Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S tím brexitem jste úplně vedle. Británie buď zůstane v celní unii a pak hranice není potřeba, nebo v ní nebude a pak hranice musí být. Pokud diplomaté dojednali nějaký kompromis, který podepsali, tak klobouk dolů. Není důvod to měnit. A jako člen EU nevidím důvod na jednostranné ústupky Británii. Vy EU nenavidite, ale to neznamená že máte pravdu.

0 0
možnosti

Je to tam složité - není to hranice Česko-Slovensko, ale především pro nás neuvěřitelný náboženský fanatismus, vzpomínky na minulost. Zlaté vztahy Čechů a Němců. Diplomaté nedojednali n i c - jen problém a nemalý, odložili. A nějaké elegantní řešení mimo ostré hranice nevidím a asi neexistuje.Bohužel zas může téci krev a ne málo.

1 0
možnosti

"Ta irská pojistka, co to je za paskvil? Ať si to tam uspořádají, jak chtějí."

Možná že v Bruselu došly propisky, když nejsou schopni tak jednoduchou věc jako ze stávající dohody část textu vyškrtnout. Asi by měli angažovat Kalouska, ten má v tomto velkou praxi.

2 0
možnosti

Chudak Kalousek. Ten pan Rozsival nezapomel pripomenou toto jmeno. Pripomina mi jisteho idiota z minulosti. Ten mel take velkou hubu. Jmenoval se Moravec. Propagantista za Protektoratu. Ze by se pan Rozsival chtel jemu vyrovnat?? Asi ne. On v te dobe nezil. On ho nezna. Ale v minulosti jich bylo nekolik. Jeden mel 30 lete vyroci projevu s jeho uzasnymi myslenkami na reseni problemu budocnosti. On nemel poneti, o cem mluvi. To pan Rozsival take ne. Tak musel ten Kalousek prijit na pomoc. Uzasne...!!!

1 0
možnosti

P84e36t36r 49M85u18n36z95a81r

28. 8. 2019 13:25

A co si místo psaní blogu nastudovat co znamená Irská pojistka, proč a kdo ji vyžaduje. Když máte dost času psát blog, tak by jste ho měl mít i na zjištění těchto věcí.

1 0
možnosti

A91d42a45m 29M60a20l85ý

28. 8. 2019 11:20

To by se za socialismu nestalo ;-)

0 0
možnosti

Domnívám se, že vaše úvahy jsou zcela povrchní, bez znalostí celého problému a jsou to jen pocity, které vám vyhovují. Rv

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, jsou to jen pocity, opravdu nesedím u všelijakých rozhodnutí EK. Pocity člověka, který jenom zírá, jak je té EK jedno, že se zase převrátil člun s uprchlíky. Nedělají nic, a to mi, račte prominout, vadí.

3 0
možnosti
Foto

Nemá smysl řešit vyloženě vymyšlené příběhy, co si tam píšete - pohlaví, uprchlíci.

K irské pojistce. Ano, ať si to udělají, jak chtějí. A Irsko to chce takhle. Irsko nikam neodchází a je povinností EU podporovat členy. Těžko to vysvětlovat někomu, kdo o irské pojistce neví vůbec nic a zcela evidentně ani o nedávné hisotrii severního Irska.

Takže jednoduše: EU brání zájmy svých členů a je nesmyslné, aby dělala ústupky odcházející VB na úkor státu, který je členem.

Je naprosto irelevantní ohánět se tím minimálním vítězstvím v referendu, které nemá v británii právně závazný charakter. Je to stejné, jako si v ČR odhlasovat, že chceme mít moře, a pak vyžadovat na EU, aby donutila třeba Poláky, aby nám udělali koridor.

2 1
možnosti
Foto

No a o tom to asi je. EU nemůže ustát, že někdo odchází, zvlášť tak velká ekonomika. Co by asi udělali s námi. O referendu nepochybujte, jednou bylo, nějak dopadlo a spekulovat o tom, že to vlastně nikdo nechtěl? Je to tady, brexit tedy bude bez dohody. Kdo bude naříkat? To nevím, uvidíme.

2 0
možnosti

Zasloužená karma. R^

2 0
možnosti

To je smutný povídání....

3 0
možnosti

J44i65r25i 80B56o68r

28. 8. 2019 9:40

Napište rovnou, nemám rád EU.

1 0
možnosti
Foto

To nenapíšu, myslel jsem si na jinou EU, nikoliv na nějakou novou Evropskou říši. Protože všechny říše nakonec vždycky skončily, ono to ani jinak nejde.

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik