Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klima - oteplování, sucho - je objektivně velký problém, proto se hledají řešení, pořádají konference, diskutuje se...je to téma hlavně pro mladé a jejich budoucnost.Jen v Čechách převládá negativistický a pohrdlivý přístup ke všemu novému. Je dáno asi vlivem Klausova náboženství a velkým počtem přátel starých pořádků, vždyť v malé české hospodě víme všechno nejlíp. Díky tomuto přístupu můžeme zaostávat v rozvoji nových technologií.

0 0
možnosti
Foto

Jde o nezadržitelné směřování lidstva ke svému konci a naříkat nad tím nemá smysl. Současná civilizace to má spočítané a je jen otázka, jaký to vezme konec a kdy.

3 1
možnosti

J55a39n 58R89á35ž

17. 9. 2019 14:01

Šílenství všeho druhu (gender, LGBT, ekologické, snaha zavádět rovnítko mezi schopnými a neschopnými, potlačování názorově svobody atd.. atd) ukazuje, že evropská civilizace dosáhla svého vrcholu a nemá pro plnohodnotný život lidí rozumnou vývojovou perspektivu.

To je konstatování staršího člověka dívajicího se na dění v současném světě s otevřenýma očima a který vidí nezadržitelný civilizační úpadek zejména západních Evropanů .

4 0
možnosti

My na západě jsme taky přežili...R^

0 1
možnosti

J95i48r54i 41B18o49r

17. 9. 2019 12:45

Můžete mě přiblížit jak se budují nová rašeliniště? No a Brabec zřejmě poručil větru a dešti.To již tady zkoušel někdo před ním a bylo tak mokro že se muselo meliorovat.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS