Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Babiš si to své ANO sám založil, proto ještě dalších cca 15 let nebude nikdo mimo něj šéfem tohoto hnutí;-D;-D

0 0
možnosti
MK

M83i25l28a84n 63K46e29s16l

15. 2. 2019 22:05

Pan premiér udělal něco,co se nepodařilo nikomu před ním.Vrátil lidem víru,že i v kapitalismu se mohou mít dobře.Škrtreformátoři Nečas a Kalousek permanentním strašením jak bude zle,když nebude podle nich, vyvolávali u většiny občanů tak zvanou blbou náladu a obavy z budoucnosti.Za období jejich vlády se neustále diskutovalo zda bylo lépe za komunistů nebo v současnosti.Po nástupu Babiše diskuze na toto téma ustaly.Proč asi.Ne snad proto,že se máme dobře,ale máme se lépe než včera.Lidé začínají věřit,že trend bude pokračovat a pozítří bude zase o něco lépe.

1 0
možnosti
MK

Hnutí ANO je Babišův majetek a proto ho nemůže řídit nikdo jiný. Tomu rozumím i když s tím nesouhlasím. Proč však potom pořádá nějaké volební sjezdy?

Připomíná mi to situaci za bolševika. Tehdy se též pořádaly takového pseudovolby i když bylo jasné, jak to dopadne.

4 1
možnosti
Foto

Je to regulérní výrobní porada, na které pan ředitel zhodnotí výsledky firmy a práci zaměstnanců a vytyčí nové cíle.:-)

2 0
možnosti
PB

P23e45t65r 40B12u26r20i86a54n

15. 2. 2019 15:25

prostředkem k naplnění jeho vizí, tak pěkně popsaných v jeho knížce "O čem sním, když náhodou spím",

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=701022

To není kniha, ale seznam nereálného mazání medu a maškrtek pro oddané psíky.

5 0
možnosti
ZD

Trefil jse se. Vaše věta : " schopný lídr chyběl, byla to malá strana intelektuálů, kteří se nemohli shodnout ani mezi sebou" vystihuje kam vede věčné mudrlanství pánů Kroupů, Pithartů apod. Osobně si jich velmi vážím a uznávám jejich vzdělání i životní zkušenosti. U piva bych s nimi poseděl dlouho a rád. Ale jako lídry bych je nechtěl ani v práci, ani v politice.

Stejně tak trefné je srovnání kdysi vedoucích stran se schopným vedením. Schopné vedení - volební výsledky. Gumové vedení - volební debakl. A věční smíškové opět začnou - "no jistě všichni vzhlíží k pevné ruce na co si zvykli za socíku". Podobných hlupců je tady jako máku. Vývoj sám a průběžné výsledky jsou dobrým obrazem kam vedou zkušení politologové a studovaní stratégové politických věd.

1 0
možnosti
DR

Jo, věčná škoda že žádná z našich TV nemá zájem obnovit jeden z mála výborných "politických" pořadů u nás a tj. Gumáky. R^

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D;-D;-D kam se na vás s "humornými" blogy hrabe pan Nožička ;-D;-D;-D;-D;-D. Karma!!

3 0
možnosti
PK

Prý, neúspěšný kandidát na primátora Prahy se do budoucna jeví jako velký lídr ANO....;-D

1 0
možnosti
PM
SN

:-)........Já Babišovi fandím a hrdě se k tomu hlásím. Byl jsem v Ostravě.-Zábřehu na jedné z prvních zakládajících schůzí, velký sál, nabito. Byl jsem tam s dvěma kolegy, po cestě zpět jsme si říkali......to je náš člověk. Nemýlili jsme se. Šlápl do toho tvrdě, začal dělat pořádek.

Už jako min. financí za Sobotky bylo vidět, že se chásce zvyklé rabovat naši republiku bez obav z trestu, znelíbil! To platí pořád, ,proto ten řev! Výsledky jsou vidět. I když ho řada lidí nemá rádo, nebo přímo nenávidí, nechť si ho srovná se Sobotkou! Proti němu byl Sobotka nula. Taková je skutečnost. Kdoví co se ještě vytáhne! R^R^R^

3 7
možnosti
MB

Stando, opět soiuhlasím - V pátek máme průsečík shody! Nula Sobotka, si pouze koupil na Poslanecké náhady byt. Babiš pak Hnízdo a Republiku celou! Rozdíl je v tom, že mu to platí v záp. Evropě všichni, co odevzdávají daně + doma p. Novák i Buček. První to velebí - Je to náš člověk ! Druhý tomu spílá :-)

5 1
možnosti
DR

Ale já se na ten "volební" sjezd nebo sněm těším. Snad ho někdo bude vysílat. Aspoň bude zase sranda. ;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik