Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aktuální volební preference mají velmi omezenou váhu a slabou vypovídající hodnotu... za a) dělá se na velmi malém vzorku lidí, za b) není zcela průkazné, kdo jej inicioval, za c) historie často ukázala, že výzkumy byly od reality vzdálené a za d) zásadně se rozhoduje těsně před volbami - na koho se vytáhne nějaká kauza nebo třeba kdo něco neuváženě plácne v nějakém rozhovoru, nebo volební debatě.

A navíc Babiš už se postupně také okoukává, protože pořád volí strategii, že nadává na minulé vlády, ale to také nejde do nekonečna. V mojí sociální bublině bylo několik lidí, kteří Babišovi hlas dali a teď opatrně přiznávají, že i od něj čekali výrazně více a dodávají, že vlastně neví, komu to hodit teď... ;-)

0 1
možnosti
Foto

Zděšení demobloku: Babišovci mají vymyté hlavy a místo mozku Čapí hnízdo.

3 2
možnosti

a já myslel ,že kult osobnosti je specifikem minulého století.

3 1
možnosti

R54a78d97e90k 87K87o50h96u25t

15. 5. 2020 19:31

Vy se k nějaké modlíte?

2 1
možnosti

Nelíbí se mi, že máme premiérem oligarchu, který v tichosti upřednostňuje zájmy Agrofertu (ačkoliv ho jako jeho vlastníka chápu), který se v době nástupu koronakrize nechoval úplně jednoznačně jako lídr (bylo příliš cítit, že chybí aktuální PR instrukce), za jehož premiérování bobtná státní aparát, neřeší se důchodový problém, rozdávají se předvolební úplatky (důchodcům, státním zaměstnancům,...), který který má za těch pár let v politice taky pár škraloupů a nevysvětlených kauz. Na druhou stranu, ANO se jako jedno z mála (možná ještě KSČM) před volbami neprezentuje rétoriku "nevolte tyhle nebo támhlety". Takže pokud se na scéně neobjeví nový, nezprofanovaný lídr nebo pokud současné strany nezmění svoje současné (ne)aktivity, nevím koho vlastně volit. Opět to nejmenší zlo. A bohužel, masa důchodců a státních zaměstnanců má víceméně jasno. A volební průzkumy to jen potvrzují.

6 4
možnosti

Tahle opozice Babiše nikdy neporazí, protože je v myslích lidí historicky zatížena ještě většími průšvihy než on. Jeho porážka přijde až s nástupem nové opozice.

Bohužel politická scéna je dost zabetonovaná a vznik nových stran je u nás poměrně náročný proces. Ale snad se něco brzy pohne.

7 0
možnosti

K29a30r18e98l 23N26o61v29á25k

15. 5. 2020 16:18

Nechte máslo na hlavě, žádná nová opozice nepřijde, ta stará má svá často se tenčící koryta sakra dobře posichrovaná, než aby k lizu pustila další sviňky.

3 0
možnosti

Bůh seslal koalici Fialu a spol. Volby "má v kapse"...

4 0
možnosti
Foto

čím to, že vysoká karma?

0 0
možnosti

R29a22d34e80k 28K68o80h36u34t

14. 5. 2020 22:54

Že by klikáním?

4 0
možnosti
Foto

předseda Pavel Mobotný to zařídí.

1 0
možnosti
Foto

demokrati, co pořád máte s těmi komunisty?

/třicet let západní pomoci, svobody a demokracie, ... Zvonka to vyzerá, že Lid buduje kapitalismus a lidi mu na to serou.

3 0
možnosti

Obdivuji vaši drzost. Tak omezený rozhled a ještě to dávat na veřejnost.

0 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS