Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

eu poslanci budou maximálně orosazovat zvýšení vlastního platu, co prosadili pro ČR za 15 let

1 0
možnosti

Pořád se opakuje toto nepochopení fungování Europarlamentu, kde se pracuje ve frakcích a nikoli podle státní příslušnosti. V praxi pak hlasují Němci proti Němcům, jako i ostatní národy. Frakce pak prosazují národní zájmy jen své části voličů ve své zemi a takový zájem může být stejný i v jiných zemích, protože země ve stejné frakci mají podobně smýšlející voliče u sebe doma. Asi takhle, hodně zjednodušeně.

2 0
možnosti
Foto

Mělo by stačit zvýhodnění v počtu poslanců třeba proti Německu + blokační menšina.

1 0
možnosti

Eurovolby si nesou kus zvláštnosti. Pak i pro domácího voliče, cosi vzdáleného a nesrozumitelného, (odraz účasti). Podstatné je, do jaké Frakce zvolení vstoupí a co vlastně budou prosazovat ...

Jistá znaménka jsou i pro domácí politiku. Pak Babiš utrpěl výhru - nevýhru. Nejzajímavější je debakl ČSSD. Ta Tradiční strana - si již pouze nese Tradiční katastrofy! Příčin je řada - Neví se, kdo je vlastně koncový volič! Důchodce zaparkoval u ANO, OSVČ je Parazit - EET na něj. Dělník má zákaz kouření v krčmě. Tedy již asi zbývá ten otec na MD - matku si opět přisvojil Babiš! Pokud se k tomu přidá pakt se Zemanem - Reinkarnace duchovních gigantů Škromacha, Haška = Je hotovo. Nezbývá než-li naskákat na motocykly - odjet ze scény s Foldynou a výt s Nočními vlky! Očekávaně posloužili jako rohožka a kartáč na boty nablýskaných botů oligarchy ! Nevolím oranžové, ale pořád jde o kus zavených tradic. 338 milionů Kč dluhů - Z čeho to splatí ? ... :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS