Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J41i57ř35í 50K50i68n15d78l

15. 11. 2018 12:06

Jo Babiš je hlava. Dcera je duševně nemocná. Syn je duševně nemocný a toho uklidil na Krym, protože ví, že tam naše Policie nemůže. Je zajímavé, že takto těžce nemocné osoby vlastnily Čapí hnízdo.

2 2
možnosti
Foto

Duševně nemocní lidé mohou vlastnit majetek.

Mezi uklizením na Krym nebo do Švýcarska není z hlediska dosažitelnosti naší policií valný rozdíl.

BTW nejedná se o čerstvou událost, česrtvý objev. V zásadě Slonková přišla s křížkem po funuse. Policie ví, kde Babiš ml. byl a je (a možná to právě od ní pokoutně zjistila i Slonková)

2 1
možnosti
Foto

;-D;-D;-D

Díky, výborný. Už delší dobu jsem se tak nezasmál.;-D;-DR^

7 2
možnosti

J33a22n 60H19r31u88š89k18a

15. 11. 2018 10:54

Jednoduchá otázka:

Co kdy udělal Babiš pro tut zem dobrého?...konkrétně...kecy typu "vyhnal korupčíky" neberu, protože on je horší...

Konkrétní fakta a čísla...třebas kde je tech 100 miliard co se válí na zemi už 6 let co je u válu?

9 1
možnosti

:-)......Pane Zemane, napsal jste to přesně. Podle výše karmy za tak krátký čas je vidět, že ačkoliv velká část oponentů s Vámi nesouhlasí, tak lidé, kteří to sledují, ať už v TV, která o tom mele dva dny a večery nebo na různých servrech si o tom dovedou udělat vlastní úsudek.

Republice se od doby, kdy se stal Babiš min. financí daří,rozkrádačky omezeny, to nemohou někteří politici zkousnout. Jediný cíl....dostat Babiše z politiky, každý způsob i ten nejhnusnější je dobrý. Řeší se tu padesát mega, stovky miliard rozkradených od sameťáku Slonkovou a KUbíka nezajímají. Tam by potlesk nesklidilil!" R^R^R^

4 6
možnosti

P24e89t42r 60S87k44á98l40a

15. 11. 2018 9:37

Tedy podle Vašeho vlastního úsudku se Babiš postaral o nemocného syna tím nejlepším možným způsobem?

3 0
možnosti

".....tak kdo jí (policii) dal právo člověka obvinit, aniž by měla dost podnětů k takovému obvinění."

Jejda - Vy máte přístup do živé kauzy? Že víte, zda má policie dostatek důkazů k obvinění pana Babiše? Vy víte víc, než komise PS, která dvakrát (pokaždé v jiném složení, neb proběhly volby) jednoznačně usoudila, že je důvod k vydání pana poslance?

Jste génius!!

3 2
možnosti

Pane, Nováku, paní Šámalová - co je v mém příspěvku špatně?

Že se divím, že snad má pan Zeman informace z živé kauzy?

Nebo je chbné mé tvrzení, že dvě odlišné komise PS doporučily (po pečlivém prostudování spisu) poslance trestnímu stíhání vydat?

Spíše je ze zvyku klikáte záporně na jakoukoliv nesouhlasnou zmínku o panu Babišovi. Bezmyšlenkovitě.

2 0
možnosti

Autorovi karmu. Ten kvikot pidistran a jejich voličů je zoufale bezmocný.

5 1
možnosti

A kvikot premiérův... ?

4 2
možnosti

"Je to jak nějaká nákaza, neuznat výsledek voleb."

Pak to nejspíš pan autor díky své převeliké lásce k Babišovi nesleduje pořádně. Nikdo nikdy nezpochybnil vítězství ANO ve volbách jako takové včetně práva sestavovat vládu jako první, pouze člověka v jeho čele. A to je setsakramentský rozdíl. Tudíž opravdu velmi slabá úroveň tohoto blogu.

8 1
možnosti

Řekněme si to takto: Jak se multimiliardář stará o duševně nemocného syna? Svěří ho do péče zdravotnicky zcela nevzdělané osoby, aby se o něj starala. Nejprve z entuziasmu, posléze placená jako řidič v miliardářově firmě a toto povolání provozující (přitom se stále celodenně starající o multimiliardářova syna, kterého musí ráno /dle šoférových vlastních slov/ vytahovat z postele).

Péče onoho mimořádného člověka jde tak daleko, že s ním vyjede na delší dovolenou do zahraničí. Tedy: vyjel podle slov AB juniora a posléze AB seniora. Podle vlastních slov nikdy v Rusku ani na Ukrajině nebyl.

Takže chudák, ubožák.

PS: S tou švýcarskou chatou si to pamatujete blbě. S kauzou přišel v Nově Železný. Držel se jí do setkání s premiérem Klausem (vzpomínáte: premiér šel za Železným, nikoliv naopak). Pak náhle kauza ustala a Klaus vystupoval exkluzivně výhradně na Nově. Jo - a ona vila posléze (opět záhadně) patřila jednomu z Klausových synů.

3 2
možnosti

P39e64t40r 86S91k91á34l64a

15. 11. 2018 9:23

Tuto "otcovskou péči" ovšem skalní Babišovi příznivci považují za standardní. Zřejmě by také poslali nemocného syna s kýmkoliv bez jakékoliv kvalifikace pokud možno co nejdál.

5 0
možnosti

P48e97t43r 30S50k69á40l91a

15. 11. 2018 8:54

Ano, to je opravdu úroveň. Premiér se svými prakticky neomezenými možnostmi místo aby aby nemocnému synovi zajistil kvalitní odbornou péči školeného personálu ho odešle s člověkem, jehož jediná kvalifikace je dobře zaplacená loajalita, nelegální cestou do prostředí, kde se pravděpodobně ani nedomluví. Jedinou výhodu toto prostředí oproti jakémukoliv specializovanému sanatoriu v méně problematické lokalitě je ovšem to, že na Krymu je prakticky nedohledatelný.

7 2
možnosti

Možná by se na Krym dalo legálně slanit z geostacionární družice:-).

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik