Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Německo dodalo do Číny 330 tisíc roušek dne 28 ledna. Česká republik 5 tun zdravotnického materiálu ( roušky, rukavice, obleky, dezinfekce. 5 tun zdravotnického materiálu) dne 2 března jak sdělil Ministr zahraničních věcí České republiky Petříček to zdarma.. Dále Itálie. V. Británie dne 2-3 února dodala zdravotní materiál tak dál.

1 0
možnosti

"Dá se říct, jak je dobře, že se veškerá výroba všeho, přesunula do Číny. Kdyby to bylo vyráběno tady, v Evropě, to by bylo překážek, které by se musely odstraňovat, aby vůbec k nějaké distribuci mohlo docházet."

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=747988

.

Je až fascinující, co všechno mohou lidé myslet naprosto vážně.

3 0
možnosti

Až se v Evropě nebude vyrábět vůbec nic, to bude teprve ráj.

Třeba hned taková auta, žádná Mladá Boleslav, Kolín, Nošovice, Žilina, Trnava, Bratislava, Gliwice, Tychy, Kassel, Wolfsburg ... žádné překážky, aby vůbec mohlo být něco distribuováno. Všechno nám to pofičí pěkně po Hedvábné stezce.

Nic vám pane Zemane na tom nepřipadá divné?

1 0
možnosti
Foto

Rusko posílá 9 letadel s nejlepšími epidemiology na pomoc těžce zkoušené Itálii. Můžete dát zdroj, kde jste to vzal. Já brousím po internetu a nikdy nic. Volal jsem dceři, která v rámci svého povolání čte německý tisk, zda je tam taková zpráva také nic. Tak prosím o odkaz. Také mě zajímalo o jaká letadla to byla ? Zda to byla letadla dvojmístná, anebo letadla typu Boeing 173. No jo to by pak v Rusku nebyl žádný epidemiolog. Pokud vím Rusko úzkostně tají coronavirus na svém území.

1 0
možnosti

novinky.cz a rovnou se podívejte na čísla z Itálie at nemáte špatné informace jako včera....

0 0
možnosti
Foto

Když jsem na FB četl jak sestřičky na roušky z Číny nadávají nevěřil jsem tomu. Teď před chvíli mě volala známá z nemocnice, že sestry je odmítají, protože je to nekvalitní papír, který nic nechrání v respirátoru je vsunuta obyčejná látka

připomínající kapesník a rovněž je to k ničemu. Někdo si na tom nahrabal. Při té příležitosti mě sdělila, že jejich známý dělá ve firmě, která šije sportovní obleky. Po zjištění nedostatku roušek, zastavila výrobu a začala šít roušky. Přišla kontrola a šití ji zakázala, že nemá na šití roušek povolení.

2 0
možnosti

celou Evropu podvedli?

0 1
možnosti
Foto

Čína nám nic nedaruje, pouze prodává.

Nemohu hodnotit poměr kvalita - cena, ale není to zcela jistě žádná charita, pouze tvrdý byznys.

Tak nevím, proč bych měl před nimi padat na zadek.

A pokud to někdo dělat musí, je to jeho věc, ale neměl by do toho zatahovat celou republiku.

5 0
možnosti
Foto

J92o19s73e47f 64B72á88r61t54a

23. 3. 2020 11:29

Rusko posílá 9 letadel s nejlepšími epidemiology na pomoc těžce zkoušené Itálii. Ale to je pod rozlišovací schopnosti České televize.

1 3
možnosti

J31i96r55k79a 45K26o75r25n

23. 3. 2020 11:38

Ruské divadýlko nemající valné hodnoty mimo té, že se rusák přišel učit jak s čínským virem bojovat na vlastním území. Skoro nejdůležitější význam téhle akce je jako obvykle u rusáků propaganda. Moc dobře ví, jak silnou pozici rusko v Itálii má, z žádné jiné Evropské země se tak často neozývají žádosti o zrušení protiruských sankcí....třeba do Španělska nebo Británie by rusák "pomáhat" nejel;-D;-D

4 0
možnosti
Foto

"Amerika nemá žádné právo si ten lék přisvojovat, naopak má povinnost poskytnout výrobní postupy všem laboratořím světa.

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=747988";

Morální právo možná nemá. Ale nemůže výrobní postupy a recepty poskytnout zdarma. Vývoj každého léku stojí obrovské peníze, z nichž značnou část spolknou povinné výdaje na klinické a předklinické zkoušky léků. Pokud seberete těmto firmám právo na úhradu vynaložených nákladů a přiměřený zisk, nikdo nebude motivován k tomu, aby jakékoliv léky vyvíjel. Pár mecenášů jako Bill Gates lidstvo nezachrání. A nejde o Ameriku, ale o jednu konkrétní firmu.

4 0
možnosti

J40i50r68k80a 93K93o85r22n

23. 3. 2020 11:22

Nezapomněl jste že původcem veškerého toho svinstva je rudá Čína, že ne? Jen se ujišťuju, Na jednu stranu nadáváme lidem, kteří vzali své děti na prázdniny do Itálie a na druhou stranu děkujeme původci nákazy za to, že nám prodal nějaký druhořadý a hodně předražený zdravotnický materiál. Za co té Číně děkují týpkové jako vy, včetně prezidenta Zeman? Za to že trestuhodně podcenila virus, který se z jednoho čínského města rozšířil do celého světa? Nebo za to, že o viru dlouho lhala a nedovolila se světu na něj pořádně připravit a trestala ty, kteří na něj upozorňovali?

Jinak doufám, že se z toho Evropa a svět poučí a stáhne důležitou výrobu z Číny zpět. Nemyslím ty dnešní hadříky, ale sofistikované lékařské zařízení, léky atd.Nechat jim jen montovat mobily a pěstovat rejži...

6 0
možnosti

ale to je trh - modla kapitalismu..... Popřeme to?

0 1
možnosti

Proč? Politika?

0 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik