Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Dočetl jsem pouze ke konstatování, že Babiš nominoval odborníky. To opravdu myslíte vážně?

Opravdu považujete za odborníka toho, kdo nedokáže samostatně napsat svojí disertační práci a nezbývá mu, než jí opsat z jiných zdrojů?

Babiš nepožaduje odbornost, ale slepou poslušnost.

1 0
možnosti
DR

Naprostý souhlas. Před minulými volbami žádost o zbavení imunity Babiše, Babiš imunity zbaven téměř okamžitě. Po volbách žádost o zbavení imunity Babiše znovu, Babiš imunity zbaven opět téměř okamžitě.

A nějaký posun od té doby? Spousta planých tlachů a nula nula nic. Čím víc se to protahuje, tak tím víc to budí dojem že si někdo s tím trestním oznámením dělá srandu (řečeno slušně, napsal bych to jinak).

1 1
možnosti
Foto

... a kdo to protahuje???

1 0
možnosti
SN

:-).......Vidím to úplně stejně! Nejhorší na tom je, že se pomíjí důvod proč byl Staněk odvolán: Objevil prokazatelnou rozkrádačku u Fajta, který si přihodil milion podepsaný sekretářkou a kdyby jen to. Existuje ještě řada dalších, řekl bych to mírně" úletů"!

Kulturní fronta si cítila býti ohrožena, protože zřejmě i jim pan ředitel přihrával bohatýrsky ohodnocené zakázky a začalo tóčo. Hamáček se vylekal a místo toho aby nechal udělat u Fajta audit a počkal na výsledky, odvolal Staňka. JE to prostě měkota i když v TV dělá ramena! R^R^R^!!

0 2
možnosti
Foto

můžete tato obvinění doložit???

2 0
možnosti
AR

Zatím ještě dodnes zažíváme legrační letní divadlo s kauzou výměny ministra kultury. Největšími a legračními herci byli - Hamáček, Babiš a samozřejmě Zeman. Dokázali to hrát k pobavení občanů 3 měsíce!! Pěkně s jejich výkony jsem se bavil;-D;-D;-D

2 0
možnosti
RP

Souhlas a karma..a to za sebou nemám žádné busty;-).

1 1
možnosti
PB

P50e28t97r 19B15u64r53i57a53n

21. 8. 2019 13:40

Ještě chvíli servilně tleskejte a možná časem budou i povinné ;-)

3 1
možnosti
PB

P22e56t44r 77B48u33r69i26a68n

21. 8. 2019 12:28

Normálně jsem vás živě viděl, jak tento blog píšete v hlubokém předkolu a za vámi na piedestalu stojí busty Babiše a Zemana.:-)

7 5
možnosti
DR

A to mělo být jako tuze vtipné?

2 1
možnosti
MR

Je zde pořád minové pole a to vytváří náš volební systém kde je nutné sestavovat chatrné koalice kde vítěz voleb, je vlastně ten kdo dostal nejméně hlasů od voličů. Otázkou je co bychom zase řešili kdyby volební systém byl většinový ? Možné že bychom trénovali demonstrace ... Takhle je to vlastně obchod s naší republikou, její budoucností a hospodářstvím ...

1 3
možnosti
JK

Velmi dobrá úvaha, rekonstrukce volebního systému není od věci. Jak to narovnat je oříšek a na to si taky netroufám. Obecně politiku špatnou dělá velká moc politiků. Tahle moc přitahuje prospěcháře, podvodníky a zloděje. Mohou si nahrabat, intrikařit a vyhnout se trestu. Když politikům sebereme moc nad penězi, pak se vrátí političtí filozofové a vizionáři. Stačilo by striktně oddělit zákonodárství od výkonu práva a zvlášť i vymáhání práva.

0 0
možnosti
JK

Takže odborníci, říkáte, není potřeba k vedení ministerstev politiků, říkáte a naši dva B+Z už to říkají dlouho (tedy Z byl usvědčen z opačného názoru, ale jen idiot nemění názory, že). Potom fakticky nechápu proč máme volby, proč máme voleného premiéra a ne doživotního ředitele ČR a na Hradě krále či majitele ČR? Proč vlastně máme ty dvě žvanírny hlupáků, zlodějů a podvodníků? Proč by mělo obyvatelstvo, podřízení, vazalové vůbec co kecat odborníkům do práce? Proč máme vlastně právo shromažďovací? Proč máme vlastně svobodu slova? Proč se vlastně můžeme svobodně pohybovat? Proč vlastně máme vůbec nějaká práva, když ti odborníci přesně vědí co každý z nás potřebuje a taky mu to dají? Proč by nám nemělo stačit jen makat a držet ústa?

Máte pro to vysvětlení?

3 1
možnosti
Foto

To není tak složité. Odpovědný za vládu je premiér. Lidi, které do své vlády nominuje by měli mít ty největší odborné předpoklady, ty ministerské posty vykonávat. Musí ovšem souznít s názory premiéra, to je ostatně jejich šéf. Volič volí stranu, hnutí s tím, že je mu jasné, že předseda té strany, hnutí, bude (v případě vítězství ve volbách) předsedou vlády. Předseda vlády je tedy odpovědný voličům.

Na ty další otázky snad ani netřeba odpovídat.

3 1
možnosti
KM

To není špatná nominace na vedení kultury, mimo jiné i proto, že Zaorálkovy projevy to jsou dobře odehrané herecké výstupy.:-)

3 0
možnosti
DR

Ano. Zaorálek bude pro spoustu lidí dobrá volba, poněvadž na kultuře nebude mít moc příležitostí např. na kritiku vojenských misí kterou se často prezentoval, když už nebyl ve funkci na MZ. Jinými slovy, bude tam dobře uklizen a všichni budou spokojeni.

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik