Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K21a14r98o56l 67W24i18l51d

22. 10. 2020 8:17

Kdo chce Babiše bít, hůl si najde a to dokonce tak že sbírá každý den jeho citáty, aby ta hůl byla mohutnější...

2 0
možnosti
RK

Andrej Babiš 5.6. 2020:

" Neměli bychom se strašit druhou vlnou, jsme připraveni. Vůbec nechápu, jaký plán po nás opozice chce. Když budeme mít pocit, že je nějaký větší výskyt, tak samozřejmě budeme reagovat velice rychle. Ale už to nikdy nebude plošné opatření "

2 0
možnosti
PB

P79e26t89r 57B17u11r90i63a21n

21. 10. 2020 16:48

Zapomněl ovšem takticky připomenout Babišovo naléhání, aby lidi v létě trávili dovolenou doma v Česku. Částečně Češi poslechli, ale mnoho si nenechalo ujít dovolenou v Chorvatsku jako každoročně. V tom jsme my Češi originál,

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=759374

Na celém hnutí ANO, Babišovi a jeho příznivcích se mi líbí, že je jim naprosto jedno co melou. Dokonce jim ani nevadí, že si sami odporují a veřejně se vyvracejí. Tak se na tu dovču v zahraničí a naléhání Babiše pojďme podívat:

- Třebaže premiér Andrej Babiš vyzval, aby Češi přes léto utráceli především doma, svou plánovanou dovolenou na Krétě nezruší. Rádiu Impuls řekl, že pobyt objednal už vloni a jeho dcera trvá na tom, aby rodina vycestovala. Předseda vlády očekává, že z jeho dovolené bude skandál. „S dovolením to moji hejtři a nepřátelé snad rozchodí,“ nechal se slyšet.

- Navzdory rouškám v obchodech, zůstává premiérova žena Monika Babišová i se synem Frederikem dál v Chorvatsku. „Máme krásné počasí a hlavně skvělé lidi kolem sebe,“ vzkázala reportérovi Blesk Zpráv z jachty své kamarádky. Reakce přišla na otázku, zda si svou původně týdenní dovolenou prodloužila, nebo zveřejňuje fotky na svém instagramovém účtu se zpožděním. „Prodloužila,“ reagovala na dotaz.

-----

Prosím ještě jednou nám popište jak Babiš naléhal na lidi, aby nejezdili na dovolenou. To byla fakt sranda. A buďte sakra rád, že to Moravec nepoužil. To byste se z toho rovnou zvencnul.

5 1
možnosti
MV

ok, tak jste nahemu krali uhackoval fikovy list

budiz

ted je ale doba na reseni. patrani po odpovednosti a vyvozeni dusledku pro viniky celeho toho "neporadku" je teprve pred nami

2 2
možnosti
JP

"On toho ale tolik neřekl. Přimluvil se pouze pro to, aby děti na základních školách mohly být bez roušek."

I Vy komiku.;-D;-D;-D Tak se na to spolu pojďme podívat, jak toho "tolik neřekl". Jinak tyto titulky jsou datovány chronologicky mezi cca polovinou srpna a koncem září:

Premiér Babiš označil rozhodnutí ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha znovu zavádějící nošení roušek v rozhovoru pro Právo za zbytečné. Za případné následky přijal osobní odpovědnost.

V rozhovoru pro Mladou frontu Dnes ze svého svěřenského fondu Andrej Babiš zároveň prohlašuje, že virus slábne a opatření jsou více podřízena ekonomickému pohledu, a ne jen názorům epidemiologů.

Premiér Andrej Babiš se při debatě na Bledském strategickém fóru ve Slovinsku chlubí, že je Česko “best in covid”. Tedy že republika nejlépe zvládla epidemii koronaviru.

Ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) nabízí k trasování dát k dispozici policisty. Premiér Andrej Babiš (ANO) to ale odmítá. Podle něj hygienici svou roli zvládají.

Premiér odmítá zřízení krizového štábu. Podle něj to není třeba.

Opoziční poslanci neprosadili ve sněmovně kritiku Babiše a Vojtěcha za jejich přístup k opatřením na zamezení šíření koronaviru ani apel, aby vláda zřídila Ústřední krizový štáb. Andrej Babiš na zasedání nebyl. Ministr Vojtěch však přiznal vážnost situace.

Andrej Babiš (ANO) dorazil na interpelace do sněmovny. Premiér opozici doporučuje, aby neřešila epidemii covidu-19, ale raději schválila zahrádkářský zákon.

Andrej Babiš souhlasí se vznikem Ústředního krizového štábu, přestože dříve ho několikrát rezolutně odmítl.

8 1
možnosti
JK

To mě podrž, co mě to jen připomíná, ááá už vím:

ÚČELOVKA

K obsahu přesné, jasné, výstižné, kdo to slovo vymyslel, to musela být hlava.

0 0
možnosti
PK

OVM, ČT a senát, kdo tyto pořady resp.instituce bere vážně?;-D

5 6
možnosti
MM
Foto

Cituji:

"Zapomněl ovšem takticky připomenout Babišovo naléhání, aby lidi v létě trávili dovolenou doma v Česku. Částečně Češi poslechli, ale mnoho si nenechalo ujít dovolenou v Chorvatsku jako každoročně. V tom jsme my Češi originál, ..."

A paní Babišová hned na začátku prázdnin vyrazila se synem do Chorvatska. A na sociálních sítích pravidelně národ informovala, jak je tam hezky. Celá rodina pak o něco později vyrazila i na Krétu. Dovolenou už měli předem zaplacenou a nejspíše na ni museli řadu let šetřit. Není proto divu, že si ji nedokázali odřeknout. Tomu se říká "kázat vodu a pít víno".

13 1
možnosti
Foto

Přesně. Tohle ovšem autor blogu tak nějak pomíjí...

0 0
možnosti
MM

Sestřih výroků premiéra byl zcela průkazný a dokumentoval jeho schopnosti řídit vládu této země

Čína svou bolševickou nezodpovědností způsobila celosvětovou pand=mii a teď je na tom ekonomicky lépe než Německo. No hurá! :-P

1 2
možnosti
Foto

Existují opravdu i jíné průzkumy než Kantar ((ČT)? :-/R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik