Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já bych ještě docela pochopil vznik koalice černo-zelení Piráti + spolek bez ideologie STAN. Ovšem koalici mírně konzervativní, mírně euroskeptické a mírně protiimigrační ODS a liberální, eurohujerské a proimigrační TOPky, rozum se mně hrbí. Chtěl bych poznat myšlénkové pochody voliče takového uskupení.

3 0
možnosti
Foto

Pořád lepší, než ten dnešní prasopes :-/

1 0
možnosti

Babiš je absolutně bez programu, ostatní mají aspoň toho Antibabiše. Že vy jim to závidíte?

A s tou ČSSD se také mýlíte. Po volbách to nebude žádaná nevěsta, ale zahnívající a páchnoucí politická mrtvola, která se do Sněmovny vůbec nedostane.

2 1
možnosti
Foto

Volební preference pirátů + STAN se pohybují kolem 20%. Volební preference ODS + KDU-ČSL + TOP 09 se pohybují kolem 22%. Společně mají tedy asi 42% a to by jim možná mohlo přinést více jak 100 mandátů v poslanecké sněmovně - vzhledem k tomu, že volební systém zvýhodňuje strany s vyšším volebním ziskem. (Při volbách do poslanecké sněmovny v roce 2017 získalo hnutí ANO 29,6% hlasů a díky tomu 78 poslaneckých mandátů.)

1 0
možnosti

Někteří Babišovci mají jediný program. "Kdo není s námi, je proti nám."

4 0
možnosti

Tak úplně bych tedy vládnutí tento rok růžově neviděla, hodně to, tedy podle médií vypadá na podporu malá domů, ale opoziční strany nemajíce žádnou zodpovědnost jistě šlápnou do pedálů s kritikou až bude po všem.

Politiky pirátů se trochu obávám, neboť už něco málo předvádějí v Praze.

4 7
možnosti

Nejsem Pirát, ale jako Pražan jsem s Piráty spokojen.

6 3
možnosti

J30a32n 26B86u39r49d37a

25. 11. 2020 11:19

V roce 2072 spustila Spojená Zemská Federace velkoplošnou těžbu železné rudy na Marsu. Vesmírné letiště v Rotterdamu rozšiřuje kapacitu pro lepší obslužnost měst na Měsíci. Průměrná doba dožití vzrostla na 162 let. Téměř se podařilo dokončit dálnici Brno-Vídeň. Blogeři v ČR stále ujíždějí na konceptu Antibabiš.

3 1
možnosti

On už i ten Babiš má jediný program ANTIBABIŠ...

9 0
možnosti

Skoro bych vám měl závidět vaše jednoduché myšlení, svět he hned "čitelnější:

Vzpomínám na jednoho svého profesora, který když hodnotil naše studijní úsilí, říkal: studenti, jděte radši fyzicky pracovat, to bolí míň než myšlení.

7 2
možnosti

Tak jste měl pana profesora poslechnout.

9 5
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik