Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M93i86l14a22n 43K49e44s35l

7. 4. 2020 17:33

Jak dlouho bude promořený člověk imunní proti další nákaze?Rok,dva,dokonce života.To asi teď nikdo neví.Kdy to tak budeme vědět.Nebude dřív vymyšlena nějaká očkovací látka.Nebudou při tom promořování další oběti,které se nepodaří ochránit.Kdo bude odpovídat za ztracené životy.Nebudou pozůstalí žalovat stát,že kdyby se léčilo a nepromořovalo,tak mohlo očkování oběti zachránit.Veliká rizika.Pro slávu koho to budeme dělat?Buďme vyčuraní a počkejme na to až to zkusí někdo jiný.

0 0
možnosti

Vláda by měla spustit výrobu, kde je to potřeba, aby systém nezkolaboval. Pak je potřeba uvolnit opratě, aby lidi byli psychicky v pohodě - například opatření všude rouška, je hovadina - na kole, při sportu, v přírodě je to zbytečné. Jedině tam, kde se někdo přiblíží na 3 metry, má smysl nasazovat roušku - po větru 10 metrů, řekněme. Ať to někdo odborně prověří, kam lítají kapénky. [>-]

0 0
možnosti

Vláda přikazuje Skodě Auto například....

0 0
možnosti

Jsem sice zastánce EU, ale nemusíme ji dohánět v úplně všech parametrech. Začalo se nám dařit pandemii trochu přibrzdit, tak je asi potřebato ji hned zase hezky pohnojit. Připomíná mi to fotbalové EURO 2008, když jsme v rozhoddujícím zápase o postup ze skupiny vedli nad Tureckem čtvrthodiny před koncem 2:0 a pak jsme prohráli 2:3. My jsem v těhle věcech asi šampióni.

0 0
možnosti
Foto

Už se proměřujeme, jen se tomu říká uvolnovaní opatření. To zní mnohem lépe a hlupáci tomu budou ještě tleskat...;-)

1 1
možnosti

Pán Prymula a další pravděpodobně spáchali trestný čin, podle paragrafu 152 a 272, jak už napsal právník V. Klause staršího.

1 1
možnosti

pravdepodobne... zatim to nevite na jisto, ale uz s tim slovem operujete

1 0
možnosti

A jak vy nazyvate soucasny stav a prubeh kovida u nas. Promorovani populace neustale probiha. Jen diky opatrenim urcujeme tempo. Rozvolneni opatreni tempo promorovani zrychli. To, ze se slova promorovani bojite je nesmyls. Zastavit sireni viru bez funkcni vakciny nejde. Nebo verite, ze je mozne sireni zastavit?

4 0
možnosti

P35a48v52e85l 98V90é64b86r

7. 4. 2020 13:33

Ony ty jednodušší povahy chápou promořování jako úmyslné nakažení lidí, kteří by se bez toho nenakazili. Něco jako když nacisté házeli v koncentrácích vězňům do sprch konzervy s Cyklonem B...

3 1
možnosti
Foto

To není nápad, to je nezastavitelný proces. Pomalu nastává čas spočítat škody.

7 1
možnosti

Milá Vládo - Krizový štábe. Když už nic, domluvte se prosím - 1) K Veřejnosti bude podávat podstatné informace, pouze jedna osoba. 2) Tak, aby vydané info platilo alespoň 48 hodin ! 3) Zvolený způsob je šílený. I starší poctivec soused uznal, že nejlépe být informován = Znamená, nesledovat a neposlouchat vůbec nic ! ..:-)

1 1
možnosti

Stejně jim nevěříte tak co jako?

1 0
možnosti

Vám se evidentně nelíbí slovo promořenost, protože mu nerozumíte. To slovo znamená, že se virem nakazí většina populace (dle toho, co se lze dočíst, je to někde mezi 70-80%), pak se šíření infekce samo zastavuje. Pokud není vakcína, promořenosti se nevyhneme. Jde jen o to promořování uřídit tak, aby na jedné straně nezkolabovalo zdravotnictví, na druhé straně aby nezkolabovala ekonomika. Jinými slovy, promořování by mělo být co nejrychlejší, ale jen tak, jak to bude zvládat zdravotnictví.

9 2
možnosti

Jenom mírnit rychlost šíření a přitom nechat zemřít (hnusnou smrtí) 200, 300, 500 tisíc lidí, je možná nejpohodlnější, ale ne jediný možný přístup. Navíc u dost lidí poškozuje vnitřní orgány.

Ten vir se nemnoží někde v trávě, ve vodě, ani ve špíně, množí se v lidských buňkách a pokud se včas nepřenese na jiného člověka, zahyne.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS