Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takac si vubec nenabehl.

2 1
možnosti

Tak hlavně že panu Okamurovi nevadí ti migranti, co mu makají na jeho nehorázné stavbě v Praze , konkrétně v Břevnově . Psalo se tam i referendum, které samozřejmě bylo smeteno ze stolu. Lidé proti tomu brojili několik let ale marně, tato hnusná stavba která se skládá z několika nevkusných tubusů úplně znehodnotí zdejší lokalitu. Bohužel, když jsou prachy, tak jde všechno. Takže bych s idealizováním pana Okamury byla příště střízlivější....Druhým káže vodu a sám pije víno....

2 3
možnosti

:-).......Paní Kršková......při Vašem vzdělání! Dovede odlišit migranty ze států kde je bída a oni tu pracují aby uživili svoje rodiny a migranty, kteří jsou líní a jdou sem jen za sociálními dávkami ? !!!!!!

3 0
možnosti

Jo, názory pana Payne, nad tím se dá zamyslet a třeba i polemizovat.

Ale pan Okamura ?!

2 0
možnosti

Pan Takáč je samozřejmě jen figurka na šachovnici televize, moderátoři se chovají všichni stejně, čili podle instrukcí. Bodejť by ne, když má takový moderátor třeba 60 000 a každoroční valorzaci platu, samozřejmě se drží linie strany (pardon ČT) i v hlubokém spánku! ;-D A nechválil bych ani ČT - oni tam nemohou zvát pořád lidi z jednoho politického spektra, mají to povinné zvát i ty nežádoucí. Tak se na ně aspoň šklebí a připlácnou jim kde se dá nálepku populista apodobně. Těžký život České televize. ;-D

2 3
možnosti

Co mel pan Takac konkretne rict v tomto poradu, podle vas? Konkretne prosim.

0 0
možnosti
Foto

Považovat zejména Okamuru za doklad nevymetených hlav politiků je velmi, velmi odvážný názor a tvrzení.

12 4
možnosti

Podepisuju. Bohužel nejenom Takáč, ale drtivá většína veřejnoprávních redaktorů ze všeho nejvíc přípomíná agitační středisko.:-)

9 13
možnosti

Nepřekvapil jste, jste to opravdu vy. Zdravím do Oseku:

1 0
možnosti

:-)........Oba dva pořady jsem viděl a dávám Vám plně za pravdu! Takáč narazil, byl z toho silně nervozní. Snažil se přerušovat, měl smůlu, trefil na oponenty, kteří se nedali. Myslím, že jsou ohroženy u Dvořáka jeho prémie ! R^R^R^

7 12
možnosti

To rozhodně. A to je dobře. Jo všichni nebudou pískat jak si někteří v ČT myslí.

5 5
možnosti

"A dát dohromady severoafrické státy, zvláště Libyi, o jejíž rozbití a rozvalení se postaraly státy NATO, zvláště pak Francie."

Tohle totiž někteří, včetně ČT, asi neradi slyší. NATO je přece záruka míru, prosperity a té jediné správné demokracie.

8 4
možnosti
Foto

Shodou okolností jsem oba pořady viděl. O Okamůrovi - zlatý Vandas či Sládek. S Okamůrou se prostě rozhovor nedá udělat. Klidně může mluvit japonsky , mele pořád dokola to samé...Notoricky známé.

S Paynem to bylo zajímavější. V podstatě souhlas. Zajímavý byl jeho názor na přímořské státy typu Řecka či Itálie. S distribucí a starostí o imigranty vyžadují pomoc i /nás/ suchozemských států - leč výhody přístupu k moři (obchod , rybolov) berou jako samozřejmost. Dobrý argument.

15 0
možnosti
Foto

zeptat se Okamury na jeho recept na palačinky, je druhou větou u přímé demokracie, či imigrantů

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS