Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K53a81r94o33l 26W71i31l34d

6. 1. 2020 8:15

Několik faktů: Babiš se vzdal rozhodování ve vládě o dotacích. Zákony před lex Babiš byly jiné a podle nich se řídil. Po přijetí lex Babiš se jím také řídil. Dotace by neměly být poskytovány soukromým firmám ať už velkým nebo malým. O dotacích domácích nebo z EU by měly rozhodovat vlády jednotlivých zemí tak, aby sloužily společnosti jako celku. Tak jednoduché!

0 0
možnosti
PB

P76e59t94r 76B32u45r17i48a70n

9. 12. 2019 15:27

-Šlo přece jen o to ověřit několik dat. Datum vzniku firmy Čapí hnízdo, datum žádosti o dotaci a datum sloučení firmy Čapí hnízdo s firmou Agrofert.

Vůbec ne! Vyšetřovalo se něco úplně jiného.

-Další věcí pro justici je nesmyslnost zákona o střetu zájmu (populární Lex Babiš). Člověk, který se vypracoval k nějakému majetku nemůže do politiky?

Tak to zírám podruhé. O ničem takovém ten zákon vůbec nehovoří a nic takového nezakazuje!

2 2
možnosti
Foto

Vidím, že pořád jenom zíráte. Než budete zírat potřetí, tak si znovu článek přečtěte. Tentokrát, prosím, pozorněji.

1 2
možnosti
JK

Víte, my jako voliči vložíme úzké skupince lidí (politikům) do rukou moc, moc nad námi, moc nad prostředím, ve kterém žijeme a moc nad našimi penězi. Pokud si tam nasadíme někoho, kdo hrabe naše peníze jen pro sebe (i peníze EU), pokřivuje prostředí i morálku, pak je to chyba a musí být co nejdřív sesazen. Právní kličky už slouží jen k rozhodnutí, zda ho za to rovnou neposadit za mříže. Chápu, že se volič může nechat na počátku omámit vzletnými hesly, ale zůstat omámen i po zjevných důkazech je zvláštní a moje pochopení takový člověk nemá.

3 4
možnosti
Foto

Vy znáte ty zjevné důkazy? Zatím to i po zásahu nejvyššího zástupce vypadá, že žádné nejsou.

3 1
možnosti
PH
PB

P48e56t55r 48B33u58r21i50a75n

9. 12. 2019 17:55

Roztavit a zakopat.

0 1
možnosti
JZ

Další věcí pro justici je nesmyslnost zákona o střetu zájmu (populární Lex Babiš). Člověk, který se vypracoval k nějakému majetku nemůže do politiky? Co to je za nesmysl? Podle naší Ústavy se může politického života profesionálně zúčastnit každý od věku 18-ti let. To jest má právo volit a taky být volen

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=738531

.

Furt dokola jako u blbých na dvorku. ;-)

U střetu zájmů (a jeho řešení prostřednictvím zákonů) vůbec nejde o to, že by měl být znemožněn vstup do politiky velmi bohatým lidem. Jde o to, že ten, kdo má jako politik přístup k informacím,rozdělování dotací, ... nemá mít možnost, zneužívat toto ve prospěch svého podnikání.

Ale to vy stejně možná víte, jen to chcete překroutit.

5 4
možnosti
Foto

Jak se agent StB dostal majetku ví každý, kdo chce vědět. Bohatý člověk smí jít do politiky, ale nesmí pro svoje firmy čerpat dotace jak z EU tak i dotace od státu a nesmí mít rozhodující pravomoc o přidělování dotací a musí svůj majetek svěřit do svěřeneckého fondu a nesmí mít z něj zisk. . Z dokumentu o svěření majetku Babiše, jednoznačně vyplývá, že ten, kdo z takového majetku má zisk je Babiš.

2 2
možnosti
MK

Píšete doslova "Dotace malým a středním podnikatelům jsou v zásadě špatně". Vy tedy chcete dotovat jen ty velké? To myslíte vážně?

1 2
možnosti
JP

Myšlení se zřejmě nedočkáte.

0 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik