Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem 70+, jsem v důchodu a všichni mi můžou...

1 0
možnosti
Foto

Ač jsem, a nikoli včera 70+, žiju.Ba i pamatuju. A se i směju. Stále je čemu, komu i proč. A nejen na těchto stránkách. Třeba i mnohým ,,rádobyparalelám". Dnes již není bipolár. svět. Jinak nějakej ten Peršing v ,,němcích" se vyskytl až dost dlouho po srpnu osmašedesátého. Ale to jsou dnes jen ,,detaily. Jedny z mnoha;-)

2 0
možnosti

J53i92r47i 88B44o59r

11. 3. 2019 11:00

Jsem 70+a vůbec nechápu co jste tady zplodil. Nefňukejte a žijte.Život strašně rychle běží.

6 0
možnosti

Osoby 70+ mají jedno veliké štěstí! Že ve společnosti nedochází k mezigeneračnímu vyhranění. Mladšími, nejsou výrazněji kladeny otázky - Co jste v té minulosti vlastně vyváděli? Nikdo nezpochybňuje to, že jste Makali - Nicméně co jste vyprodukovali? V jakém stavu, jste nám Republiku předali? Vy jste BUDOVALI, aby si v Německu a Rakousku VYDŘELI rozumnou společnost k žití! Dnes, jste opravdu šťastni. Sice opět žijete v Popletené společnosti - nicméně ve všech uákazatelích života - Uznejte sami! Máte-li potřebu, běžte - Volejte to své - Dobře už bylo, jistě ... :-)

1 0
možnosti
Foto

A to jako kterými ,,mladšími"? Ono i od tzv. sametu další ,,posametová" generace dospěla a ,,produkuje" další. A ti žijí současností, a nikoli historií;-)

0 0
možnosti
Foto

vzácně hloupý článek

6 0
možnosti
Foto

Každé ,,téma" dobré pro ,,uchopení". Autor není výjimkou;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS