Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I72v19o 97B67o67u60š95e

6. 12. 2018 22:22

Jak najednou leží bolševikům na srdci to náboženské cítění.....

7 1
možnosti
Foto

K30a67r82e46l 41C44a53c53h

6. 12. 2018 19:48

K článku. Tento článek vcelku koresponduje s mým názorem a ocenil jsem ho karmou. Ke zmíněné skupině jen to, že to není můj šálek čaje. Jestliže to někdo považuje za avantgardní umění, nechť si dál leští své ego, že je znalcem a pohrdá námi nevzdělanci, kteří to považují ze nechutnost.

K diskusi. Vcelku zbytečně zde útočíte na Standu Nováka. Nejsem sice tak starý jako on, ale přece jenom jsem již pamětníkem, který ještě v první třídě obecné školy měl povinné náboženství. Spoustu diskutérů ho málem pasuje do role ruského agenta. Jenže zpětné přehodnocování prožitých zkušeností nám starým říkají jedno. Žádná velmoc není naším přítelem a garancí naší bezpečnosti. Nemá cenu tedy servilně k nějaké velmoci vzhlížet a lézt jí do zadku a druhou velmoc systematicky pomlouvat a urážet. Velmocím jsme lhostejní. Velmoci nemají přátele, ale pouze své zájmy a okruhy svého vlivu. To jsme poznali v r. 1938, 1948 i 1968. Proto dnes vidíme Rusko, které bezesporu velmocí stále ještě je, radši jako stabilní než v rozvratu a pod rozumným presidentem, než pod neschopným opilcem, nebo nedej Bože pod nějakým militantním generálem. Jde o světovou bezpečnost. Lidská práva v Rusku nemá cenu řešit. Rusko je poněkud jiná kultura a zvyky zažité v carském Rusku budou tuto obrovskou zem provázet ještě dlouho. Proto považuji, stejně jako Standa, za rozumnou politiku našeho presidenta. A sice být zadobře se všemi velmocemi, ale na principu já pán ty pán. Chovat se přátelsky, ale nenechat si diktovat. To není žádné táhnutí na východ, ani žádné adorování Putina. Mohl tam být pro nás daleko horší.

5 2
možnosti
Foto

Pane Cachu, Rusko nemá rozumného presidenta, ale militantního, arogantního bývalého agenta KGB. Píšete že o lidská práva v Rusku není třeba se starat, což je podobný výrok, jaký zazněl z Británie , že kvůli nějaké malé zemi ve střední Evropě nemá cenu jít do války.

To že nějaká hudební skupina není něčí šálek čaje neznamená, že je budeme zavírat na dlouhá léta do vězení za malichernosti.

10 3
možnosti
Foto

buď jste ten rozsudek nečetl, či nerozumíte textu, nebo nehorázně lžete.

Ani jedno vás však nezdobí.

8 1
možnosti

:-)......Pane autore, gratuluji. Z výsledku Vašeho hodnocení je vidět, že podstatná část Čechů zůstala při zdravém rozumu na rozdíl od těch, kterým je realita cizí ! R^R^R^

4 6
možnosti
Foto

Myslíte pane Nováku, že tento blog navštěvuje podstatná část Čechů?

7 2
možnosti

K PR: ne všichni mají nutkání lézt Rusku do zadku tak, jako náš nejvyšší... Ke sportu: pokud něčemu ne příliš rozumíte, nepište o tom.

9 2
možnosti
Foto

J78a66k33u92b 39R48o37t12h

6. 12. 2018 15:26

To, že píšete o něčem, o čem nevíte zhola nic, je zde dávno rozeznáno. Už vám to dali sežrat mí spoludiskutéři, takže já se jen podotknu něco stran toho sv. Víta. Představte si, že v něm došlo v podstatě ke stejné výtržnosti. Aby ukázali, že se nám nelíbí, jak jednali puttnovi poskoci s PR, šli ve skupince mladí čeští komsomolci do hradní katedrály a jali se tam prozpěvovat revoluční odrhovačky. Jejich statečnost však přišla vniveč, protože k nim přistoupil kostelník, mírným hlasem je upozornil, že ruší věřící i jiné návštěvníky, načež mladí komouši sbalili fidlátkla a vysmahli. Takže zde vidíte, jak to chodí na Rusi a u nás. :-/:-/:-/

15 2
možnosti
Foto

Na Putina je každá hůl dobrá.

1 5
možnosti
Foto

J38a32k35u23b 20R31o55t63h

6. 12. 2018 15:26

Kor když si ji vyřeže sám. ;-D;-D;-D

11 0
možnosti
Foto

Pussy Riot je punkova kapela. Podobně jako britští Sex Pistols punkem provokuje. Když ve skladbě God save queen sex pistols zpívali o fašistickem režimu nikdo je do vězení neposlal. Pussy riot provokovaly a odpovidajicim trestem za výtržnost by mohla být například pokuta. Jenže Putin je diktatorsky slaboch a podelal se strachy. Tak nechal holky zavřít. Takže tak

14 2
možnosti

Nevím, proč se montujete do antidopingové problematiky, když tomu vůbec nerozumíte. U té namátkové antidopingové kontroly je navýsost důležité, aby o ní prověřovaní sportovci předem nevěděli. Když komisaři musí nahlásit p ř e d e m návštěvu a čekat na bůhvíkolik povolení, je celá akce vcelku zbytečná. Nehledě k tomu, že se stalo, že byli komisaři dokonce zadrženi a vyšetřováni jako špióni, než se ten "omyl" vysvětlil. Prostě šlo jen o to, pobyt komisařům co nejvíce znepříjemnit, aby se příště do akce v Rusku moc nehrnuli. :-/

12 0
možnosti
Foto

No a proč si myslíte pane Stehlíku, že věci nerozumím. Popsal jsem to myslím přesně. Na Sibiři se každý musí nahlásit, prostě aby někde nezmizel, Sibiř je veliká a žijí tam divoce velké šelmy. Takže jak z toho? Ruským sportovcům navždy zakázat sport. Jak jednoduché.

1 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik