Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

J77i60ř44í 65A81l82e19x89a

7. 8. 2019 11:56

Na VUMLu jste opravdu dával pozor! ;-D

Rv

3 0
možnosti
Foto

Nevím, kde jste to vzal, zda z Halo novin, anebo s Aronetu, Sputniku.

Stoltenberg řekl dne 7. srpn 2019 v Českém rozhlasu plus přesně toto :Jsme v Afghánistánu proto, abychom vytvořili podmínky pro mírové řešení. A jsem si naprosto jistý, že důvod, proč teď vidíme alespoň nějaký posun v tomto mírovém procesu, je ten, že NATO vyslalo Tálibánu jasným vzkaz, že nezvítězí na bojišti. Že si musí sednout za jeden stůl a nalézt politickou dohodu s NATO, se Spojenými státy a s afghánskou vládou.

Doufám, že tento proces povede k dohodě, k příměří a k politickému řešení. A pak se uvidí. Už dříve jsme jasně řekli, že do Afghánistánu jsme jako aliance přišli společně a o našem dalším působení rozhodneme také společně, protože jsme tam kvůli boji s mezinárodním terorismem.

2 0
možnosti
Foto

Z České televize. Politické řešení je pouze věcí Afghánců. Proč u toho musí být Spojené státy a NATO? Afghánská vláda evidentně není vládou celé země, to by pak o nic nešlo. Takže odejít amíci a NATO a ať si Afghánci zvolí vládu jakou chtějí, oni nebudou hledat politickou dohodu s USA, NATO a afghánskou vládou.

0 1
možnosti
MS

Nějak vám ušlo, že rozvrácené zůstaly ty země, kde zůstali u moci komunisté. Nebo snad chcete nějak srovnávat dnešní životní úroveň rozděleného státu na Korejském poloostrově? A víte, kde by byl dnes Vietnam, kdyby tam komunisté nepřevzali moc?:-P

5 0
možnosti
DR

Sakryš,že by např. v Iráku nebo Libyi které jsou po "demokratických" zásazích rozvráceny úplně stejně vládli komunisté? Něco mi uniklo?

0 1
možnosti
Foto

To jsou bláboly hodné kovaného bolševika. Škoda slov.RvRvRv

7 0
možnosti
Foto

Že jste se namáhal.

0 1
možnosti
AM

A38d64a84m 62M46a16l94ý

7. 8. 2019 8:08

Rušští a čínští agenti: Američani odejděte. Ne proto aby si to tam ti místní řídili sami, ale aby tam mohli přijít Rusové, Číňani

4 1
možnosti
DR

Stoltenbergovi sice nevěřím ani nos mezi očima, ale v tomto má částečně pravdu, ty rozhovory v poslední době opravdu trochu pokročili.

Na druhou stranu je asi jasné že se konají též z toho důvodu, aby to stáhnutí všech tam dislokovaných sil nevypadalo před veřejností jako totální blamáž celé této stupidní mise, což ve skutečnosti je. A to si samozřejmě nikdo veřejně netroufne prohlásit. Jinými slovy se tomu říká zachovat si tvář.

2 2
možnosti
AM

A89d58a26m 58M26a59l68ý

7. 8. 2019 8:05

To víme, že vy věříte jen Putinovi

4 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik