Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, já bych na vaší radu rozhodně nedal, nemluvě o tom, že s vašimi výroky a názory zásadně nesouhlasím.

Zřejmě neznáte: Nevstoupíš 2x do stejné vody....

2 0
možnosti

Škoda, že nejde dát zápornou karmu. Rv

Členové ČSSD mají plné právo se k účasti ve vládě vyjádřit v referendu. Doufám, že se rozhodnou správně.

1 0
možnosti

Už to, že prozatímně nyní vede náš stát osoba, proti které ten stejný stát zahájil trestní stíhání, je nebetyčně absurdní. On stíhá vlastně sám sebe a nemá s tím žádný morální problém. Máte pravdu je to směšné, taková hořká komedie.

Proč by měla tato absolutně nemorální osoba dodržovat nějaké politické dohody, které nejsou právně vymahatelné a závisí tedy jen a jen na morálce jejích signatářů? Uvěřitelným i neuvěřitelným pojistkám s takový asociál jen vysměje a stejně si bude dělat co chce. Klidně si se svojí hlasovací většinou schválí, či zamítne, cokoliv se mu zamane a bez mrknutí oka bude tvrdit, že to domluvené není. Jak se k tomu postaví ČSSD? No jejich ministři mají možnost podat demisi a oligarcha místo nich jmenuje své nohsledy, ovšem do vlády už s důvěrou. Schválně co asi udělá prezident? No na to nemusím být věštec. Taková vysvětlení situace už tu byla: „Je vám známo, že včera podali demisi ministři zastupující strany národně socialistickou, lidovou, jakož i stranu slovenských demokratů. Ministři těchto stran utvořili uvnitř vlády jednotný zpátečnický blok, který nakonec způsobil, že již přes měsíc je vládě znemožněna jakákoliv positivní práce," vysvětloval Klement Gottwald davům na Staroměstském náměstí.

2 0
možnosti

Osoba jenž je trestně stíhaná a kašle na to, že je stále v demisi, může děkovat jen a jen podpoře našeho milovaného prezidenta;-D;-D;-D

1 0
možnosti

:-).......Je to tak! Hamáček je Sobotka v bleděmodrém. Zatím není okoukaný, ale to brzy přijde.

Foldyna prý byl zvolen do funkce místopředsedy největším počtem hlasů, to také o něčem svědčí......zřejmě už jsou v ČSSD dvě rozdílné skupiny, které vnímají současnou realitu a Hamáčka každá jinak. R^R^R^

0 1
možnosti

Nevím sice jak to vše dopadne, jen však vím, že pana Štěcha nelze brát příliš vážně a to i díky jeho předchozím výrokům, no a pověst senátu díky jemu příliš na oblibě nezíská...

1 1
možnosti

Vnitrostranické referendum je na štíru s principy demokracie? Na co si to, autore, hrajete? Referendum je postrachem všem, kdo vyznávají vůdcovský princip a přesně do této kategorie patří i hnutí ANO.

Vůdce žádnou opravdovou spolupráci nepřipustí. Ten potřebuje pouze užitečné idioty. O takové roli nikdo rozumný nemůže uvažovat, natož ji dobrovolně přijmout.

1 0
možnosti
Foto

Pro mě je referendum nejvyšší princip demokracie, to mi věřte. Obecně přijímané referendum v EU je ovšem podle jejích vůdců, zavrženíhodné. Tedy to, které dokáže měnit vlády. Viz brexit, Katalánsko, minulá referenda k evropské ústavě. Toto referendum socanů má taky sílu určit vládu v naší zemi. S žádným vůdcem to nemá co dělat. Snad jsem to napsal jasně, pouze místní, komunální referenda se připouštějí.

2 0
možnosti

kdyz je ANO tak dobre, jak pisete - proc se jim nedari sestavit vladu?

3 1
možnosti
Foto

Je jen jeden vítěz voleb a osm vyděračů a zákeřníků, kteří pouze škodí. Jakpak by se asi dařilo vám, kdybyste byl v takové situaci?

1 2
možnosti

P80e85t35r 98B29u24r38i36a89n

10. 5. 2018 11:31

Trestně stíhaný premiér je ohraná písnička, už je to každému k smíchu,

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=662224

Mně to teda k smíchu není, takže první omyl.

Skupina motorkářů Noční vlci pouze přijela na oslavu konce II. světové války, uctít památku rudoarmějců...pokud si myslíte, že opravdu jenom "pouze" tak jste naivnější než moje sedmiletá dcerka.

3 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik