Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Před pár dny se pak v Itálii díky italskému poslanci Vittoriu Sgarbimu provalilo, že na covid-19 ve skutečnosti nezemřely desetitisíce lidí, jak mainstream opakovaně tvrdí – údajně až 29 000, ale pouze 925 osob.Sgarbimu se dostaly do rukou statistiky italského národního institutu zdraví, podle kterých, kromě oněch 925 osob, u všech ostatních uvedených v podvodné coronavirové statistice, byly příčinou smrti naprosto jiné a mnohem závažnější choroby, kterými už dlouho předtím trpěly, jako jsou kardiovaskulární onemocnění, diabetes, onkologická onemocnění a další závažné choroby. Je jasné, že ze strašení veřejnosti vysoce smrtelnou chorobou, mohou mít jisté kruhy prospěch, od farmaloby, která už plánuje povinné očkování, až po krachující vládnoucí garnitury, které díky tomuto podvodu získaly auru zachránců před coronavirovou údajně smrtící pandemií.Mnohým se pak tento uměle vyvolaný stav prokazatelně zalíbil, což dokazují návrhy zákonů, které by měly vládě i do budoucna umožnit snažší omezování občanských práv a svobod, i bez vyhlašování nouzového stavu schvalovaného parlamentem.

1 2
možnosti

Rouško naše, jenž jsi na nebesích,

posvěť se jméno tvé.

Přijď království tvé.

Buď vůle tvá jako v nebi, tak i na zemi.

Chléb náš vezdejší dej nám dnes.

A odpusť nám naše viny,

jako i my odpouštíme našim viníkům.

A neuveď nás v pokušení,

ale zbav nás od zlého.

Amen.:-P

1 2
možnosti
Foto

Podle lékařských coronavirus není pryč.. Vrátí se to opět zpět a bude hůř. Abychom virus porazili, mělo by se promořit 60 % populace. Tím získáme kolektivní imunitu a ne tím, že se budeme schovávat.

0 0
možnosti

Promluvil odborník na viry.

0 0
možnosti
Foto

Udělalo se mnoho, ohromné nasazení zdravotníků, záchranářů;-D;-D;-D;-D Tak zvaná epidemie si vyžádala nemocniční ošetření 400 osob. Méně jak 5 osob každý den zemřelo z důvodu, že trpěli jiným závažným onemocněním a 85 % lidí na covid-19 pozitivních ale nemá žádné potíže nebo má potíže minimální. Smrká, lehce pokašlává, má 37 stupňů teplotou.

0 0
možnosti

můžu se zeptat proč opět lžete o počtu hospitalizovaných....

0 0
možnosti
Foto

Opravdu velice hloupý článek

4 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik