Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za diskuzi. Jednu věc bych chtěl dát do pořádku. Havel nemůže za dálnice, ani za odchod Ťoka, ani za Kalouska - nebo jak to tam bylo v nějakém tom příspěvku. Ale rozhodně může za to neskutečné množství těch různých občanských sdružení, které se chovají mnohdy úplně nepřátelsky. Likvidovat jakýkoliv záměr, bořit, nesouhlasit, neschválit. Příklady? Děti země, všechny ty co se přivazují ke stromům, okupujou objekty (Klinika). Havel prosadil, aby taková sdružení vznikaly a aby byly dotovány ze státního rozpočtu.

0 0
možnosti

;-D Jj to byl ten ministr, který nevěří, že kamioňáci se vyhýbají mýtu ježděním po okreskách. Tak to jo. Nebudu vám vyvracet, že byl nejlepší.

0 0
možnosti
Foto

Ano, byl od Babiše dobrý nápad, věnovat ministerstvo dopravy ODS.

0 0
možnosti

Je 10. ne 1. dubna. R^

0 0
možnosti
Foto

Ťok byl špatný ministr, ale se stavbami je to opravdu složitější. Jen je třeba rozlišovat, pokud stát chce stavět na soukromých pozemcích, měl by je mít vykoupené a měl by nabídnout takovou cenu, za jakou budou soukromníci ochotní prodat. Větší boj svádí ministr s prapodivnými neziskovkami a ještě větší boj svádí se státní byrokracií. Jak už je v kraji zvykem, ryba smrdí od hlady, Ťok byl nucen vysoutěžit firmu, která následně nepracovala, co s tím má dělat? Odvolat ji a znovu soutěžit? Jenže to zabere čas a zima nepočká, co s tím? Jen mě překvapilo, že tolik vydržel než odstoupil.

1 0
možnosti
Foto

No, znáte ten vtip o třech dopisech, ne?

0 0
možnosti
Foto

P.S.: Často je to spíše jako vtip: Tři obálky. - to vygooglujete když tak spíš.

0 0
možnosti

Havel může za dálnice....

A že jsme těch dálnic před rokem 1989 měli, a kde byl tehdy Havel? ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Ale stavěli jsme je laciněji.

0 0
možnosti

Souhlasím s Vámi v tom, že v Totalitě se rozhoduje a koná lépe! V ČR jezdíme po levé straně, od středy po pravé - Kdo to nedodrží, bude zastřelen, hotovo. Podobně Adolf vybudoval mnoho dálnic - Na brigádu si pozval i Židy, hotovo! I já chci s Čínou a Ruskem obchodovat - Nikoliv jim lézt do dupy! Údaj nynější - Tchaj-wan: v ČR je 14 xkrát větší investor než Čína,(potvrzuji p. Korna dole). Pelikán skončil, Stropnický, primátor OV Macura nebyl do čela zvolen, poslankyně Kristýna Zelienková odešla a daleko ostřeji sdělila své důvody = Ťok to v TV říká ještě diplomaticky - Hnutí Ano se samoúčelně, velice změnilo. Babiš kvete, Faltýnek je přímo v rozpuku - Zeman ve Vídni sice zvadl, ale v Pekingu zřejmě zase nasadí svá Jarní - Rudá poupata. Blýskne se, náš export opět do Číny poklesne, děje se tak od r. 2016. I Rumunsko si vede lépe ! Pochopitelně, i to je vina Václava Havla ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Stejně tak bylo vinou HItlera, že se stavbou dálnice v Protektorátu rozhodně nepospíchal.

0 0
možnosti

Za odchod chudáka Ťoka může Havel. No to mě podrž, uvěřitelnější by bylo, kdyby jste tam vrazil Kalouska, o něm se už ví, že může za všechno.

2 1
možnosti

Patrně vycházíte z předpokladu, že Kalousek může za Havla.

0 0
možnosti

:-).......Dobře jste to napsal! R^R^R^

1 3
možnosti

J14i83r41k95a 67K66o32r90n

9. 4. 2019 14:04

Copak Stando jemuž to ještě stále myslí, nevěříš že Taiwan 14x více investuje než Čína?

4 0
možnosti

Dědictví Havla. To buď vysvětlete nebo se jděte bodnout.

3 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik