš je absolutně bez programu, ostatní mají aspoň toho Antibabiše. Že vy jim to závidíte?

A s tou ČSSD se také mýlíte. Po volbách to nebude žádaná nevěsta, ale zahnívající a páchnoucí politická mrtvola, která se do Sněmovny vůbec nedostane.

2 1
možnosti
Foto

Volební preference pirátů + STAN se pohybují kolem 20%. Volební preference ODS + KDU-ČSL + TOP 09 se pohybují kolem 22%. Společně mají tedy asi 42% a to by jim možná mohlo přinést více jak 100 mandátů v poslanecké sněmovně - vzhledem k tomu, že volební systém zvýhodňuje strany s vyšším volebním ziskem. (Při volbách do poslanecké sněmovny v roce 2017 získalo hnutí ANO 29,6% hlasů a díky tomu 78 poslaneckých mandátů.)

1 0
možnosti
JZ

Někteří Babišovci mají jediný program. "Kdo není s námi, je proti nám."

4 0
možnosti
ND

Tak úplně bych tedy vládnutí tento rok růžově neviděla, hodně to, tedy podle médií vypadá na podporu malá domů, ale opoziční strany nemajíce žádnou zodpovědnost jistě šlápnou do pedálů s kritikou až bude po všem.

Politiky pirátů se trochu obávám, neboť už něco málo předvádějí v Praze.

4 7
možnosti
MM

Nejsem Pirát, ale jako Pražan jsem s Piráty spokojen.

6 3
možnosti
JB

J78a21n 94B29u43r10d93a

25. 11. 2020 11:19

V roce 2072 spustila Spojená Zemská Federace velkoplošnou těžbu železné rudy na Marsu. Vesmírné letiště v Rotterdamu rozšiřuje kapacitu pro lepší obslužnost měst na Měsíci. Průměrná doba dožití vzrostla na 162 let. Téměř se podařilo dokončit dálnici Brno-Vídeň. Blogeři v ČR stále ujíždějí na konceptu Antibabiš.

3 1
možnosti
KT

On už i ten Babiš má jediný program ANTIBABIŠ...

9 0
možnosti
MM

Skoro bych vám měl závidět vaše jednoduché myšlení, svět he hned "čitelnější:

Vzpomínám na jednoho svého profesora, který když hodnotil naše studijní úsilí, říkal: studenti, jděte radši fyzicky pracovat, to bolí míň než myšlení.

7 2
možnosti
SB

Tak jste měl pana profesora poslechnout.

9 5
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik