Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ty události jsem, na rozdíl od řady diskutujících viděl, takže dám za pravdu panu Zemanovi.

Dokonce si přisadím, na začátku si jednostranně notovali ekologisté,zastánci teorií změn klimatu atd.- odpůrci nebyli přizváni. Co mohu očekávat když proti sobě postavím Moldana s Bursíkem - jen ekologický duet.

1 0
možnosti

No - jenže v USA je snad horším zločinem, než vlastizrada lhaí pod přísahou. Tresty jsou opravdu vysoké, aby si to každý - i prezident - rozmyslel (všimněme si, mj., že nemá bezbřehou imunitu). Clintonovi hrozilo právě toto obvinění a zdá se, že ani Trump není daleko. Nechte i Vy Američany jednat.

Vy máte dojem, že v USA jsou jiní voliči, než v ČR? Mýlíte se. Ten mix je všude zhruba stejný. Obdobně, jako se u nás dali zblbnout voliči Zemana (opakovaně), Okamury (opakovaně) či Babiše (přenejmenším v posledních volbách již mihli vědět, s kým mají tu čest) dala se zhruba stejná skupina voličů oblbnout propagandou (s obdobnými argumenty).

3 1
možnosti
Foto

Jo, ale lhaní o čem? Že Trump bagatelizoval, že mu Putin vyjádřil podporu? To je lhaní pod přísahou? Na to se ho nikdo neměl nárok ptát. Stejně jako Clintona na to co prováděl po pracovní době se svojí stážistkou v oválné pracovně. Ani do jednoho z těchto případů totiž nikomu nic není, i když v případě Billa se mohla ozvat uklízečka.

2 1
možnosti

Paní Šlechtová: "...neklaďte mi do úst, co byste chtěl slyšet". Bez urážky, ale Vy také chcete slyšet jen to, s čím souhlasíte. (Ten pořad jsem nesledovala.)

7 0
možnosti

:-)......Ráno nebyla diskuse, píšu až teď. Díval jsem se na to. Výslech na kriminálce, nechutné. Písařovicová o možná ještě předčí, jak jsem viděl nedávno.R^R^R^

2 3
možnosti
Foto

ČT je od jisté doby prodejná "dívka" sloužící temným silám naší vlasti.

1 1
možnosti
Foto

neříkají li media, co chcete slyšet, nemusí být nutně na vině ta media:-P

3 0
možnosti
Foto

Média nemusí říkat to, co chci slyšet, ale neměla by nutit hosty říkat, co nechtějí.

9 2
možnosti

Události, komentáře v dnešní podobě jsou opravdu tragické včetně moderátorů. Upřímně, jejich úroveň začala klesat už od odchodu pana Veselovského ale že nyní bude ještě horší než za Takáče by mě opravdu nenapadlo.

Ohledně Trumpa mám trochu jiný názor. To že je neustále kritizován se není čemu divit vzhledem k tomu co tam dosud předvedl, na rozdíl od jiných tím ovšem překvapen nejsem, věděl jsem od začátku že toto není žádný politik ale spíše slušně řečeno komediant, bohužel nyní s velkou mocí.

A pohrdání americkým voličem? Jestli někdo pohrdá americkými voliči, tak je to především ten jejich nesmyslný a stupidní prezidentský systém volitelů samotný, pamatující ještě tuším 19. století. Poněvadž v "normálním" by nebylo možné aby se prezidentem stal někdo kdo dostane méně hlasů než soupeř. V tomto konkrétním případě asi o dva a půl miliónu méně a je to v historii už asi pátý případ. Toto je u mě především výsměch voličům.

5 2
možnosti
Foto

To není výsměch voličům. To je princip americké federace.

Princip volitelů Byl vybrán proto aby lidnaté státy kde se snadněji žije jako třeba Kalifornie nemohli přehlasovat státy kde se žije hůře kvůli klimatickým podmínkám a proto nejsou tak lidnaté.

Tak toto bylo určeno a toto bylo stanoveno a tak toto bylo vtěleno do americké ústavy.

A každý prezidentský kandidát ten systém dokonale zná a každý prezidentský kandidát by měl bojovat o každý jednotlivý stát.

Donald Trump to dělal a ukázal že je politikem. Hillary Clintonová to nedělala, spokojila se s Kalifornii a státy tradične demokratickými.

Jenomže Donald Trump byl pilný a i když se mu vysmívala tak do těchto států jezdil a tyto státy získal.

Takže vyhrál naprosto zaslouženě protože se o to své vítězství více zasloužil.

5 0
možnosti
Foto

Jsme na dovolené a tak máme jiné starosti než koukat na televizi.

Ale ti komentátoři České televize jednají někde mezi právem útrpným a svazackou častuškou.

1 0
možnosti
Foto

no, vy sice nekoukáte na TV, ale celý den čučíte do kompu;-D

0 0
možnosti
Foto

Ano, všimla jsem si, že se poslední dobu, zejména na nočních, Událostech- komentářích, rozhovory s politiky (ale i s jinými lidmi), podobají spíš výslechům na policii, než běžnému rozhovoru na dané téma. Moderátoři se chovají neprofesionálně.. A to se týká nejen J. Železného, ale i D. Písařicové. Měli by se oba :-/vrátit k čtení zpráv. Rv

6 1
možnosti
Foto

Čím hlouběji moderátor působí tím větší naděje na služební postup.

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik