Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

R43a11d57e34k 32S46e70m44a

9. 4. 2018 19:50

Nechápu, jak tu může někdo velebit AB. Zase se vám stýská po totalitě?

1 1
možnosti
VH

Krásná, učebnicová otázka vytržení (půlky) věty z kontextu a následná manipulace. Hnusná, odporná manipulace.

Pan Michálek prohlásil, že by bylo nejlepší, aby kauza ČH byla u konce. Nejlepší z hlediska sestavování vládní koalice. Což je bezesporu pravda. A v této souvislosti zaznělo prohlášení, že by státní zástupce měl pracovat co nejrychleji (ale pan Michálek zjevně nemyslel - na rozdíl od Vás - na úkor práva), a co nejdříve buď podat obžalobu, nebo řízení zastavit. Celkem rozumné přání, ne?

Jsem stejného názoru - chci tedy velet státnímu zástupci?

2 1
možnosti
Foto

Je tu řešení: ODS půjde do vlády s požadavkem na zrušení EET (s čímž ovšem já absolutně nesouhlasím).

1 0
možnosti
JH

Tihle kluci ve Sněmovně je hotové požehnání:-)

1 0
možnosti
VH

Poslouchal jste diskuzi? Pan Michálek byl z těch čtyř evidentně nejkonkrétnější a nejreálnější.

0 0
možnosti
SN

:-).....Souhlas s Vámi ! Kalousek prý svého času prohlásil, "že policie má nabito" ! Brání tedy něco tomu aby byl do týdne odsouzen, nebo ospravedlněn? PRostě.....někomu tato krize vyhovuje......viníkem je Babiš. Byl by hlupák, kdyby se vzdal funkce premiéra, to je cílem celého Čapího hnízda. Dostat ho nejlépe ven z politiky a "klasické strany" pojedou spokojeně v zajetých kolejích. R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

O to není, ale dokažte mu, že v kauze Čapí hnízdo je nějak namočen. Žádost o eurodotaci podepsala Jana Matějová. A byla by blázen,, kdyby přiznala účast dalších osob. Žádost o vydání Babiše je účelová konstrukce.

1 0
možnosti
MB

Veřejnosti je nabídnut pólový moment, který ji spolehlivě rozděluje. Tedy, že A. Babiš je dobroděj, nebo zloduch. Já stále melu svou, že oligarchova nabídka jeho čistoty a současné oběti, je pro mne nepřijatelná ! Jeho byznys s politikou není slučitelný a jde o mega střety ! On jako osoba, má jednou rukou rozhojňovat svou živnost a druhou rukou činit totéž se státem ! Tvrdím, nemožné ! Pokud se navíc vyhlásím za štít čistoty a přibiji na vrata kostela - viz 517. Martin Luther - Nemůže to dopadnout dobře. Jak trapné a doslova směšné - Jsem mega celelek - tak se papírově umenším, abych doslova okrad malého českého zemědělce. Až uplyne předepsaná doba - Tak se jako laboratorní Měňavka zase zvětším ! Nepochybně se najdou obhájci, kteří sdělí, že tento laboratorní pokus byl hezký a dokonce správný ! Tedy můj trapný dotaz - A co na to asi řekně ten skutečný malý živnostník ... !? :-)

0 0
možnosti
PK

Je nezpochybnitelný fakt, že pokud bude prezidentem osloven jiný člen ANO, aby sestavil vládu, tak DB musí vyjít ze zákopů a jednat. AB i v tomto modelu bude řídit ANO, jen na něj bude ještě méně vidět a to je skutečně dovršení hlouposti požadavků DB. Co se týče socialistů, bylo evidentní, že jdou do jednání s cílem, aby ho nakonec bez výsledku skončili, to bylo zadání sjezdu a uvidíme v jakém směru na to budou reagovat voliči. No a nakonec to nej, nikdo v této zemi nechápe, snad s vyjímkou několika zasvěcených, proč soud v případě AB nekoná,....;-O,je to úmysl, málo důkazů, politická objednávka, nebo jen typická vlastnost české justice?

3 0
možnosti
Foto

Soud v této věci ze zákona konat nemůže. Chcete to znát trestní řád a pak se vyjadřovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik