Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi dobře napsáno. Karma R^

0 0
možnosti
Foto

Nóó budu si to muset přečíst ještě jednou. Jako abych zvážila, jestli to je sarkasmus. A jestli ano, pak jak míněný...:-/

0 0
možnosti
Foto

Zkuste si to ještě jednou přečíst. Doporučuju.

Nepsal jsem tam ještě o těch různých meeTo, o tom, že se zpochybňuje jestli je člověk muž nebo žena, tedy to si má určit sám. Prostě tolik nesmyslů, kolik jich bolševik nevymyslel, i když některé byly pikantní. Sarkasmus to je a není. Velmi vážně je míněna ta zmínka o tom, že my, kteří jsme v té době žili, jsme očekávali velmi solidní a po všech stránkách lepší dobu. Včera Jan Kraus ve své tolkšou zmínil, že úroveň vzdělání za komunistů byla mizerná. Zpochybnil celou generaci vědců, lékařů, ekonomů, inženýrů, historiků. Vidíte další věc, proč jsou senioři kritičtí.

1 0
možnosti
RB

Proč lžete hned v nadpisu? Ta anketa o které mluvíte měla jinou otázku a to "kdy se žilo lépe".... To že 40 procent dotázaných odpovědělo, že před revolucí NEZNAMENÁ že se těm lidem po komunistech stýská.

Napsal jste parádní zavádějící blábol. Rv

0 3
možnosti
ZH

To je teda slátanina;-D;-D;-D

4 2
možnosti
DR

Zasloužená karma. R^

4 3
možnosti
PK

Moc hezky nápsánoR^. V mém případě je to klasická nostalgie co mě vrací do minulého staletí. Lépe to vyjádřil jeden náš psychiatr:

,,Jedinec si tedy promítá do minulosti to, co mu v současnosti chybí. Tento mechanismus může být udržován v chodu ztrátou životních jistot anebo i jen prostým stárnutím (laudatores temporis acti = chváliči starých časů). Vše, co je po odloučení daleko doma či kdesi v dětství, se zdá krásné, spořádané, zidealizované, v protikladu s neradostnou přítomností". a je to tak;-DR^

2 2
možnosti

Taky jsem senior a ty vaše žvásty mi hodně vadíRv

12 3
možnosti
AN

Jako senior rozumím a diky za článek.

3 5
možnosti
Foto

J49i74ř10í 31K66i52n72d68l

23. 10. 2019 11:50

Ruskou a Čínsko jsme si před týden si ověřili při odhalení špionážní sítě s cílem sledovat ústavní činitele a naše obyvatele. Ruská náklonost nám stačila. Poznali jsme jak ta náklonost chutná. Do dnes si Rusku stýská po tom objetí. My nepatříme ani Číně ani k Rusku. Východ nikdy nebyl to pravé ořechové.

14 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik