Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)........Souhlas! K rozeštvávání národa opravdu přispívají v maximální možné míře média vč. ČTV! Poslední OVM jsou toho zářným příkladem.....moderátor tlačí protivníka v diskusi ke "správné" odpovědi, pokud se to nedaří, skočí do řeči a nakonec vzájemnou diskusi utne! Objektivita ve většině médií se stala Popelkou!

R^R^R^

1 2
možnosti
Foto

Já si taky myslím že TV Barrandov je nejlepším a nejobjektivnějším médiem na našem trhu.

4 0
možnosti
Foto

Omlouvám se a polepším se. Imponují mi slova, která vypouští náš pan prezident. Jsem nadšen, že se už našlo hodně politiků, kterým není potřeba posílat pozvánky na oficiální akce na Hradě. Obracím svůj pohled zpět na východ k velké říši. Vím, že už prostě do budoucna nebudu smět tvrdit nic jiného. Kritika je zakázána, protože je to podrývání vůle voličů. Zatím jen nějakých 51%, ale asi bude brzy zase 99%.

5 0
možnosti
Foto

Nevnímám to jako tlak na oslabení demokracie, ale spíš se kloním k popisu Petra Koreckého - chybí mi sebereflexe poražených stran a jejich nápravná činnost v mezivolebním období. Opakovaně se tyto strany začínají pouze mediálně zviditelňovat až před dalšími volbami, ale jinak jsou spíš v ústraní, jako by sázely na nějaké "zmoudření" voliče, který jimi okouzlen vhodí patřičný lístek. Jenže tak to nefunguje. Tak se opozice nemá a nesmí chovat, neustálý pláč nad chováním voliče jim body nepřinese.

Faktem však zůstává, že rozhodnutím Pana Voliče, jsme jakýmisi exoty, díky našim vrcholným představitelům, jejich renomé a jednání. Jenže nám Kocourkov není cizí, dokonce to považujeme za přednost. Jenže.... nedivme se pak, že ten Kocourkov přechází i do praktického konání a myšlení stále širšího okruhu obyvatel.

A máme tu volební perpetuum mobile. :-)

1 1
možnosti

Stejně jako v celém období polistopadového vývoje jsou v parlamentních volbách vítězové a poražení. Něco se jistě změnilo – charakteristickým znakem post-demokratické vývojové fáze je, že poražení přestávají respektovat výsledky voleb a co je ještě problematičtější: neprovádí žádnou sebereflexi a vyhodnocení toho, proč v sympatiích veřejnosti neuspěli.

ale

každá vláda má vymezený čas, ve kterém může přesvědčit voliče, jak v dalších volbách naložit s hlasovacími lístky. Tak to bývalo ve vyspělých demokratických státech, když ještě ti, co ve volbách prohráli, uznávali legitimitu voleb jako základního principu demokracie.

tak uvidíme..

2 1
možnosti

Karma. Přesně popsáno.

1 1
možnosti

Také jsem ji tomuto článku dal.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS