Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ano, jen žvaním a vy máte ve všem pravdu.

0 0
možnosti
PK

Velmi těžko se ODS se svou současnou personální sestavou dostane k moci. Zatím tomu nic nenapovídají ani jejich preference a navíc za sebou vlečou břímě téžkých kauz, na které s lehkostí zapomínají jen jejich skalní voliči. Ale koalice s piráty připadá v úvahu, ovšem na post premiéra to stačit nebude...

4 1
možnosti
PB

P97e94t10r 97B87u31r62i74a37n

26. 9. 2019 16:29

To jsou vskutku prapodivné výroky. ;-D Např.:

-A nevinnými se cítili všichni pobertové, zločinci všeho kalibru, protože jejich prezident Havel jim garantoval jejich práva.

????? právo na něco buď je, nebo není. A pokud je, potom vždy musí být státem garantováno. Takto to vypadá, že se vám stejská po totalitě moci a vládě bezpráví z let minulých.

-Podnikatelům, malým nebo velkým, EET nevadí.

;-D;-D;-D a to jste opsal z jaké koblihové brožurky? Znám osobně minimálně pět živnostníků, kterým EET vadí a dva, kteří kvůli EET ukončili podnikání.

-Že není stále důchodová reforma? O tu se pokoušely vlády před Babišem, je to citlivá věc.

O důchodovou reformu se ODS nepokoušela, nýbrž ji rovnou zavedla. A Babiš ji bez náhrady zrušil ač slíbil, že vytvoří jinou. Jenomže jak se ukázalo, šlo zase jen o vějičku na hloupé voliče.

-Babišova vláda aspoň přidává důchodcům, čímž se snaží přibližovat se ideálnímu stavu průměrného důchodu 60% mediánu mezd.

;-D;-D Bomba! Za vlády Babiše berou důchodci suverénně nejméně po sametu. Dokonce to pašák dotáhl až tak daleko, že průměrné důchody jsou mnohem nižší než za Kalouska a krize. V daném poměru poprvé teprve Babiš nechal důchody klesnout pod 40% hranici (39%) vůči průměrným mzdám. A to vše v období nejvyšší konjunktury za poslední celá desetiletí. Klobouk dolů před takovým výkonem. https://www.finance.cz/duchody-a-davky/duchody-v-cislech/vyvoj-starobnich-duchodu/

8 3
možnosti
PB

P86e31t42r 89B63u29r43i67a53n

26. 9. 2019 16:39

Digitalizace státní správy? Tam si Babiš zřejmě představoval spolupráci s Piráty.

;-D Takže Pirát = hacker = rozumí počítačům = tedy nám zařídí digitalizaci státní správy. Bomba!

-Pan premiér Babiš je očištěn od absurdního obvinění, kterému většinově společnost stejně nevěřila.

Většina společnosti tomu nejenže věřila (podle průzkumů), ale ono se to i stalo. Stíhání bylo zastaveno proto, že by se nemuselo podařit prokázat, že v té zlodějině šlo o úmysl.

-Česko bohatne, s tím nelze polemizovat.

Zatím stihl Babiš prožrat doslova všechno, co bylo v jeho dosahu a co nebylo pod proudem. Namátkou: rezervní fond nastřádaný vládami před ním, dotace z dlouhodobých projektů za vlády ODS proplacených nám z Bruselu, anebo peníze na výstavbu dálnic a jiných investic. A to všechno v době konjunktury, kdy hospodaří s deficitem!

-Andrej Babiš je opět po létech premiérem, kterého nám může svět závidět.

;-D;-D;-D bez komentáře.

7 3
možnosti

A v čem? V tenise nebo v bowlingu?:-))

1 0
možnosti
MB

Opakovaně tvrdím, že tuto Vládu považuji za raritní a jednu z nejhorších po r. 1989. Aby nedošlo k mýlce ! = Žije se lépe. Komunisté jsou zcela zesměšněni současnou životní úrovní, kterou přivodila vlna konjuktury kapitalismu. Pak se ovšem zeptejme, jak si AB od r. 2013 vůbec využil ? Ukažte nějaký projekt - Opatření, kde bychom byli svým vnukům hrdě říci - Já byl u toho ... !

Oni se nás zřejmě zeptají - Kde mám bydlení, dálnici,, rychlovlak, kvalitní školství a bude vůbec nějaký důchod? Dědo, proč jsem při OSVČ obtěžován tou tunou kravin? EET, papíry, formulářemi? A proč ten AB se furt s někým fotí, jezdí do Brusele - Co tam vlastně vyjednal? K čemu je ČR paní Jourová dobrá? A dědo, prý je to agent Bureš a machinuje s penězi, které mu nepatří! Proč vlastně nesedí v base ? No proto, milý vnuku, aby jsi se měl lépe a Agrofert zkvétal Dědo? Neotravuj a plav ... :-)

8 3
možnosti
MB

Jenom pro okamžitou tragi úsměvnou ilustraci - Mýto !

Kapsch podal několik žalob. Můžeme si o tom myslet co chceme - není to uzavřeno a ví se o tom ! Přesto Vláda neváhá a již vyčísluje mohutné budoucí přínosy systému dalšího. Staví své vize na písku a počíná si asi jako kdysi svazáci při vedení schůze! Antimonopolní úřad nyní, vše zastavuje !! Teď má příležitost, aby vše vyřešil bezmandátový - Zase nemá čas - zachraňuje prezidenta ČR v PS. Vážně - To je ta vláda odborníků ? ... :-)

3 0
možnosti

Já vám nevím. Zatím Babiš nijak nezáří - počíná si spíš jako průměrný sociální demokrat. Pokud měl předtím nějaký jiný program, tak ho nedodržuje, což ukazuje, že mu chybí jakákoli vize a jenom se plácá.

Kdysi třeba vyčítal Bohuslavu Sobotkovi, že v době konkjunktury jenom rozhazoval a nemyslel na budoucnost. Dnes sám Babiš hlavně rozhazuje, investice jsou nižší než dříve, a Babiš dokonce již stačil utratit i rezervy, které zůstaly ještě z privatizace a byly určeny na mimořádné události. Tak se řádný hospodář nechová.

Že přidává důchodcům? Ale kdeže. Zvyšuje zákony v rámci běžné zákonné valorizace. K tomu ještě něco přihodil, ale to si prosadila ČSSD, on byl dlouho proti. Pak tu také rozhazuje na slevách na jízdném, ale jinde vykládá, že mu chybějí peníze. Důchodová reforma je určitě potřeba, protože důchody dlouhodobě na 60 % mediánu průměrné mzdy nelze udržet. Babiš zrušil i tu trochu, co prosadila pravice, a nic dalšího nechystá. Neobstojí argument, že se důchodová reforma nepovedla ano jeho předchůdcům - Babiš to přece chtěl dělat lépe. Nesliboval, že to bude dělat stejně jako oni.

A že lépe vybírá daně? Jak se to vezme. Některé údaje jsou sporné. Babiš navíc už vymýšlí, kde daně zvednout, protože už mu docházejí peníze. Za Babiše ovšem také výrazně narostla zátěž podnikatelů a pak zde máme i nezákonně postupující finanční správu. Drobní podnikatelé jsou v rámci EET zbytečně trestáni za sebemenší prohřešek. Není divu, že zájem o podnikání klesá. Však Babiš řekl, že malé a střední podniky jsou klišé a kecy.

Nelze zapomenout ani na to, že má Babiš celkem špatné výsledky i v zahraniční politice. V EU ho neberou vážně, což naposledy ukázalo i obsazování funkcí v EU po volbách do Evropského parlamentu. Pár momentek se zahraničními politiky to nezachrání.

Ve vnitřní politice se Babiš ukazuje jako velmi slabý premiér, který umožňuje prezidentovi, aby si uzurpoval víc moci, než mu náleží dle Ústavy. To vytváří problémy do budoucna - opět je to nezodpovědné. Babiš ovšem zůst

9 0
možnosti

zůstává Zemanovým spojencem, pomohl mu i na Hrad. Úzce také spolupracuje s nereformovanými komunisty a označuje je za demokratickou stranu.

Až nakonec zmiňuji Babišův otřesný střet zájmů a prorůstání Agrofertu do státních struktur. Také je to důležité, ale stačí i výše uvedené body.

Babiš je špatný premiér. Jenom přešlapuje na místě a hrabe pro sebe.

Až skončí, bude líp. Ano.

9 0
možnosti
DR

A já bych chtěl hodinky s vodotryskem. V tomto jsem naprosto v klidu. Tento žvanil se naštěstí premiérem nikdy nestane.

0 6
možnosti
JK

J63i37r49k41a 47K88o59r95n

26. 9. 2019 14:16

;-DTak proto maj komouši pod pět procent...vy jste všichni utekli k Burešovi:-)

7 1
možnosti
JH

No jo, ale na druhý straně tenhle pan Fiala je zase takovej upravenější, čisťoučkej , s pořád lepšíma a lepšíma brejličkama. Kam se na něj Andrej hrabe!

3 3
možnosti
PK

No zase ten Andrejko má za ženu ale luxusní dívenku....;-D;-D;-D

2 1
možnosti
Foto

Základní charakterový rys Klause se projevil v jeho tvrzení, že by nikdy nepřiznal Maradonovu ruku a že nezná špinavé peníze. Každý jsme jiný, prostě neuměl uchopit problém vlastnických práv a férového jednání, které když to jinak nejde, musí být vymáháno státem, a ne hlásat, že nejlépe je zhasnout a rozsvítit, až se tombola rozkrade (jeho kolegové). Toto stanovisko ale mnoha lidem vyhovovalo, a tak mnohý majetek skončil nejenom v českých ručičkách, ale také v zahraničí (Kožený), místo aby sloužil Česku. To, co se provedlo mezi první a druhou vlnou kuponové privatizace s fondy, tak fakt byla loupež století.

0 5
možnosti
Foto

Václav Klaus neřekl, že špinavé peníze nezná, ale že je neumí rozlišit od čistých. Jaroslav Klíma, který výrok zkreslil se mu musel z rozhodnutí soudu omluvit v LN. Jinak jste demagog a lhář.

5 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik