Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Kdo to vlastně je? Méně vzdělaný člověk bez morálních zásad a právního vědomí. Máme se dobře díky Babišovi, jen ta EU nám to kazí ...- nakonec ta linka zní i textu autora. Babiš je veřejně prokazatelný lhář(nevím, komu Čapí hnízdo tehdy patřilo...) a podvodník. V právním státě by už seděl ve vyšetřovací vazbě, aby nemohl ovlivňovat vyšetřování, což drze činí za pomoci svých věrných. Sazba pro něj je deset let jen za Čapí hnízdo, má toho ještě mnohem víc. Pro něj je nejhorší, že do toho zatáhl své děti, kterým hrozí trest za spolupachatelství.

2 3
možnosti
VH

No - jen k těm třem rokům k zahájení ovolacího řízení (mám dojem, že senátu předsedal soudce).

Pan Rath po podání odvolání namítal a/ podjatost soudce b/ až po vyřešení podjatost prokurátora, oboje s odvoláním. K podjatostem se nejprve vyjádří usnesením "podjatý", pak spis cestuje k dalším soudců a ti nečekají nedočkavě na případ, aby ho mohli ihned řešit. Takže tři roky uhrál pan Rath (nikoliv "soudkyně")raz-dva.

1 1
možnosti
JR

J94a42n 52R78á65ž

12. 6. 2019 14:02

Fenomén, který můžeme pozorovat, že od počátku masových demonstrací proti Babišovi, poklesly u průzkumu voličských preferencí KANTAR.cz o zanedbatelných 1-2%, tedy těsně pod 30% ale u jiných průzkumů , kde jsou zjišťovány jen sympatie ke stranám a hnutím (STEM), naopak popularita Hnutí ANO neklesá. První týden v červnu ohlásil 31,3%

Z toho se dá dovodit, že mnoha lidem aktivity lidí, s jejichž názory se neztotožňují a jejich mediální propagace, už lezou notně na nervy. Organizátorům demonstrací by mělo už dojít, že dnešek se nedá srovnávat s listopadem 89, kde byli umělci hybateli dění a že hudebníky, zpěváky, herce i "propálené" politiky z TOP09 (Pospíšil,např.) by bylo lépe nevystavovat, a nahradit je lidmi, kteří by přestali na vše plivat, ale přednesli realistický pozitivní program pro po-Babišovské období. Jestli se to nestane na Letné, všechna vynaložená energie se ztratí v nic neřešícím okecávání a plané kritice Babiše jehož výsledkem bude, že kdyby opravdu volby byly, Hnutí ANO bude mít 40%..

3 0
možnosti
PN

P55e59t76r 53N54e20d40v57ě81d

12. 6. 2019 11:17

Možná jsou to i lidé, kterým došla trpělivost s politiky kteří jsou v těch tradičních stranách. Možná si lidé pamatují, že skoro čtvrt století se pouze vymlouvali na komunisty, možná jim vadí, že pokud se nekritizuje Babiš, Zeman, nebo Rusko s Čínou tak vlastně nemají téma a když už Babiše kritizují tak za to, co sami nedokázali a nebo to trochu sami zprznili. Možná voličům ANO vadí ta špatně skrývaná závist Babišovi pro jeho majetek, navíc když k němu přišel za nastavených "pravidel" jeho dnešních kritiků. Možná jsou již po těch letech apatičtí na slova o členství v KSČ a STB, zvláště proto, že zřejmě nikoho nenaprášil a nepoškodil (nevím jistě, nikde jsem se nedočetl) a to členství v KSČ se u někoho pomíjí, neb dnes straší Ruskem a je tedy IN a někomu se stále předhazuje (po třiceti letech už pouštíme i vrahy) A co se týče současného Babišovo problému se střetem zájmu a dotací? Možná si voliči ANO myslí, že obdobné se dělo za pana knížete a pana Kalouska, když byl na ministerstvu financí. Možná jim vadí donášení. Možná postřehli, že všude v Evropě dostanou účtenku v každé hospodě a u každého zmrzlinového stánku. Možná jim vadí, že se současná opozice dokáže tři hodiny srdceryvně bavit ve sněmovně o pouhém návrhu zákona od dvou komoušů v Rusku o statusu ruských veteránů ze 68. Možná si myslí, že ukrajinští vojáci ze 68 už ten status veterána mají a mlčí se o tom, neb teď je moderní fandit Ukrajině. Toď mé domněnky na otázku autora v nadpisu blogu. Jo a nejsem volič ANO

8 1
možnosti

Vypsal jste to podstatné. Vidím to podobnê.

2 0
možnosti
Foto

když mluvíte o ostražitosti, tak já jsem začal být ostražitý, když jsem nejprve slyšel, že Čapí hnízdo je nejlepší nápad A.B., a vzápětí na to, že s ním nemá nic společného. Potom nevěděl komu to vůbec patří, aby krátce na to připustil, že to patřilo jeho dětem. A to přitom přísahal na jejich zdraví, aby z nich později udělal nesvéprávné, duševně nemocné lidi.

Ano, máte pravdu, ostražitost je na místě.

15 1
možnosti
Foto

co to, pane Nováku??? Kde je váš "zdravý, selský rozum", který vám normálně velí, nad vším pochybovat a nevěřit???

3 1
možnosti
JB

J76i56r43i 10B47o20r

12. 6. 2019 9:30

Zeman,Zeman,nejste vy ten státní zástupce?;-D

0 1
možnosti
PB

Zjistit datum vzniku subjektu Čapí hnízdo, dále datum žádosti o dotaci, podpořenou projektem, datum poskytnutí dotace, a nakonec datum převedení farmy Čapí hnízdo pod Agrofert. Čtyři úkony, které provést, nemůže člověku trvat déle než týden. Naší justici to trvá 13 let?

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=717132

První zmínka o nesrovnalostech se objevila v týdeníku Ekonom v 2010, v r. 2014 bylo Čapí Hnízdo převedeno zpátky pod Agrofert, což byl impuls k podání trestního oznámení na konci roku 2015. Otázka pro autora: kolik je 2019 mínus 2015?

Ostatní "argumenty" jsou z podobného velmi pochybného ranku.

9 1
možnosti
Foto

Nejsem si tak zcela jist, kdy vznikla dotace pro stavbu Čapího hnízda. Od té doby se mělo bouřit, ne až se zjistilo, že v tom má prsty Babiš. To pak je pravda v tom, že nebýt v tom Babiš, tak o žádný trestní čin zneužití dotace nešlo? Pak má ovšem pravdu Babiš, že jde o politicky motivovaný útok. Tak musím zkorigovat tu zmínku v článku, že se těšíme z pověsti bezpečné země.

1 2
možnosti
JS

J98a79n 35S54v25a71t29e26k

12. 6. 2019 9:18

Myslím, že zde již nejde ani tak o Čapí hnízdo (tam to dokonce mohlo být vše podle tehdy platných pravidel), ale o to, že lidem se jaksi zajídá, když ve vrcholné funkci státu je člověk, který sice svůj majetek formálně převedl do tzv. svěřeneckého fondu, nicméně zisky z tohoto majetku plynou nadále jemu. Ani to není problém , ovšem jen do té doby, když je evidentní, že způsob podnikání firem převedených do svěřeneckého fondu silně závisí na dotacích (z EU - nemysleme si ale, že to jsou nějaké peníze zvenku, EU jsme přece i my občané Česka a tedy jde i o naše peníze). A když pak o dotacích rozhoduje vláda, kde má hlavní slovo hnutí, jehož předsedou je právě AB, potom podezření na možný konflikt zájmů je zcela oprávněné a riziko, že vše nakonec zacálujeme ze státního rozpočtu ČR, roste.

A teď k tomu připočtěme podezřelý postup při výměně ministra spravedlnosti, která proběhla jistě čistě náhodou zrovna v okamžiku, kdy spis, týkající se možných nekalostí AB, je předán policií složkám, spadajícím do gesce právě ministerstva spravedlnosti. A novou ministryní je jen tak náhodou paní, která ještě coby poslankyně poslanecké sněmovny hlasovala proti vydání AB k možnému vyšetřování. Je všechno jenom náhoda?

A to jsou ty důvody, které vyhnaly některé lidi na demonstrace. Jednak na to mají právo (vyjádřit svůj názor), jednak si tito lidé zcela jistě uvědomují, že rozhodující budou stejně volby do poslanecké sněmovny.

Takže milí podporovatelé AB - buďte v klidu, jistě je vás tolik, že vám pár jedinců na demonstracích vašeho "guru" neohrozí (jo ono jich není jen pár? aha...).

A my ostatní, kteří z postojů a moci AB opravdu nejsme nadšení - choďme třeba na ty demonstrace, hlavně ale pojďme k volbám a přesvědčme i další spoluobčany, že musí existovat i jiná rozumná volba než některými lidmi tolik opěvované hnutí s oligarchou v čele!

10 2
možnosti
Foto

Máte pravdu v tom, že peníze z EU jsou i naše. Ptal se nás někdo, jestli souhlasíme se stovkami miliard eur pro Řecko? Jinak abych nebyl jenom slušný. Dotace jsou svinstvo, EU jimi drží pod krkem své členy. Ale když už jsou, musí je EU pustit, nemůže je zadržovat. A na jaké projekty se použijí, musí být pouze naše věc.

Já vím, že to tak není a to je důvod proč já do Evropského parlamentu nevolím. Myslím, že voliči Babiše k volbám do EP přišli jenom proto, aby Babiš opět vyhrál. Jsem volič ANO, ale k Evropským volbám jsem nešel. Je mi úplně jedno, kdo tam sedí, pro ČR tam stejně neudělá nic.

4 0
možnosti
Foto

Tak tak, karma. Chytří vidí pod pokličku a hlupáci skáčou na špek.

1 8
možnosti

Tak zkuste být někdy chytrý:-)

10 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik