Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Autore, prohlášení WHO bylo podloženo i argumentačně. Ve svém blogu hrajete na city, ale argumenty úplně ignorujete. Mám tomu rozumět tak, že váš blog je zaměřen na osoby ducha mdlého, které se nějakými argumenty nezatěžují?

3 2
možnosti
Foto

Pane Kando má snad WHO nějaké řešení? Kromě toho, že zpochybňuje roušky jenom proto, že se to ujalo v Číně? Že Čína už vlastně ten virus porazila, to nedá spát té naší demokracii? Můj blog není zaměřen na osoby ducha mdlého, ale naopak na osoby ducha bystrého. Bohužel i osoby ducha mdlého se k mému blogu potřebují vyjádřit.

0 0
možnosti
JZ

Roušky nejsou všemocné. No koukám, co je tady epidemieologů. ;-D;-D;-D Jistě WHO tvoří špičkoví lékaři, ale čeští absolventi vysoké školy života rozumí všemu. Roušky mají podle odborníků smysl v uzavřených místnostech, ale ne ve venkovních prostorách.

6 2
možnosti
Foto

Když máte takové znalosti z oblasti epidemiologie, virových onemocnění a ochrany zdraví, tak to jste musel studovat minimálně Vysokou školu života.

3 3
možnosti
Foto

Rouška ochrání jen v případě, že na Vás právě prskne nakažený. Takže zachytí kapénky. A až si ji budete sundávat, zachytí se Vám na prstech a vesele bude putovat dál. A co šaty? Také si je po každém příchodu domů dáte vyvařit?

Jediný smysl může mít rouška s měděnou nebo stříbrnou síťkou z nano či mikrovláken, to viry dokáže zničit.

Účinnost obyčejné, doma šité roušky, nebyla nijak experimentálně prokázána. Profi roušky používané ve zdravotnictví jsou z lepšího materiálu a také se s nimi musí zacházet náležitým způsobem.

Jenže - kdo nešije roušku, není Čech.

V obchodech má smysl postřik desinfekčním prostředkem, který na povrchu vydrží dost dlouho. Používá se látka, která viry spolehlivě likviduje.

Jakožto syn lékaře (zubaře, který musel s rizikem nákazy zápolit celý život) mám podobný názor jako WHO.

Posilujte imunitní systém, to je lepší ochrana než kus textilie.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti
Foto

Viděl jsem to na ČT. Bude to tím, že žádné noviny nekupuju. Na televizi se dívám, to jo.

0 0
možnosti
Foto

Rouška je potřebná v uzavřených prostorách, na nákupech, v hromadné dopravě, všude tam, kde se shromažďuje větší počet lidí. Pokud se jdete projít do parku nebo do lesa, jedete na cyklistickou vyjížďku, jedete sami nebo s rodinou v autě, pracujete venku, může být naopak nebezpečná. Vydýchané bakterie, viry, hleny a nečistoty se v roušce zachytí a vy je vdechujete zpátky. Je to, jako byste se vysmrkal do kapesníku a pak ho celý den nosil připlácnutý na obličeji.

6 0
možnosti
JK

Ale to je snad každému jasné. Nikdo tu roušku snad v lese nenosí. V autě to je také mizivé procento lidí.

4 0
možnosti
SN

:-)..........Jestli to WHO není spolupracovníkem čínských netopýrů, kteří si dali zrovna slet o velkých svátcích v Číně ? R^R^R^

3 3
možnosti
OZ

To byl humor, Lunochode?8-o

7 1
možnosti
Foto

Včera proběhly v mediích tabulky jak si vedou jednotlivé státy. Tak v nakažených na milion obyvatel jsme na 16 místě a v testovaných na milion obyvatel tuším na 7 místě, takže nejsme nejlepší jak tvrdí Babiš, ale průměr a až se bude dělat bilance ekonomiky tak dopadneme ještě hůře

3 0
možnosti
JH

V případě ČR - turisticky tak nakažené země, není to 16., či sedmé místo žádný průměr, ale špička!

Já vím, ale ten Babiš....:-)

1 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS