Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak abych trochu tu diskusi shrnul. Docela se tady sešlo dost příspěvků. Je mi dost vyčítáno uznání, které dávám našemu premiérovi. Určitě si našeho uznán zaslouží. Nasadil vlastní tělo, bez ohled na únavu pracuje. Ukázal směr, celé Evropě. Roušky jsou vyřešeny, ale kde je nějaký lék? Co dělá celá ta vědecká komunita? Na co si platíme všechny ty biochemiky, vědce všech typů a profesí? Oni nedokážou dát lék na trh? V dnešní době plné IT technologií?

Do konce roku, možná - slyšíme od těch borců. To se ale do té doby ta nákaza vybije sama. A my se budeme zase děsit ubýváním ledovců. Vědecká obec selhala.

Jinak, za diskusi děkuji, úroveň holt si člověk předepsat nemůže.

0 0
možnosti
LJ

Kdyby pan premiér přenechal rozhodování na ostatních členech vlády a na profesionálech z oboru, nemusel by být tak unavený a lidé by potom ani nemuseli poslouchat tolik jeho zmatečných projevů (zkráceně blábolů ;-)). Ale to by museli mít jeho nohsledi "koule" a ne jen vypouštět do éteru stále ty samé řeči, posvěcené vůdcem. :-(

3 0
možnosti
ZD

Zkuste to domýšlet s důsledky. Kdyby to přenechal - nebyl by to Babiš. Musíte se rozhodnout, jestli žádáte jeho bezpodmínečné odstoupení a nebo jej budete tolerovat i s jeho chybami - jak píšete. Žádné kdyby nebo napůl neexistuje. Žena také nemůže být napůl těhotná.

0 0
možnosti
FS

Pane Zemane, váš příspěvek by se dal shrnout do jediné věty: "Miluji pana Babiše a všechno co pro nás dělá je geniální"!

Ano, práce má moc, ale!! Je to tzv. "jájájínek", který si honí politické body a politické triko pro příští volby. Všude zdůrazňuje, co zajistil on, že 45 minut jednal s čínským velvyslancem, zajel do několika velkoskladů a dal se snímat všemi přizvanými tv stanicemi, atd. atd. atd. Za nedostatky můžou "zlotřilí úředníci", tedy nevím, proč je tam drží a od kdy ví, že jsou neschopní atd. atd. atd.....

5 0
možnosti
ZD

Nemoudrá hlava plodí nemoudré úvahy. Vítejte v klubu pane Sobotko.

0 1
možnosti
Foto

Při pohledu na Vaše přepočty bych doporučil, aby jste si kvůli výměně roušky nezapomněl nastavit budík. Jiní je nosí jenom, když jdou na místo s pohybem cizích lidí. Já byl naposledy pryč z domu naposledy přes víkend asi tak na půlhodinu. ;-)

2 0
možnosti

Hlavne, ze hrib zlikvidoval smlouvu s pekingem....mozna by vse bylo jednodussi

0 6
možnosti
Foto

Tak s takovým jménem na to máte trochu právo... jinak je to na antikarmu.

3 0
možnosti
ZD
OD

O19t52a 94D53v47o74r58a82k

18. 3. 2020 6:08

Ten článek trochu předběhl dobu. Ano tak si představuji svatořečení pana premiera. Už jenom zvony mi chybí

13 1
možnosti
ZD

No jestli jste slyšel včera žvanit pana Fialu tak nevím, koho byste si vybral jiného. Nedovedu si představit toho fešáka na pozici premiéra. Neumí se přizpůsobit, neposunul se ani o centimetr. Nabízí podanou ruku a dává si podmínky. Tohle je v krizi nedůstojné. Buď chci pomáhat nebo žvaním. ODS slovy svého předsedy žvaní.

1 4
možnosti
PT

Tenhle clanek je ironie? Sarkasmus? Cerny humor? Nebo vsechno dokupy? Ja chapu, ze nekdo ze sebe udela **** na Twitteru, ale tohle? Babis schopny krizovy manazer? Pekny plivanec do tvare vsem pracovnikum zachrannych slozek. I verejnosti. Teda te verejnosti, co nema misto mozku presladlou koblihu. To jen sen toto... Rv

14 2
možnosti
ZD

Sen je vaše vnímání reality.

0 6
možnosti
Foto

Rozumný článek, karma R^

6 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS