Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pořád o několik řádů lepší než Rusko či Čína.

7 0
možnosti
Foto

Na vaše otázky je jednoduchá odpověď. Vypadá to tak, jak jste si sami zvolili. Bez nátlaku, bez povinných 99.98 procent. Teď už máte co jste chtěli ...Zemana na Hradě a Babiše u jeho nohou

4 3
možnosti
PK

Keep smilling lidičky,neikdy se v této zemi nežilo tak dobře jak dnes ani můj pejsan si nestěžuje....;-D;-D;-D

6 0
možnosti
Foto

Dnes s Vámi souhlasím R^.

1 0
možnosti
DR

Máte pravdu, tehdy jsme si opravdu fandili. Ovšem rozčarování přišlo opravdu hodně brzo.

4 2
možnosti
Foto

Nejsem rozčarován do dneška. Pokud Vy ano, tak je to Vaše frustrace a upřímně řečeno je mi úplně fuk.

5 1
možnosti
MM

Asi je to hodně o generační zkušenosti (i když to neplatí 100%). Hodně starších lidí takhle přemýšlí. Za mlada sovětská okupace, normalizace, pak naděje listopadu 1989, pak zklamání z divokých 90. let, pak zas naděje v souvislosti se vstupem do EU, pak zase zklamání z toho, že jsme ani po 30 letech nedohnali Němce pokud jde o výši mezd a důchodů. Teď strach z toho, co přináší globalizovaný svět, hlavně z migrace, z nových technologií a sociálních změn. Svět se podle nich nechová normálně a je třeba v zájmu psychohygieny ukázat prstem na toho, kdo za to nese odpovědnost. Na jednu stranu tomu rozumím, na stranu druhou se na to jako o něco málo mladší (37) dívám jinak. Západ si nijak neidealizuju, ale jsem strašně moc rád, že jsme jeho součástí. Liberální demokracie, právní stát, není ideální systém, ale je to ten nejlepší, který člověk vymyslel a v kterém chci žít. Omezujeme mě spoustu věcí (např. finance, osobní dispozice, závazky vůči rodině a zaměstnavateli), přesto se cítím být svobodný a zodpovědný za to, co dělám. Evropa není ráj na zemi, ale je to náš domov. Nemám problém s tím, že jsem Čech a zároveň Evropan. Nejsem expert na změnu klimatu, ale jsem přesvědčen o tom, že tak, jak se věci mají dnes, to nemůže jít pořád, že se musí něco změnit, něco udělat, a proto se nedivím studentům, že jim na tom záleží a jdou do ulic, byť třeba neví, co přesně prosazovat. Studenti byly vždy hybnou silou společnosti. Na rozdíl od starších generací tady budou muset žít ještě dlouho.

1 2
možnosti
Foto

Mírným obloukem zpět k socialismu a internacionalismu....:-/

5 1
možnosti
Foto

Tam nás vede Zeman a jeho "moudří" obdivovatelé.:-/

8 8
možnosti
MM

To je tak absurdní a nesmyslný blog,, ovšem odpovídá kvalitám autora! Rv

Upozorňuji všechny mínsáře mého příspěvku, že je to můj názor, na který mám právo.

Stando, vpřed!

9 2
možnosti
SN

:-).....Pane Mudro, nechtěl jsem tentokrát zase chválit autora, jako obvykle, ale....když jste si o to řekl, napíšu Vám svůj názor!

Článek je napsaný perfektně, vystihuje přesně to, kam se Evropa řítí! Salámovou metodou je ukrajována postupně možnost třeba svobodně se vyjadřovat. Vyjádřit se můžete, to je dovoleno, ale...následky.....zatím ve formě zablokování si nesete sami!

ČTV.....žumpa všech žump, viděli jsme to včera večer v Událostech, kdy superaktivní Železný, aniž to souviselo s tematem rozhovoru, pořád do toho tlačil Babiše! Pro normálně uvažujícího člověka....na zvracení! A bývalý komunista Dvořák nám zařídil, že nám kdosi bude vysvětlovat co je pravda a co lež?

Za takové vymývání mozků by se nemusel stydět ani Goebels !

Zdravím Vás, řekl jste si o to a já jsem se po obědě alespoň zdravě rozčilil ! ;-D

3 1
možnosti
PB

P17e92t35r 29B31u15r54i39a88n

27. 8. 2019 10:03

Tak vyčítat Havlovi šílenství jedné švédské Grety je fakt silné kafe. Evropa začala bláznit a může za to Havel, že to před 30ti lety nepředvídal. Ostatně i kdyby to zázračně předvídal, měli jsme raději zůstat v náručí SSSR? Podle autora zřejmě ano.

8 2
možnosti
PP

Když jsme vstupovali do EU, tak někteří hlasovali pro vstup, aby sdíleli její svobodu a demokracii, jiní podpořili vstup do unie aby zlepšili svoji životní úroveň, často to byly důvody oba dva. Nyní, když se demokratické principy pomalu vytrácí (pod nejrůznějšími záminkami), část původních voličů nevnímá ohrožení demokracie tolik, jako ohrožení svého stávajícího komfortu. Díky za článek.

3 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik