Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Zeman, váš článek jsem četla jen do míst že "Praha je ovládána Pražskou kavárnou", dál to odmítám číst. Když totiž někde narazím na toto označení už vím, odkud vane vítr. Já si naopak myslím, že tentokrát ta seskupení , která dostala v komunálních volbách nejvíce hlasů s kavárnou nemá nic společného. Já vím, že by se vám to hodilo, ale podívejte se ještě jednou kdo to vlastně v Praze vyhrál. A už se vzpamatujte a začněte nad tím, co píšete i přemýšlet.

2 4
možnosti

Kavárna je jen slušné označení určité skupiny našich občanů, nevím proč vás tohle nějak irituje, když "kavárna" používá namísto slušného označení jen vulgární nadávky "estébéudavač, xenofobové, fašísti, nevzdělanci"

Piráti a TOPáci, ti mají ke kavárně určitě velmi blízko.

2 0
možnosti

:-).....Pane autore, celkem s Vám souhlasím, až.......na vládu ODS v PRaze s primátorem Bémem. Nedávno jsem to v jakési diskusi zmínil. Zásek min. 2,5 mlrd. vysoko předražené projekty, kolik šlo bokem o tom se můžem jenom dohadovat. Opencard, Praha olympijská, stezka pro cyklisty odnikud nikam 150 mega, pak i opravdový "tunel" Blanka a řada dalších. Jinak shoda.Rv

1 0
možnosti
Foto

a co dokázalo ANO s paní Krnáčovou za poslední období pozitivního???

0 0
možnosti

"Prahu ovládá 'Pražská kavárna'...".

Z čeho tak usuzujete? Z toho, že ANO nemá alespoň 30 mandátů? Když Prahu ta 'Kavárna' ovládá, znamená to, že jsou jí voliči ODS, Praha-sobě a Top+STAN? Nebo dokonce i Pirátů?

Kdy už, proboha, s tím blábolem přestanete?

1 0
možnosti

Mluvit v Praze o vítězi je naprosto zavádějící. Je tu pět stejně silných subjektů, jejichž síla se liší o +/- 1 mandát. Rozdíl mezi prvním a pátým je téměř neznatelný.

Z toho vyplývá, že spojením kterýchkoliv tří z nich vznikne pohodlná většina s jediným problémem. Tím je výběr takového primátora, kterého další dva partneři budou uznávat.

Zbylí dva půjdou z kola ven. Na rozdíl od vás jsem se k ODS neobrátil zády a přesto nevidím nic špatného na tom, že jedním z nich bude právě ODS. Vedení Prahy je vždy provázeno většími či menšími průšvihy a nemám nic proti tomu, když jejich pachateli budou jiné strany. ODS na tom může jedině vydělat.

2 0
možnosti

Vy že jste byl příznivcem a voličem ODS? Tedy pardon, ale nevěřím! ;-(

2 0
možnosti

Nikdy neuvěřím tomu, že Vladimír Zeman, který v minulém blogu hájil komunistické zločince a bolševický Sovětský svaz, mohl volit pravicovou ODS: On zkrátka lže. :-)

3 1
možnosti
Foto

J87a51k86u77b 78R74o95t78h

8. 10. 2018 11:33

Honzo, vzals mi to z úst/klávesnice. R^8-o

0 0
možnosti

J51a23n 54H45y96n44e48k

8. 10. 2018 10:12

ANO by mělo jít do opozice a přenechat vládu ODS. Ta ať si poradí jak chce. Především by se mělo ANO chovat jako ODS v minulém volebním období. Snad by ODS došlo, že takto se politika nedělá. Bohužel na to doplatí zase jenom občané Prahy.

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik