Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ocernit Hrad a jeho současné usedliky není nutné - dělají to sami. A člověk jen zírá, že ta černá, kterou sami sebe zostuzuji, pořád houstne. P. S. A náhlednete do TV programu, kdy vámi kritizovany pořad dávají...

1 0
možnosti

O co vám jde? Mynářovo "Byl jsem vychován v tom, že co se řekne mezi čtyřma očima, to mezi čtyřma očima zůstane" je stejným přiznáním jako kdysi hláška jednoho fotbalisty "nic jsem neplatil a ta částka taky nesedí". Podle vás tedy když mně někdo sdělí, že jde zabít souseda, mám si to nechat pro sebe? Mynář je neuvěřitelně odporné individuum, které když zjistilo, že požadovanou prověrku nedostane, raději stáhne žalobu aby se neztrapňoval ještě víc. A kdyby byl Zeman formát,...........ale to není. Je to jen pomstychtivý stařec, kterému nic jiného, než jeho nenávist už nezbývá.

6 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Blog jste napsal 28. ledna , ovšem pořad 168 hodin byl už včera, tedy 27. ledna. Možná, že kdybyste se díval, neplácal byste takové nesmysly.

8 2
možnosti

P21e49t25r 10S65k49á75l66a

28. 1. 2019 10:11

Také mě to zarazilo. Autor dnes ráno píše, že se včera večer nebude dívat. Dost neobvyklé:-)

3 0
možnosti

:-)......Samozřejmě, bezvýhradný souhlas! Už jsem to psal před časem v jedné diskusi.....pavlačová drbna! Svěří se sousedce mezi čtyřma očima s nějakou soukromou záležitostí a druhý den si o tom vykládá celá dědina.

Mnoho otázek, málo odpovědí. Interwiev s p. Rychetským jsem viděl....perfektní!

Poslední novinka ...důkaz o liliové čistotě pana Baxy. Dnes ráno na fb, exředitelka ERÚ,.....Paní Vitásková, ...jmenovaný a pravdomluvný pán vlastní několik solárních elektráren, problematicky přihlašovaných. Je ve střetu zájmů, nebo není? Je. Stejně jako to všichni tvrdí o Babišovi.

Tak si jeho fandové pofoukejte bebínko, to je fakt rána! R^R^R^

3 4
možnosti

A že s tím fanynka Zemana Vitásková vyrukovala až teď? Zvláštní, že?:-P

1 0
možnosti

Když si někdo mezi čtyřma očima vyznává lásku je to jejich věc, když vám někdo řekne, ať s ním jdete vraždit, tedy trestný čin, tak soukromí padá. Příprava trestného činu a nabádání k němu mezi čtyřma očima je důkazně na vodě a pokud jde o vrcholnou politiku, není jiná šance než s tím jít na veřejnost.

Běžně, pokud strana sporu ovlivňuje svědky, nebo soudce, tak sedí ve vazbě, aby tak nečinil a to i jen při podezření, že by tak mohl činit.

7 2
možnosti

Pane Kučero,

můžete vysvětlit proč to "soudce" Baxa vytáhl až po letech?

5 0
možnosti

Pane Zemane, zřejmě vůbec netušíte, že prezident, poslanci a řada dalších osob ze zákona bezpečnostní prověrku mít nemusí. Nic si z toho nedělejte - nejste v tom sám.

Zákon č. 412/2005 Sb. Zákon o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti: § 58 Zvláštní přístup k utajované informaci

(1) Osobami, které mají přístup k utajované informaci všech stupňů utajení bez platného osvědčení fyzické osoby a poučení, jsou

a) prezident republiky,

b) poslanci a senátoři Parlamentu,

c) členové vlády,

d) Veřejný ochránce práv a zástupce Veřejného ochránce práv,

e) soudci a

f) prezident, viceprezident a členové Nejvyššího kontrolního úřadu

3 0
možnosti
Foto

Díky, to jsem vážně nevěděl. Pak ovšem nevím, proč vůbec nějaká prověrka existuje. To je tolik lidí, kteří přijdou do styku s utajovanými informacemi, že to, že se toho tolik vynese a pustí do tisku, je opravdu na pováženou. Myslel jsem, že všichni tito lidi jsou nějak zajištění aby nic tajného nevynášeli. A ono je to jinak. To se fakt nedivím, že se ze všeho dělá takový guláš.

1 0
možnosti

P50e67t15r 29S19k45á53l71a

28. 1. 2019 8:51

Autor bulvár na veřejnoprávní televizi nevyhledává, dává určitě přednost serioznímu zpravodajství na TV Barrandov. Vyhledat by si ale mohl alespoň jak se píše impeachment.

5 2
možnosti
Foto

Na TV Barrandov mě bulvár nevadí, to je soukromá televize. Stejně tak mi nevadí bulvární pořady na TV Nova, nebo TV Prima. A že jich je.

Na ČT mě ovšem vadí, to je veřejnoprávní televize a tam nemají bulvární pořady co dělat. A pořad 168 H je silně bulvární od aférky s Klausovým perem.

2 1
možnosti
Foto

Kdo jiný než důvěryhodný prezident, by ty soudce ohlídal. Má naše hlasy přece!RvRv

7 1
možnosti
Foto

myslím, že prezident prověrku mít nemusí (ono by to bylo i technicky neproveditelné, zejména při přímé volbě - musel by ji mít každý kandidát předem, nebo by nemohl být prezidentem, pokud by ji dodatečně nedostal)

4 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik