Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Čím více budou do Babiše a s ním i do Zemana šít, tím více je budou bránit i ti, kteří by to normálně nedělali.

Jen jsem zvědav, kdy a zda na udavačskou notu dojedou Piráti. Chtějí škodit Babišovi, zaujmout jeho místo vítěze voleb, ale až si lidi uvědomí, že nejvíce škodí celé ČR, půjdou do háje. Zvláště když se projeví ve větší aktivitě zastřešující evropské seskupení v čele s muslimem.

1 0
možnosti
JL

Vas prvni odstavec ukazuje kecani bez znalosti, pane Zemane. Pro objasneni padu "dvojcat" muze byt dvouhodinovy porad francouskych hasicu, kteri nataceli praci tech newyorkskych presne v ten den, 11 zari 2001. Tato akce byla planovana nekolik mesicu predem. Mam tento dokument ve svem pocitaci. Posledni zabery hasicu vchazejicich do dvojcat a jejich zriceni i s temi hasici je hruzostrasne. Take ty zabery tech prostych newyorkcanu jsou ukazkou hrdinstvi pri teto tragedii.

Jinak mohu jen podotknou urcitou neduveru ve vas blogg. Standa Novaku mi vsak dodava odvahy napsanemu verit.

1 0
možnosti
DR

Zasloužená karma. R^

3 1
možnosti
AR

Rv Je to pouze humorné;-D;-D

2 3
možnosti
JZ

Tak ten kolotoč v hlavě vám teda ani trochu nezávidím.

Bojujte.

5 2
možnosti
AM

R^. Ale dovolil jste si moc. Myslím, že to schytáte od zastánců demokracie a jejich jediné pravdy. A ČT je škoda komentovat. Když si všimnete kolikrát tam byl p. Petránek-profesionál nad věcí a kolikrát tam hysterčí magor Romancov, tak je zbytečné se tomu divit

5 3
možnosti
SN

:-)......Pane autore, jako vždy.....perfektní ! Včerejší pořad na TV 24 ...vymývárna mozků! JSem zvědav kdy se mě přijde zeptat diplomat a zeptá se mě "pa rúski" kolik má naše armáda tanků? Vždyť jsou dneska družice, z kterých lze přečíst i noviny na zemi!

Vypadalo to, že jsme obklíčeni samým vyzvědači. A řádí na interneteu, je potřeba hlídat evropské hodnoty a také nějakou cnzuru. Ba i vzájemný obchod je zdrojem informací. Romancov řádil, že už jsem se bál jít do sklepa, aby mně tam nějaký vyzvědač nepřepadl.

Pokud se týká pádu dvojčat a za 7 hodin třetího mrakodrapu, kdy hlasatelka hlásila, že spadl a on za ní ještě stál, tak to byla iluze, jak od Coperfielda. Svůj nesouhlas vyjádřila spousta "renomovaných" ,(jak obyčejně píše náš známý bloger JZ), ale tak se oficiálně rozhodlo a přes to vlak nejede. A začala tvrdá válka! R^R^R^

5 7
možnosti
Foto

Stando. Jako vždy máte úplnou pravdu. Já si taky myslím že Američani na Měsíci nebyli. Bylo to jen dílo jejich špinavé propagandy aby mohli zatajit že to vlastně byli Rusové.

9 2
možnosti
JB

J34i43r71i 12B93o69r

4. 12. 2018 9:31

Všeho do času.

0 0
možnosti
LB

"Konání a vyjadřování se novinářů a politologů hlavního mediálního proudu, tedy veřejnoprávních médií je na pováženou."

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=690567

Veřejnoprávní média zaměstnávají nějaké politology? Myslím, že autor tohoto tvrzení sám sebe usvědčuje, že mediální gramotnost mu mnoho neříká.

4 0
možnosti
SN

:-)......Víte, že opravdu má ČT vlastní politology?

0 0
možnosti
Foto

Tak to můžou zůstat Andrej s Milošem naprosto v klidu.Jako demokraticky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik