Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak co kdyby Evropská unie zakázala proplouvání ruských lodí podél Dánska? Proč by měli mít Rusové právo narušovat výsostné vody Dánska a Švédska? Že mají u Baltu Kalininingradskou oblast? Koho to zajímá? Jsou jejich dánské vody? Nejsou. A co kdyby se jim také zakázalo proplouvat Bosporem? To jsou totiž turecké vody... Jenže ono to nejde. Pamatuje na to mezinárodní právo. Rusové ho nyní porušili, jak už je jejich zvykem.

6 1
možnosti

Pane Švadlenko,

lodě kteréhokoliv státu budou mít problémy v kterémkoliv průlivy pokud nebudou respektovat prvidla tam stanovená

2 0
možnosti

Nikdo nevi kdo byli ti ostrelovaci an Majdanu pane Zemane? Odpoved Vam dava sam Putin, tim, ze tem ostrelovacum nabidl azyl v Rusku. Zrovna tak asyl v Rusku ziskal ten kdo vydal tem ostrelovacum rozkaz strilet. Mimochodem postavil si prepychovy palac za penize danovych pplatniku.

7 1
možnosti

Pane Lancíku,

Janukovych udělal jednu zásadní chybu, že zakázal pořádkovým silám použití zbraní, jinak by ho nikdy nesvrhli. Ti chudáci z pořádkových sil tam stáli a nechali se mlátit železnými tyčemi, řetězy, házeli na ně zápalné láhve, kopali do nich na zemi. Asi byste si měl doplnit informace a popřemýšlet o tom proč noví vládci v Kyjevě nechali hned po převratu pokácet stromy s průstřely od kulek, podle kterých bylo možné přesně určit odkud se střílelo:

Profesor Katchanovski působící na univerzitě v Ottavě a na dalších severoamerických univerzitách např Harwardu se mimo jiné dlouhodobě zabývá situací na Maidanu, na Donbasu a na Ukrajině. Shromáždil řadu důkazů a na jejich základě připravil rozbory situace, prezentace a videa

https://uottawa.academia.edu/IvanKatchanovski

jedna z jeho prezentací

https://www.academia.edu/8776021/The_Snipers_Massacre_on_the_Maidan_in_Ukraine

Videa z masakru a důkaz., že bylo stříleno z míst ovládaných majdanisty a důvod proč pučisté vykáceli stromy průstřely, které je usvědčovaly

https://www.youtube.com/watch?v=z9o-XTOVDgA

svědectví osob z Maidanu

https://www.youtube.com/watch?v=MU0jxKJ4LaY

2 0
možnosti
Foto

Cituji Vás: "Krym je ruský, takže tyto vody jsou výsostné vody Ruska, plutí ukrajinských lodí v těchto vodách, je tedy narušení státních hranic Ruska. Takže vina je na straně Ukrajiny, neboť je to provokace."

A teď to trochu upravím: "Istanbul je turecký, takže tyto vody jsou výsostné vody Turecka, plutí ruských lodí v těchto vodách, je tedy narušení státních hranic Turecka. Takže vina je na straně Ruska, neboť je to provokace."

A netvrďte mi tady něco o smlouvách apod. Budapešťské memorandum je pro Rusy také pouze cár papíru.

12 0
možnosti
Foto

Je to jednoduché. Ukrajinské obchodní lodi mají průjezd bezproblémový. Ukrajinské vojenské lodi, zvlášť když mají na palubě členy bezpečnostních služeb by asi měly o průjezd žádat. S Tureckem, jak vidno, to nemá co dělat.

1 4
možnosti

Prosím vás, stačí se podívat na mapu. Kerčský průliv není ruský, ani být nemůže.

To je podobná hloupost, jako kdybyste tvrdil, že Bospor je turecký.

7 0
možnosti
Foto

Dub zůstane dubem a ........

8 2
možnosti
Foto

Pravda je na straně Ruska.

A já jsem to nevyvratitelně a téměř vědecky právě doložil a dokázal tím, ....... že jsem to napsal.

6 0
možnosti

Představte si, že vám ukradnu peněženku. Peníze, které v ní byly, prohýřím.

Když se budete domáhat svého práva a požadovat, abych vám peníze vrátil, odpovím vám, že peníze už nejsou a proto je nikdy zpátky nedostanete a vůbec nejlepší bude dohodnout se, že vlastně byly moje.

Budete ochotný k takové dohodě?

7 0
možnosti
Foto

tohle přirovnání kulhá na všech pět.

2 7
možnosti

P50a39v73e45l 26Č44e32r66n22ý

29. 11. 2018 10:52

Ukrajinská ústava nepředpokládá regionální referendum. Podle ústavy může být referendum o územní celistvosti vyhlášeno výhradně na území celé Ukrajiny. Tečka. Ruské referendum bylo protiústavní a nezákonné, jak ostatně potvrzuje i Zeman.

9 2
možnosti
Foto

Referendum o územní celistvosti pořádané v celé zemi je nesmyslem. Konat se taková referenda v SSSR, tak je dodnes jednotným územím včetně Ukrajiny a Krymu.

3 6
možnosti
Foto

J18a69k44u64b 12R97o58t84h

29. 11. 2018 10:44

a) tak už bitva, panečku, na co proruští poskoci nepřijdou (pro jistotu uvádím - zrovna vám, autore, nevěřím, že jde o ironii, něčeho takového jste schopen nikdy nebyl), b) I kdyby byl Krym Ruský, jako že není, tak je zde smlouva z roku 2003 o plavbě Kerčským průlivem, se kterou si Moskva vytřela zadel. Asi jste si nevšiml, že Ukrajina je stále ještě (přes ruskou proxy válku) vlastníkem a uživatelem části pobřeží Azovského moře. Pokud tedy z Oděsy do Mariupolu nesmí ukrajinské lodě plout, protože tím vždy vstoupí do "ruských" výsostných vod, je asi chyba na straně Putina, ne?;-€;-O

13 4
možnosti
Foto

Slovo bitva v nadpise bylo myšleno ironicky. Bitva to skutečně není. Jinak průjezd Kerčským průlivem dosud problém nebyl, proč je teď. Protože ty ukrajinské lodě byly vojenské a nežádaly o povolení. Obchodní lodě do Mariopolu tam normálně projíždějí.

3 4
možnosti
Foto

Aspekt většiny není jediným měřítkem demokracie. A kromě toho se kloním k názoru, že hlasovat se mělo na území celé Ukrajiny. A vyvrcholením prosazení práva na sebeurčení je vytvoření autonomní jednotky nebo samostatného státu, nikoliv připojení k cizí mocnosti. Proto to tak dopadlo v demokratickém Španělsku. Rv

4 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik