Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vite pane Vladimire Zemane, napsal jste to dobre. I ten nadpis je prilehavy. Jenze ja osobne ty vase zavery v clanku pouziji jako ukazku nemohoucnosti cele volebni strukture, s kterou CR se potyka jiz od zalozeni ceskeho statu. Kvalitni stat s dobrou organizaci, nemuze pracovat tak, jak nam ukazuje historie nasi CR. Vypada to, ze i obcane nemaji zajem o dobre pracujicim statu. Ukazkou je i tato diskuze pod timto clankem. My, obcane "kocourkova" se v takove diskuzy vyzivame. Uzasne!!

0 0
možnosti
MK

Nesouhlasím s vaším výrokem, že "volby vyhrál na celé čáře Babiš".

Babiš tyto volby vyhrát nemohl už jen proto, že kandidoval pouze v jednom ze čtrnácti krajů. Ve třinácti dalších krajích ho nikdo nevolil. Pravdou je, že volby vyhrálo hnutí ANO a tvrzení že vyhrál Babiš je prostě lež.

A na této lži máte postaven celý zbytek blogu. Tomu já říkám demagogie.

0 0
možnosti
Foto

Komentoval jsem televizní interview s rektorem Karlovy univerzity panem profesorem Bínou. A jsem rád, že taková kapacita připomněla všem, že máme demokracii a tu je třeba respektovat, neboť to je demokratické. Ti co výsledek voleb nerespektují, nechovají se demokraticky. ČT se v mnoha případech ve svých komentářích vymezuje k nejvyšším voleným představitelům státu a pan profesor i jim snad připomněl, co je to demokracie. Jinak děkuji za diskusi.

2 0
možnosti
MS

Babiš nevyhrál volby na celé čáře. Získal necelých 30 procent, což ho teď nutí doprošovat se podpory u komunistů (z čehož ale evidentně žádné trauma nemá). Asi tak. :-)

1 0
možnosti
MK

Tak pane Zeman, já vaše nadšení nesdílím, a trošku v koutku duše doufám, že to opět panu premiérovi nevyjde. Osobně bych byla spíš pro předčasné volby, tam se může teprve ukázat, kdo si po těch rošádách které tady probíhají u voličů polepšil a kdo pohoršil. Pokud vyhraje opět s velkým odstupem ANO, tak klobouk dolů. Přijmu to se sklopenýma ušima bez mrknutí oka.

0 0
možnosti
LV

Před čím by měl jít klobouk dolů, paní Kršková? Před premiérem, který je usvědčeným agentem StB, který jeden den přísahal na smrt svých dětí, že neví, kdo byl akcionářem Čapího hnízda, aby za pár dní přiznal, že to byly právě ty děti...

Nebo snad před jeho voliči, tedy lidmi, kterým tohle nevadí?

Ani jedno si to nezaslouží.

Spíš je třeba smeknout před těmi, kterým tohle vadí.

5 0
možnosti
SN

:-).......Pěkně napsáno! Fiala....kapitola sama o sobě. Hned z počátku silně naznačoval, že by mohl být premiérem on, jako druhý v pořadí. Že je ODS o délku parníku za ANO ve výsledku voleb, velkoryse přehlédl. No.....a i kdyby! S kým by dal tu většinu dohromady?

Prostě..... i ty miniaturní strany, které vzalo ANO na milost aby konečně už vláda byla, cítí svoji důležitost a tak to srdnatě převádějí veřejnosti. R^R^R^

2 10
možnosti
LV

Vzalo ANO na milost? Nikdo Vám o takovou milost nestojí, pane Nováku, to jen Vy a Vám podobní si pěstujete jakousi ideu vlastní nadřazenosti.To Vy žijete v bipolárním světě - kdo není se mnou, je proti mně, kdo není nade mnou, je pode mnou, kdo se mnou nesouhlasí, je hlupák a nic nechápe...

To je komunistická ideologie - říkají tomu třídní antagonismus. A tím omlouvají krádeže majetků, zavírání a popravy za jiný názor.

A že je ODS daleko za ANO ve volebním výsledku, to ještě nic neznamená. Není to trvalý stav.

5 1
možnosti
LV

Opět snůška obecně oblíbených nesmyslů. "Babiš vyhrál volby na celé čáře", ODS promarnila příležitost", "ztratila úctu většiny lidí"... To je, jako kdyby to psal někdo centrálně a rozesílal těm, kteří jsou ochotni to uveřejnit pod svým jménem.

Babiš dostal 29,5 %, tedy ani ne třetinu hlasů. Více než 2/3 voličů volily někoho jiného. Z nich velká část volila ODS, TOP09, lidovce nebo STAN právě proto, že předpokládala, že do spolupráce s Babišem nepůjdou. Což se stalo a právě proto tyto strany svůj elektorát neztratí.

Navíc si protiřečíte. Na jedné straně mluvíte o tom, že ODS a Piráti promeškali příležitost, na druhé straně nevíte, jestli ČSSD dělá dobře, že jde s Babišem do vlády. Na jedné straně obviňujete Havla a tehdejší politky, že nezrušili KSČM, na druhé straně je pro Vás největším idolem estébák...

Stále více se ukazuje, že monstrum Babiš (předtím Bárta, Paroubek, Sládek...) bylo stvořeno lidmi, kterým svoboda nevoní, kteří si s ní neumějí poradit a pro které je bezpečná klec a každodenní jistá miska unifikované šlichty víc než cokoliv jiného. Mějte si ji, nikdo vám ji nebere.

Ale nás do toho netahejte.

10 2
možnosti
LH

TOP 09 a Stan mají obrovskou volicskou základnu - škoda že nevolí :-)))

3 2
možnosti
PK

Jednu věc jsem od Vás převzal a to , že Fiala se zasekl jako deska a stále opakuje jedno a totéž.

Skoro už nevěřím, že vláda dostane důvěru, vždy se něco vynoří co to zkomplikuje. Snad putujeme k předčasným volbám..R^, karma za článek.

2 0
možnosti
DR

S něčím se dá souhlasit, ovšem např. s tímto "Volby vyhrál na celé čáře Babiš a tedy on a nikdo jiný nemohl dostat šanci sestavovat vládu." nikoli.

Volby nevyhrál pouze Babiš, volby vyhrálo ANO. Ovšem to kdo je první na pásce vůbec nic znamenat nemusí. Skutečným vítězem je totiž ten kdo dokáže sestavit vládu s většinovou podporou, neboli stojedničkou. A to Babiš kvůli svému lpění na funkci za každou cenu za celý půlrok evidentně schopen nebyl a není. A tudíž, být prezidentem někdo kdo není úplně mimo politickou realitu, tak pověření dostal z ANO někdo jiný a většinová vláda tu byla už dávno.

5 1
možnosti
VS

Přesně tak. Poslední předválečné volby vyhrál sudeťáci a nesestavovali vládu. Proč asi?;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik