Diskuse

Mike nezklamal.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ty odezvy na váš článek jsou hnus.

0 0
možnosti
DR

To je v pohodě, jsou to totiž stále ta stejná místní esa. Nestojí jinak za hlubší komentář.

0 0
možnosti
JL

Pane Zemane. Na vasi otazku ..."Cim nas muze hrozit Cina, nepochopim nikdy"... vam chci jen pripomenout jednu velmi dulezitou skutecnost. Prave ta firma "Huawej" je tim nejvetsim nebezpecim. Zjistilo se, ze jeji system dokaze byt zdrojem odposlechu z oblasti s timto systemem. Laicky, Cina pomoci tohoto systemu muze mit zdroje informaci bez velke namahy. V tom je ta hrozba.

Jste inteligentni natolik, si rozebrat co jsem vam zdelil. Nejen vase osobni data, ale i vase data z prace. Nektera mohou byt i velmi "citliva" pro jineho, nez je pripustno. Zde je to ohrozeni ktere nemuzete pochopit!!!

1 0
možnosti
AG

A38l94e15x 36G72r80e85g41o58r

14. 8. 2020 19:12

Jistě, to umí jen a jen Huawei. Ostatní samozřejmě jsou samí Dušínové. USA vůbec neodposlouchávají kde koho na planetě a to včetně svých největších spojenců.

To je prostě směšný argument.

0 0
možnosti
Foto

Nechápete? Pokud je Vám dnes 25 let a za 15 let se stanete předsedou vlády, mohou se dnes zdánlivě nevinné a bezvýznamné SMS, fotografie nebo návštěvy webových stránek změnit v prostředek vydírání a následně dalekosáhle ovlivnit politické i ekonomické směřování země.

3 0
možnosti
JK

Tak vy tu kyberbezpečnost nechápete, ať prý si Čína stáhne co potřebuje. A proč má mít extra výhody nějaká Čína. Zveřejněte svá data zde, komplet bydliště rodné číslo, číslo občanky, platební karty a čipu do fitka, také data celé rodiny, telefonní číslo své, rodiny i všech známých a příbuzných, samozřejmě také jejich kompletní data a kontakty. Co vy na to, když je to v pohodě tak o co jde ne.

Postavte si k elektrickému jističi doma u baráku Číňana a ať si s tím dělá co chce, vypíná zapíná jak je mu libo a na jak dlouho chce, vaše štěstí asi dostoupí vrcholu.

Vím že je to marné, marné, marné, ale napsat jsem to musel.

3 1
možnosti
JF

Takže na závěr končící diskuse jedna rada - pane Zemane, nezoufejte. Protože až nás konečně přijede bratrsky posetiť Serža Lavrov, určitě Vás uspokojí více! Mike je prostě jen slabčák ... :-)

3 1
možnosti
BJ

Dobře jste to napsal, je to přesně tak. Karma.

6 1
možnosti
JJ

"Čím nás může hrozit Čína, nepochopím asi nikdy." 8-o jste svéprávnej, nebo jsou komunisti všichni takoví?

5 3
možnosti
Foto

Byznys je byznys a my, co jsme zažila socialismus, dobře víme, jak to končí, když se do něj míchá politika. Je zajímavé, že největší odpůrci komunistů se těchto praktik dnes zastávají.

1 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik