Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Každým vydechnutím vyrábíme kyslík? To je zajímavý úhel pohledu ... 8-o

1 0
možnosti
Foto

To je tak, pane Kučero. Na bázi uhlíku je postaven život na zemi. Všechno nakonec produkuje uhlík. Spalování, dýchání, tlení. Všechno. Dýcháním vracíme uhlík do přírody, jako produkt látkové výměny. Ačkoliv žádné uhlí nejíme, přesto uhlík vyrábíme. Protože jde o proces spalování. A spalování je proces oxidace. Takže tím, že jíme, vyrábíme kyslík, který je potřeba při spalování. Výsledný produkt CO2. Samozřejmě, že potřebujeme kyslík napřed vdechovat, aby k tomu spalování vůbec došlo.

Bez uhlíku a kyslíku by teprve život na zemi skončil. Proto příroda sama uhlík vehementně vyrábí. V různých sopečných procesech a při každém požáru a taky při dýchání všeho živého. Tak to příroda zařídila a žádný panel OSN to nezmění i kdyby se rozkrájel. A to je dobře.

6 0
možnosti
SN

:-).......Výborně napsáno! Salámovou metodou se obojek lidem utahuje a současně jsou nucení k vyšším výdajům. O těch energeticky úsporných domech jsem to poslouchal a uvědomoval jsem si, že to bude velký problém, hlavně ve vynaložených penězích a možná i současně do toho bude třeba započítat slušný úplatek úředníkovi, který to bude posuzovat aby to schválil.

TeĎ se zase řeší hraboši. Včera o tom mlela celý den TV 24. Poslouchat ty řeči "odborníků" kteří točí pořád dokola a nic neřeknou, tak to je dílo. JSem celoživotní zemědělec, ti mluví tak, že raději ať sedlák zbankrotuje, ale hraboš musí přežít, podobně jako ti čolci a žabičky, které jste zmiňoval.

Tak mě někdy napadá, "zlatí komunisti" ! R^R^R^!!

4 8
možnosti
Foto

Děkuji Vám pane Nováku za podporu. Vím, že mým článkům fandíte a vážím si toho. Očekávám ale příchod diskutérů, kteří mě nazvou všelijak.

5 5
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik