Diskuse

Lex brexit.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Kéž bych se někdy dočkal tohoto:

Česká republika vystupuje z Evropské unie jako svrchovaný a nezávislý stát, který praktikuje se všemi státy světa oboustranně výhodnou obchodní a mírovou politiku.;-(

1 0
možnosti
JT

J98i29r61i 23T45i51c54h86y

18. 1. 2019 17:53

Bohuzel, za soucasne situace neuskutecnitelne.

1 0
možnosti
Foto

Vaše představa, že bychom mimo EU mohli s jednotlivými státy uzavírat vzájemně výhodné smlouvy a nemuseli se přitom řídit nějakými hloupými předpisy EU, mne pobavila. ;-D

2 2
možnosti
OB

No jo Německo a jiné státy porušovat mohou, ale my ne, opět jsou si všichni rovni, ale někteří rovnější ;-)

3 0
možnosti
OB

Mně se líbí ČT, před referendem: "lidi buďte v klidu v průzkumech je přes 55 % lidí proti brexitu", buch chceme odchod z EU. Aktuálně na ČT "no ale dle aktuálního průzkumu kdyby se hlasoval teď tak je 55 % lidí proti brexitu" ;-DEUR^

3 0
možnosti
JB

J12a26n 59B16u31r79d33a

18. 1. 2019 10:37

Který unijní zákon chrání multikulti politiku?

1 1
možnosti
VM

Veškeré katastrofální scénáže, ničím nepodložené, sepisují přívrženci EU. Neuvědomujíc si, že vlastně obhajují soudržnost něčeho, co je už morálně rozpadlé a čeká to jenom na rozpad fyzcký.

Tedy důsledky Brexitu jsou jenom o tom, a budou takové, jak se navzájem jednotlivé země dohodnou. A to zase samozřejmě vadí zastáncům EU.

Británii a Brity považuji za vysoce uvědomnělé, neboť jako první prohlédli a nebáli se to aplikovat do praxe, že EU je mrtvý projekt i se svou měnou Euro.

7 0
možnosti

Jen se státy EU žádná oboustranně výhodná obchodní politika nebude, protože v bruseli je zcela zřejmě nejdůležitější předvést, že "opustíš-li mne, zahyneš".

Ať to stojí co to stojí, Británie musí zafungovat jako odstrašující příklad, aby si už nikdo na žádný exit netroufl.

7 0
možnosti
Foto

Myslím, že věrchuška EU je šaškárnami kolem migrace a impotencí zaujmout postoj v podstatě k jakémukoliv problému natolik zdiskreditovaná, že poté, co VB opustí EU bez zamávání šátečkem, si všechny země EU s VB potichu vytvoří bilaterární vztahy a EU bude dělat, že to nevidí. Všechno pojede tak, jak byli všichni zvyklí a ta avizovaná trága v podobě Brexitu prošumí jako kdysi Y2K, díky čemuž měl nastat konec světa, ale nakonec si toho nikdo ani nevšiml.

5 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik