Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozhovor jsem sledovala, byl veden panem Řezníčkem necitlivě, místy až drze. Nějakou větší úctu si snad premiér české vlády zaslouží... To je ale dnešní trend pracovníků ČT- je to smutné... Rv;-O

4 1
možnosti
JH

O tom, že ten včerejší Řezníčkův výslech premiéra byl trapný nemám pochyb. Jen nesouhlasím s tím, že se zkazil až teď. Pro mne to byl i v USA vždycky jen namyšlenej fracek ...

4 1
možnosti
DR

Naprosto souhlasím, poněvadž mě to už také napadlo. Pan Řezníček v USA výborný, pan Kubal tehdy dokonce přímo z Bagdádu v roce 2003 též výborný, oba dva ve studiu ČT ovšem tragičtí, jako by to ani nebyli oni. Pan Borek to samé, pouze v opačném gardu.

Přes 70% podporu nestranné a objektivní ČT od nadšených koncesionářů, čím to asi bude?

9 0
možnosti
Foto

J79o95s36e17f 18B55á55r87t89a

2. 10. 2019 12:29

Zajímalo by mě, kdo jim v ČT vymývá mozek.

3 0
možnosti
VH

Máte pravdu - formálně je pan Babiš očištěn.

Co říká Váš mozek?

Opravdu jste slyšel popis událostí panem Babišem ve sněmovně? A nic Vám to o důvodech koho kolotoče neřeklo? Co s Vámi, hochu?

Opravdu jste přesvědčen, že člověk, který jmenuje řídící orgány společnosti na ní nemá nejmenší vliv? Proč potom jmenují akcionáři či společníci vedení společností? Nemělo by se rovnou losovat? Proč je v řídícím orgánu jeden člen, který může vše vetovat? Proč je to shodou okolností manželka pana Babiše? Nic Vám to neříká? Co s Vámi hochu?

4 6
možnosti
Foto

Na to měli myslet tvůrci Lex Babiš.

1 0
možnosti
PK

VPT ČT je zralá na privatizaci a můj názor nesouvisí s vašim blogem, je to dlouhodobá záležitost. V případě privátní TV alespoň víte,komu patří,ale v případě ČT ani náhodou...

2 0
možnosti
Foto

Můžete prosím jmenovat nějakou privátní stanici u nás, která má dle Vás lepší zpravodajství než ČT? Která vysílá tolik uměleckých a dětských pořadů? Která má vlastní tvorbu, jež pronikne i do zahraničí, a nikoliv jen nekonečné seriály?

4 1
možnosti
Foto

Veřejnoprávní ČT se chová spíše jako soukromá a to patřící nějakému konkurentu Babiše. U zpráv ze světa nejedná jako placená TV diváky, ale jako slouha Bruselu a amerických demokratů.

6 3
možnosti
Foto

Když to ale víte, tak si ty zprávy i komentáře umíte rozšifrovat.

0 0
možnosti
TT

Á, promluvil svědek Babišův. :-P

Víra je v mých očích vždy fanatická. A víra v guru Babiše obzvláště, protože neexistence pánaboha je dokázána pouze indiciemi, ovšem nezvratných důkazů o tom, že Babiš je přesný opak toho, co o sobě tvrdí a čemu členové jeho kultu věří, je průběžně podáváno nespočet.

A přitom věřící mohou být i chytří lidé - ovšem když dojde na předmět jejich víry, stávají se z nich osoby odvrhující sebemenší projev inteligence.

7 6
možnosti
JB

J47i62r54i 94B22o53r

2. 10. 2019 10:59

Mohl byste upřesnit kolik je "mnoho občanů"? Mnoho občanů si myslí toto a mnoho občanů si myslí úplně něco jiného.

5 0
možnosti
SN

:-).......Viděl jsem to a souhlasím s Vámi! NEvím proč pořád Řezníček věcmi, které jsou už jasně prokázané, se ho snažil natlačit do odpovědí, které by se mu,(Řezníčkovi), líbily.

Nic nového pod sluncem! Objektivita ČTV.....zářný příklad, jak televizní zpravodajství nemá vypadat. To není zpravodajství, to je VUML, snaha o dokonalé vymývání mozků ! R^R^R^

9 7
možnosti
Foto

Stando Vy tady zase tak zdatně mínusujete. A můžete nám taky třeba vysvětlit jaký je rozdíl mezi zpravodajstvím a rozhovorem? Ve Vašem pojetí se určitě dozvíme něco nového ;-).

3 3
možnosti
Foto

fandit některému politikovi je normální, ale dělat z něj nekritizovatelnou modlu normální není.

A pokud se tak kdy dělo, vždy to dospělo do smutných konců.

6 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik