Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P13e69t22r 89B32u21r66i47a89n

26. 11. 2018 14:01

V případě kauzy Čapí hnízdo přece nejde o nic jiného než odpovědět na otázku, jestli firma Čapí hnízdo splnila podmínky pro přiznání dotace. Jednoduché. Otázky jak velká ta firma byla, když o dotaci žádala a jestli splnila podmínku 5 let, než přešla pod správu nového majitele.

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=689433

Nevím, kde jste na ten nesmysl přišel, ale věřte, že zrovna tohle NENÍ předmětem vyšetřování. Předmětem vyšetřování je podvodné jednání. Možná to nevíte, ale podvod není na první pohled patrný. Tváří se jako férová věc. Podvod se z něj stává až následným jednání, většinou oklamáním důvěřivce, pokroucením původních slibů. Voliči Babiše by to měli sami nejlépe vědět. Jsou totiž vláčeni za nos po smyku už nějaký pátý rok. Je pozoruhodné, že ty okaté náležitosti dotačního podvodu, které jsou skutečným předmětem vyšetřování, jsou médií propírané už tři roky a stále se ještě najdou zarputilci, kteří tvrdí, že nerozumí, nechápou, neví o co jim jde a zřejmě účelovka.

5 1
možnosti
JM

A neuvěří Vám. Mají totiž svoje "pravdivější zdroje". Jako například zde - http://www.ceskenarodnilisty.cz/clanky/Novinarka-Jana-Lorencova-k-Capimu-180108.htm.

Případně si podobné věci s oblibou posílají mailem.

Doporučuji přečíst. Místy jsou tam skutečné perly. Dočtete se tam třeba i to, že "Zisk z provozu je odváděn v ČR do státního rozpočtu".

1 0
možnosti
SN

:-).......Podle výzkumu jakési agentury 37 % Čechů, Babišovi nedůvěřuje! Tak to je bomba! Zajděte si na FB, nebo diskusi na novinkách, je to přesně naopak. Nejlepší je průzkum, který si udělám sám, prohlásil kdysi britský státník. V OVM včera s tím operovali, jako se svátým grálem! Opak toho je pravdou. Ale masáž mozků jede, dá se říci denně. V TV už půl měsíce jeden monotematický program......,Babiš! R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Třikrát rozvedený Klaus může tak něco komentovat :-/

3 5
možnosti
Foto

Povyprávějte nám o tom, jak rozvod snižuje schopnost číst a komentovat politickou situaci, to mě hodně zajímá.

5 0
možnosti
Foto

Babiše podle pruzkumu volí cca 40 až 50 procent senioru.To je část senioru,které jediné co je zajímá kdo jim kolik přihodí na duchod.Zbytek je jim uplně jedno.Takových tady na blogu je dost a Vy k nim patříte.O tuhle skupinu lidí se Babišova "Strana senioru" opírá,Babiš je chytrý dobře vycítil,kde jsou ty správné ovce,které za ním pujdou pro pár stovek na víc třeba i do pekla.My ostatní tam ovšem jít s touto skupinou nechcema a proto třeba já volím Piráty.A jsem s nimi,až na pár chybiček spokojen.Dostanou muj hlas i příště...a to i přesto,že i k mému duchodu bude přihozeno pár stovek.;-)

7 2
možnosti
Foto

J27i25ř29í 88K90i49n52d50l

26. 11. 2018 11:35

Já mezi důchodci neznám ani jednoho, který by volil Babiše. Statistiky mluví jasně.Babišovo hnutí má obří podporu u voličů, jejichž informovanost pochází z velké části z bulvárních deníků a magazínů. A jak známo, bulvár se Babišovým kauzám příliš intenzivně nevěnuje, a když už občas ano, tak rozhodně ne s potřebnou investigativní aktivitou, která by byla pro čtenáře jakkoli přesvědčivá nebo o čemkoliv vypovídající. Voliči Babiše jsou lidé, kterým nezáleží na kvalitě přijímaných informací, jsou to lidé, kteří politiku nijak důkladně nesledují, nemají o ní dostatek relevantních informací.

3 5
možnosti
JB

J78a44n 15B25u38r83i63a27n

26. 11. 2018 10:28

Kauza Čapí hnízdo není nic nového - p. Babiš je celou řadu měsíců trestně stíhán. A já se ptám, proč tomu tak je - proč policie není schopna ten případ nějak uzavřít - tzn. konstatovat, že se nic nestalo nebo to naopak dostat dál k soudu.

P. Babiš je už měsíce premiérem, před tím byl roky ministrem. Nedokáži si představit, jak se policii tak vlivný a mocný člověk vyšetřuje. Naopak si dokáži představit, že by policista s největší radostí případ uzavřel a konstatoval, že se nic nestalo. A přesto policie uzavřít případ není schopna. Proč, po tolika měsících třeba policie stále nemá vyslechnuty všechny svědky, které vyslechnout chtěla?

Jsem toho názoru, že kdyby p. Babiš byl schopen prokázat svoji nevinu, tak že by se tak už dávno stalo. A přesto ten případ uzavřen není - z toho mi logicky plyne jediné - p. Babiš prokázat svoji nevinu nemůže a tudíž je pro něj OK, že je případ stále šetřen.

PS: ještě je možné, že máme neschopnou policii - ale pak není pravdivé tvrzení p. premiéra o tom, jak vede úspěšnou vládu, protože jeho vláda by nečinně přihlížela tomu, jak neschopnou máme policii.

6 1
možnosti
Foto

J69i56ř94í 75K62i49n70d96l

26. 11. 2018 11:46

p. Babiš je celou řadu měsíců trestně stíhán. A já se ptám, proč tomu tak je - proč policie není schopna ten případ nějak uzavřít a já odpovídám. Jeden z jeho synů, který v kauze vystupuje náhle onemocní a není schopen údajně vypovídat a náhle zmízi neznámo kam. Po dlouhé době se zjistít, že na okupovaném Krymu, kam Policie ČR nemůže a žádná policie EU. Pak náhle onemocní dcera. Také nemůže vypovídat. Teď se ví, že syn je ve Švýcarsku a tak je třeba získat souhlas s výslechem Babiše j. Předtím je třeba zjistit, zda opravdu je duševně nemocen a stejně tak u dcery. Musí se přibrat soudní znalec z oboru psychaitrie a pak na základě znaleckého posudku rozhodnout jak dál. Babiš dělá vše proto, aby trestní stíhání se protahovalo. Zatím se mu podařilo vyměnit vedení GIBS, které si už došláplo na vyšetřovatele, který šetři Čapí hnízdo, odešel policejní prezident, které mu dal trafiku Ministr spravedlonosti, pokud se nepletu je také jeho. Takže to skončí stejně, jako skončila kauza Agrofert, Unipetrol , Lovochemie a další šméčka. Vyšetřování skončilo zapomente.

3 2
možnosti
JB

J83i54r90i 90B45o38r

26. 11. 2018 10:20

To že všechno neběží podle vás,nemusí znamenat že je to špatně.

3 1
možnosti
HN

H72o41n98z42a 83N98o95v75á85k

26. 11. 2018 10:19

Tendenční blogy na podporu pana šéfa nabírají na obrátkách.:-)

2 0
možnosti
Foto

Souhlas... Na s Staňuru, Němcovou a Bartošku se nedá koukat, zhrzený Kalousek je kapitola sama pro sebe - plný nenávisti a žlučovitosti. A Piráti? Asi se chtěli před kamerami blejsknout, ale pravý opak, znemožnili se.

Poslední sympatie k nim jsou nenávratně pryč. Karma. R^;-)

6 10
možnosti
SN

:-).......Bezvýhradný souhlas! Bylo to pěkné divadlo, bavil jsem se celý den! Vynikli hlavně dva Piráti.....,Kopřiva a Peksa. Ten první, mnoho učených slov, myšlenka žádná, ten druhý při projevu mimořádně veselý! Proč asi? R^R^R^

6 7
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik