Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Gott není mým šálkem čehokoliv, vůbec ne, jde tak nějak mimo mne, nemusím ho. Co mu však zapomenout nemohu, to není podpis na Antichartě, vůbec ne, ale jeho angažovaný projev tamtéž, kde si zároveň nepřímo řekl o titul zasloužilý umělec.

8 0
možnosti
Foto

Pozoruji, jak postupující "normalizace" přináší rehabilitace. Vyjasňuje se, jací jsme jako společnost i jací a proč jsme byli před 89.

0 0
možnosti

Jako muž, vyznavačem K. Gota nejsem. Jeho klientelu drtivě tvoří ženy. Jde o trefně cílenou sladkobolnou tvorbu - podpořenou jeho perfektním hlasem a obrovskou pílí. Nečiní mi problém jej uznávat. Nicméně lehce připomínám, že u táboráku se nezpívá jediná jeho píseň! Nic jaksi, nezlidovělo. Sbor lidu - jede Matušku a Semafor ...

Směji se slovům, že mistr se rozdal, proslavil Českou republiku a podobné ptákoviny. To stejné pak můžeme říci o umném instalaterovi, výrobci RD, prostě o profesionálech, kteří se svým umem živí. Ba naopak, Karel udělal Oslí můstek Husákovi, který tak uměle pčedstíral svobodu. Pohybu - tvorby ...

Je srandovní, si připomenout, že skutečná osobnost k proslavení naší země - Byla zadupána do země - O. Wichterle ! - Dokonce Patent na Kontaktní čočky mu prodali!. Je otázka, co pan Zeman kdy napsal Martě Kubišové? Byla to ona, která svým dílem přispěla ke Svobodě, kterou Hradní pán tak bažně nyní využívá . Jaký byl podíl Božského Káji? Laskavý čtenář, si odpoví samotný ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Kritikové tzv. meinstreemu jsou snad spokojeni alespoň s tím , že pan Gott je hvězdou i těchto médií.

0 0
možnosti
Foto

I88v34a22n 28M46a26r21e20k

16. 7. 2019 12:44

Naprostý souhlas p.Zemane,karma. R^ [>-]

2 0
možnosti
Foto

Karel Gott reprezentoval hudbu bez paměti. Prezident zapomnění i idiot hudby patřili k sobě. Pracovali na stejném díle. Proto i Gott dostal od prezidenta zapomění titul Národní umělec. Byl výkladní skříní komunismu. Gott nemohl bez komunismu být a komunismus je potřeboval. Mnoho umělců mělo zákaz vystupování a svoji beznaděj utápěli v alkoholu a to Káju nezajímalo. Měl diplomatický pas a mohl si ven jezdit jak chtěl. Komunisté věděli, že jim neuteče. Venku by se neměl tak dobře, jak doma. Nikdo jej nemohl ohrozit na jeho pozici. V jiné zemi v jiném státě by umělce, který vystoupil proti vlastním lidem a de fakto schálil i okupaci vojsky Varašavské smlouvy by hnali. U nás jej stále oslavujeme přesto, že za 30 let nevydal ani jednu desku a hltáme jeho stupidní hlouposti o iluminátecha a ještě se k tomu přidává veřejnoprávní televize..

8 9
možnosti

Jste na velkém omylu v Německu by ho hýčkali až dodnes....

7 3
možnosti

Osobně bych si pro naši vlast přál spíš více osobností jako je například paní Kubišová než fenomenálních profesionálů, jako je pan Gott. Tyto osobnosti s charakterem by daly českému národu mnohem větší pocit hrdosti než člověk, který umí dobře zpívat.

3 2
možnosti

Havlovi ani dalším disidentům nelze vyčítat to, že KSČ přežila v podstatě beze změny, novodobí mafiáni se postarali o to, aby ve volbách na začátku 90. let propadlo Obč. hnutí, takže ti původní vlastenecky naladění jedinci bez postranních zájmů už neměli přímý vliv na politiku, navíc se disidenti aj. obávali, že zákaz KSČ by spíše přinesl další negativa (přejmenování strany, příliv dalších straníků). Ad banky: lze je regulovat zákonem, lze studovat, která země je reguluje lépe, aby nám nepřerostly přes hlavu. Váš příspěvek je mi sympatický.

4 0
možnosti

:-).................Napsáno výborně, neměnil bych ani slovo! Jak pravidelně píši, nic se v politice neděje náhodně! Jak píší Havlovi spoluvězni, Havel byl hýčkán, počítalo se s ním, stal se ikonou......ale když to hodnotíme dnes, je vidět, že to mělo své ale!

Kdo pozoruje ten současný cvrkot v politice, by měl pochopit! R^R^R^

7 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS