Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Tak hlavně že panu Okamurovi nevadí ti migranti, co mu makají na jeho nehorázné stavbě v Praze , konkrétně v Břevnově . Psalo se tam i referendum, které samozřejmě bylo smeteno ze stolu. Lidé proti tomu brojili několik let ale marně, tato hnusná stavba která se skládá z několika nevkusných tubusů úplně znehodnotí zdejší lokalitu. Bohužel, když jsou prachy, tak jde všechno. Takže bych s idealizováním pana Okamury byla příště střízlivější....Druhým káže vodu a sám pije víno....

2 3
možnosti
SN

:-).......Paní Kršková......při Vašem vzdělání! Dovede odlišit migranty ze států kde je bída a oni tu pracují aby uživili svoje rodiny a migranty, kteří jsou líní a jdou sem jen za sociálními dávkami ? !!!!!!

3 0
možnosti
MK

Pane Novák a vy se jako pasujete do role toho, kdo to posuzuje ? Vy jste na té stavbě byl? Vy víte jací lidé tam pracují? Vy tady akorát rozumujete a argumentujete něčím, co při vší úctě k Vám nemůžete doložit....já se vyskytuji v Břevnově několikrát do roka, mám tam známé i rodinu....některé dny je tam hodně tmavo....stačí?

1 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik